Çocukluğunuza gitmeye gerek yok. Birkaç sene öncesiyle kıyas yapmanız yeterli.

Çocukluğunuza gitmeye gerek yok. Birkaç sene öncesiyle kıyas yapmanız yeterli.
Eskiden ve şimdi arasında sanırım daha güçlü ve daha umursamaz olmam gibi bir fark var. Ben zaten tabiat olarak da fazla umursayan ve kafaya takan bir insan değildim ama bazı olaylar hayatımızda dönüm noktası oluyor ve ister istemez bir süre sonra nasır tutuyor bazı duygularımız ya da köreliyor. Ben bu durumdan asla şikayetçi değilim. Karşımdaki insana göre şekilleniyor çünkü benim kim olduğum. Keyifli akşamlar.
Eski benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var nerdeyse. Artık daha tahammülsüzüm.
En basiti bir olay için kendimi günlerce üzerdim ama şimdi takılmıyorum önceki kadar. Vicdanım rahataa eğer dönüp arkama bakmıyorum bile yoluma kaldığım yerden devam ediyorum.
O zamanlar bira göbüşüm yoktu mesela,
Daha iyi biriydim
Fazla iyimserdim
İnsanları severdim
------------------------------------------
şu an göbüşüm var,
Nasıl biriyim bilmiyorum
İnsanlardan çok hayvanları seviyorum
Kendimi sevmiyorum
Genel olarak mutsuzum
Kendini sevmen lazım. Bira göbüşünü yok edebilirsin
Gitmez gibi geliyor, yemek yemekten de vaz geçemiyom🥺
Yok edemem ki böyle
Yemek ya ama sıkı bir spor yap geçer. İnanmadığın bir şeyde başarı olmaz zaten.
Hafif bir göbüş tatlı olur
Hafif bir göbüşe de razıyım 😂
Belki birgün o da olur🙃
Ne olabilir ki diye düşünüyor insan 😂😂
Ay korkma 😂
Minikten yarım minik kadar daha düşün 😅
Ya da neyse düşünme insan korkar benden😂
Öcü sanacaksın şimdi beni 😅
Abartma 😂😂 kötü değildir. İnsan kendinde olana büyük bir kusur gibi bakar. Başkasında görsen, "bu muydu dert ettiğin " derdin bence. 😂
Abartmışım gerçekten söyle bı düşününce 😅
Canım göbüşüm
Teşekkür ederim 😄
Rica ederim 😃
ben hep aynıyım ya
Evet ya 😬
buna gülünmez ki bu iyi bişey 😂
Yani iyi bir şey olup olmaması nerde aynı olduğuna bağlı değişen bir şey 😬
haydalaaa 😂😂
Tabedala
hahay 😂😂😂
Heyhey 😬
Bunu uzatabilirim!
sakin ol 😒
Tamam 😐🤺
o emoji ne sonuncu savaş ilanı mı? o zaman come on 😂😂
Comon!. Gel haydi 🗡️ 🛡️🗡️🛡️😎
silah seçeyim önce 💣🧨🏹 yayın oku yayı bir de 😂
Zıkkımın kökü hileee
delirdi gene bak ahahahha 😂😂😂😂
"Deli, deliyi çeker"miş miş 😂😂
miş miş mış mış 😂😂😂😂
💃💃💃
Cevap
10Cevap
Eskiden okulum vardı, huzurum vardı, vurdum vardı. Şimdiye evde ölmeyi bekliyorum köle olarak😭
Eskiden herkesi iyi sanıyordum. Artık insanların çoğunun kötü ve menfaat çıkarlar üstüne hayat yaşadıklarını öğrendim.
Eskiden sağlıklı şimdi biraz sağlıksız
Kötüydüm hala kötüyüm.
Eskiden daha çok korkardım pek çok şeyden. Mesela eski hesabımdan örnek vereyim. Görüşlere sevdim emojisi atmaya bile korkardım, yanlış anlarlar vs diye. Dinden bahsetmezdim pek gizliden yazardım. Açıktan sorulduysa ancak cevaplardım. Açık sözlü değildim pek.
Ama değiştim. Daha rahatım şu an. Emojiye ya da insanlara takılmıyorum. Tartışma çıkmasın, tadımız kaçmasın diye pek çok şeyi geçiştirirken artık kavgalara atlıyorum. Bazen de sadece evet demekle yetiniyorum. Bir iki yılda 20 yaş almış gibi hissediyorum kısaca. Daha çok kendimim şu sıra onu fark ettim ¢
Fizik olarak aynı ruhsal olarak daha durgun dha farklı önceleri her ufak şeye sinirlenirdim kavga ederdim şmdi ama sakinm hatta bakıp bakıp çoçukluk etmişim diyrm dha inanırdım o zaman her kese şimdi ama kimseye tam inanmıyrm bir çapanoğlu çıkar bunun altndan diyrm ne BİM ağlamayı zayflık sanrdm zerre ağlamazdım şmdi ama gerektiyinde ağlayacaksın diyrm kendime bu zayflık deyildir o zaman da dışarıda sessizdim şmide hemen hemen öyle kiyafet tarzı deyişdi bir az o zamanlar dha koyu renkler giyerdm ayıp derdim renkli giynmeye şimdi babamı şoka soka soka renkli giyniyrm😂 düşünceler deyişdi olaylar karşısında vereceyim tepki deyişdi ves
Aşk konusunda; eskiden yani 5 sene önce falan daha cok değer verir hatta erkeğin peşinden koşardım. Şimdi göz yaşına bakmıyorum.
Insani ilişkiler konusunda; kendimi sürekli anlatırdım yanlış anlaşılırsam doğru anlaşılmaya çaba gösterirdim. Şimdi herkes istediğini anlasın umrumda değil hatta insanlarla konuşmuyorum bile.
Ve birçok örnek daha ama üşendim yazmaya.
Eskiden kuzuydum şimdi kurt olma yolunda adım adım ilerliyorum.
Eskiyi hatırlamıyorum iyiyim sag ol yengec sen nasılsın
İyi ol. Ben de iyiyim
İyileri üzüyorlarmış
He ya 😐
Eskiden daha enerjik daha konuşkan daha özgüvenliydim şu an daha az her şey
Ne değişti
Ne değiştirdi
Var var. Uzatmayacam 😬
Ne çabuk geçiyor zaman ya dur geliyorum 😂
Eskiden ben fazla iyimserdim ya saf canım birşeydim şu an nasılım bilmiyorum.
Canım ne ya -_-
Sitenin sansürleri işte ^_^
En bariz özelliğim standartlara çok bağlıydım. İnsan faktörünü hesaba katamıyordum. Yok kavramının asıl anlamından bihaberdim. Gene iyi gelişme gösterdim
Eskiden ben de tam enayiydim, saftım. Şimdi tabiri caizse maymun gözünü açtı.
hep aynıyım ben :) sadece daha bilge ve tecrübeliyim :)
Eskiden affedici olmaktan yanaydım şimdi değilim
Eskiden polyannaydım şimdi hiçliğin ortasındayım
eskiden iyi niyetliydim artık adamina göre iyiye iyi , kötüye kötü
Eskiden çabuk kırılgandım. Şimdi ise çok sertim
Eskiden insanlar kırılmasın diye kendimden ödün verirdim ve hayır diyemezdim çok. Şimdi hayatlarımda olmayacağını bilsem de hayır diyebiliyorum. Sonucu ise sen çok değiştin oluyor
Eskiden ile şu an arasında fark var tabi ama neler anlatamam
Eskiden inanırdım şimdide inanıyorum gerçi 😒
😂😂
Daha şeffaftım, artık daha katıyım..
🍯 hep böyleyim 😂
yaaa 🙈🤣🤣🤣
Eskiden daha uysaldm simdi daha hırcn biriym
Eskiden çok çok iyiydim. Şimdi idare eder
Tas aynı ama hamam değişti kısacası bu 😂
Daha umursamaz oldum
Pek değişmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?