Kişilik & Karakter Sosyal medyadaki eski paylaşımlarınıza bakınca utanıyor musunuz? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yarım saattir twitirıma bakıyorum ne güzel şeyler yazmışım diye iç geçirip duruyorum 💆♂️💆♂️ Sosyal medyadaki eski paylaşımlarınıza bakınca utanıyor musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayır utanılacak bir şey paylaşmam :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır utanmıyorum sonuçta o ben değilim benim geçmişim. ben şu an yaptığıma bakıyorum 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır utanılacak bir şey paylaşmadım hiç gayet normal paylarım var😂 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bu yüzden sosyal medyada bir şey paylaşmıyorum. Arada burada sorduğum sorulara bakıyorum siliyorum ahsjs 0 7 Yorumla ouzinyo +1 yıl Gençken gençliğini yaşamak gerek sonrasında pişmanlık yaşarsın 🙄 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Gençliğimiz mi kalmış Yorumla ouzinyo +1 yıl Neyin var ki taş gibisin 🙄 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Kalbim evet shdhs Yorumla ouzinyo +1 yıl Kalbin taş gibi değil 💆 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Öyle öyle Yorumla ouzinyo +1 yıl Değil 😒 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır ama zaman geçmiş diyorum 1 0 Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ahahahah olmaz mı ya 0 7 Yorumla ouzinyo +1 yıl Olmasın 🙄 Yorumla MrsMandalina +1 yıl Keşke olmasa sksjdh ergenlik naparsın Yorumla ouzinyo +1 yıl Barışık ol yanii o dönem sevmişsin yapmışsın 💆 Yorumla MrsMandalina +1 yıl Ajjshdh e yani yine olsa yine yaparım Yorumla ouzinyo +1 yıl O zaman utanma 💆 Yorumla MrsMandalina +1 yıl Kafama takacak kadar bir utanma değil sksjdh Yorumla ouzinyo +1 yıl Anladım, iyi bakalım 😏 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ergenlik kafasyla olur öyle diyorm geciyorm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır utanılacak bir şey paylaşmam :D
Hayır utanmıyorum sonuçta o ben değilim benim geçmişim. ben şu an yaptığıma bakıyorum
Hayır utanılacak bir şey paylaşmadım hiç gayet normal paylarım var😂
Bu yüzden sosyal medyada bir şey paylaşmıyorum. Arada burada sorduğum sorulara bakıyorum siliyorum ahsjs
Gençken gençliğini yaşamak gerek sonrasında pişmanlık yaşarsın 🙄
Gençliğimiz mi kalmış
Neyin var ki taş gibisin 🙄
Kalbim evet shdhs
Kalbin taş gibi değil 💆
Öyle öyle
Değil 😒
Hayır ama zaman geçmiş diyorum
Hayır 😅 kullanmıyorum zaten
Ahahahah olmaz mı ya
Olmasın 🙄
Keşke olmasa sksjdh ergenlik naparsın