Mantığın ve duyguların karşı karşıya gelirse hangisinin dediği olur?

Mantığın ve duyguların karşı karşıya gelirse hangisinin dediği olur?

Duygusal yönüm ağır basardı, son 2 yıldır mantığım daha ağır basıyor. Yaş öyle önemli ki, gerçekten çok fark ediyor.
Neyse, mantığım diyorum. 🙄😄
Duygusal bir tosbağa olarak duygularım kazanır birçok kez bu savaşı canım yanasa da bir türlü vazgeçemediğim bir huyum🙄 ama mantığımı da kullanırım. En önemlisi duygusal karar versek bile yanında mantığı da tutmak gerekiyor.
Olaylara mantıksal açıdan yaklaşmayı seviyorum şu zamana kadar duygularımın yanılttığı oldu ama mantığım hiç yanıltmadı.
Öyle bir karşı karşıya gelme durumu söz konusu olamaz Biz de akıl Cumhurbaşkanı aklın onaylamadığı hiçbir şeye enerji sarf etmiyoruz
Cevap
6Cevap
Mantık ve duygular karşı karşıya gelirse, çoğu insan duygularını dinler. Yanlış olduğunu bile bile. Çünkü duygular mantığı yok sayar.
Tabi ki mantık. aslında ikisi bir denge içindedir ama duyguma yatmayan ya da mantığıma yatmayan şeyi yapmam. yani ikisi de aynı düşünürse yaparım o şeyi..
Genelde duygularımla hareket ederim çok mantıklı ve detaylı düşünen biriyimdir ama kalbimin sesini dinlerim
Sen git duygum falan yok sevmem mantığım hep öndedir de, sonra bir kız çıksın senin bütün algını değiştirsin sende mal gibi kal , yazık la bana asşkodjaskşldsad
Ben duygularıyla hareket eden biriyim o yüzden duygularım diyorum💫Ama nadiren de olsa yeri geldiği zaman mantığımı da kullanırım 🌟
Duygularım. Ne yazıkki böyle oluyor
Bende duygularım hiç kazanan taraf olmadı
Mantığım son sözü söyler, duygularla hareket eden bir kadın hiç olmadım
Mantıklı düşünmeye çalışsam da duygularım daha ağır basıyor.
Mantıklı düşünmeye çalışan ama duygularına esir olan birisiyim
Duygularım beyni ile düşünemiyor kadife.
Tabiki duygularım
Ne yazıkki her ne kadar kaybedeceğini bilsede yine duygularımın olurdu
Duygularım mantığımi alt ediyor
Duygularımla hareket ederim
Mantıkla hareket ediyorum.
mantigimla hareket ederim
Mantığım galip gelir, o eski kız yok artık
Mantığım öne geçer her zaman.
Duygularım.
Mantığın
Kesin duygularım
mantık