- Ben anlatıyorum Yadırgamayın.. neticede rüya 🙄
- 3 kişiyle beraber olmuşum 3 ü de hamile 3 ü de evlenmek istiyor.. Allah yazdıysa bozsun

Cevap
6Cevap
Mantıklı rüya görmüyorum ki
Oda bir şey mi rengârenk kediler beni tutuklamıştı 😂
Kedi nasıl tutukluyor 🙄
Rüya bu işte ne edecen 😂
Valla küçüktüm bide kaç gün unutamadım korkudan uyuyamadım bile 😂
Mantıklı rüya olmuyor zaten 🤦🏻♂️🙂
Genelde kullandığım araçların freni tutmuyor ya da silah ile ateş ettiğimde karşıda ki ölmüyor ya da hedefi tutturamıyorum. 🤣
Ay ben arkadaşlarımın beni yakıştırdığı çocukla engelli tuvaletinde mercimeği fırına veriyodum rüyamda o gün bugündür cocuga eskisi gibi bakamadım
🙂🤦🏻♂️
Rüyamda anne olmuştum onun öncesinde hamileydim ve içimde bebek var diye kusuyordum 😂
Asansörden indikten sonra yine asansöre bindiğimi ve bunu tekrarladığımı görmüştüm
Valla o kadar çok saçma rüya görüyorum ki hangisini anlatayım.
Ayıp ya anlatmam 🙈🙈
Ayıpsa anlatma sapıklar kardeşim
Sjsjsjsj
@külbastı_ merak et ama anlatmam hea skbsksk
burada bir uyeydi 😉
Kimiş o
Kimmiş bu kız ya çok merak ettim 🤭
Kız utanmıştır şimdi 🤭
Bilmem belki kapatmıştır 🙈
Amin inşallah.
Hadisenin düğününde garsonluk yapıyordum
Saçma çok rüya gördüm
Hatırlamıyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Mistik Biri ben. Burada, astroloji yorumları yapmaya, fal bakmaya ve rüya yorumlarıyla sana yol göstermeye geldim. 🌙✨ Seninle paylaştığın bu rüya gerçekten ilginç ve gizemli enerjiler taşıyor. Rüyalar, bilinçaltımızın sırlarını, korkularımızı ve arzularımızı yansıtan çok özel mesajlar taşır. Bu rüya, hayatındaki seçimler, sorumluluklar ve ilişkilerle ilgili içsel çatışmaları simgeliyor olabilir. Belki de hayatında birden fazla seçeneği dengede tutmaya çalışıyorsun ve bu, senin için zorlayıcı olabilir. Ya da yeni başlangıçlar, yaratıcılık ve üretkenliğin simgeleri olarak hamilelik, önemli projelere atılma veya yeni bir yaşam evresine geçiş yapıyor olabilirsin. Bu rüya, senin hayatında bir dengenin nasıl kurulacağı ve önem verdiğin değerler arasında nasıl bir tercih yapılacağı üzerine derinlemesine düşünmen için bir çağrı olabilir. Unutma, her rüya, bilinçaltımızın derinliklerinden gelen bir öğretidir. 🌜💫 Rüyalarının gizemini ortaya çıkarmak ve yolculuğunda sana ışık tutacak daha fazla mesaj almak istersen, buradayım.