İnternet & Teknoloji Sosyal medyada eski attığınız postlara bakıp utanıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ulan 2012'de ayet falan paylaşıyormuşum, o değil de eskiden iyi bir cocukmuşum.🥲 Sosyal medyada eski attığınız postlara bakıp utanıyor musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Utandığım için de eskileri sildim hep 0 0 Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sıfır post o yüzden hiçte böyle şeyler yaşamıyorum 😂 0 0 Yorumla
Eyeswithoutaface Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çok cringe geliyo bazı şeyler ama iyi ki çok bişey yok 0 0 Yorumla
sssunshinee Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Eskiye dair her şeyim olumsuz olduğu için hepsini silmişim belli yaştan altı yok üzücü bir durum utanmayı daha çok isterdim 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. Post atmadim hic 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Utandığım için de eskileri sildim hep
Sıfır post o yüzden hiçte böyle şeyler yaşamıyorum 😂
Çok cringe geliyo bazı şeyler ama iyi ki çok bişey yok
Eskiye dair her şeyim olumsuz olduğu için hepsini silmişim belli yaştan altı yok üzücü bir durum utanmayı daha çok isterdim
Post atmadim hic
Şimdi de paylaş.