lan öyle bir yazmış ki sonda saıufhasıuhdfasklfld 4 kişi mi darlıyordu asjghdasuıkjflasd bu soruyu yazan çok kafa bir insan çok sevdim cümleyi kullanırım gelecekte teşekkürler.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Abi teşekkür etmene gerek yok da ptt yardım veriyormuş multecilere nasıl alabilirim taktik lazım
Bak şimdi Şırnak tarafına gidiyorsun sınıra, ayağını öte tarafa koy geri çek. Sonra Suriye vatandaşlığı al. Sınırda de ben Suri, vatandaşlık, Türk, sınavsız üni, bedava ilaç de seni alsınlar bize transfer etsinler alırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
her rüyam saçma
lan öyle bir yazmış ki sonda saıufhasıuhdfasklfld 4 kişi mi darlıyordu asjghdasuıkjflasd bu soruyu yazan çok kafa bir insan çok sevdim cümleyi kullanırım gelecekte teşekkürler.
Abi teşekkür etmene gerek yok da ptt yardım veriyormuş multecilere nasıl alabilirim taktik lazım
Bak şimdi Şırnak tarafına gidiyorsun sınıra, ayağını öte tarafa koy geri çek. Sonra Suriye vatandaşlığı al. Sınırda de ben Suri, vatandaşlık, Türk, sınavsız üni, bedava ilaç de seni alsınlar bize transfer etsinler alırsın.
Oha oha çok heyecanlandım. İşe yaramazsa adını veririm ona göre
Annnaştık
Dikkat edelimde bizden hoşlanmayasın
Hiç şansın yok. Asker adamdan hoşlanılmaz mı
Eyvah yandık
yani çığır açtın bravo yuh diyerek geçiyorum
Ya siz rüyalarınızı kontrol edebiliyorsunuz da benim mi haberim yok. İsteyerek mi gördüm sanki of😭
İğrençsin
Sağol
şu an hayal ettim, kusasım geldi
Benim de uyanınca gelmişti. Bilinçaltım çöplük
Benim de öyle aslında
Nasıl kurtuluruz bundan
Hadi daha da pisletelim gel :)
Yooook
Hahhaha çok yaptın dimi
Yo hiç
Şey diyorum , yazılı sözlü
Abi vılla ben anlamıyor abi ben afgan abi sen ptt yardım bilon abi