Büyüdük, herkes dağıldı gitti bir yerlere arkadaşlar falan, herkesin derdi olmuş kendine, yalnızlık başa bela.

Büyüdük, herkes dağıldı gitti bir yerlere arkadaşlar falan, herkesin derdi olmuş kendine, yalnızlık başa bela.

Hayır insanın zeka gelişimi 30 yaşına kadar devam eder sonra 10 yıl duraklar sonra tersine dönmeye başlar. İnsanlar hızlı oldukları zamanları severler her anlamda. Ayrıca gençken herkes bekar ortamlar farklı büyüyünce sorumluluklar insanı bezdiriyor.
Cevap
2Cevap
Yalnızlık da olabilir, bir şeylerden kaçış da. Geçmişi sürekli kafamızda canlandırmamız, devamlı yaşatmamız şu andan kaçmak için gibi geliyor.
Ben yalnız kaldığım için memnunum samimiyetsiz insanlarla birlikte olmak istemem ama samimi olanlar da vardı çok az bir kesim ama
doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?