selam
haklı, haksız farketmez karşınızda ki kırılmasın diye özür diler misiniz?

selam
haklı, haksız farketmez karşınızda ki kırılmasın diye özür diler misiniz?

Eğer gerçekten ortada özür dinlenmesi ve haksız bir durum varsa hiç çekinmeden derim. Bazıları bunu yapmak yerine haksızken zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Özür dilemek büyük bir erdemdir.
Kırılmasın diye hakli durumdayken bile edersem bu sefer ben kırılmış oluyorum. Özür dilemesini bilen birisiyim eğer ki haksizsam.
Ama hakli olup aman üzülmesin diye edilirse bu beni basit ve değersiz biri yapar. Kim ister böyle olmayı?
Özür dilemem gereken bir durum varsa kolay veya zor diye bir şey yok özürümü dilerim
Teşekkür ederim
Haklıysam öleceğimi bilsem bile özür dilemem. Haksızsam hiç gocunmadan özür dilerim
Eigler için teşekkür ederim ☕
Cevap
35Cevap
Evet hatam varsa özür dilerim yoksa vicdan yapıyorum. ama hatam yoksa sırf karşımdaki kişi için özür dilemem tabi ki.
Selam gadası 🙃
Genelde karşımda ki insan kırılmasın diye çok alttan almışlığım olmuştur
Sadece çok sevdiğim insanlara karşı böyle davranırım, eğer sıradan bir insansa hata yapsam da özür dilemem.
Gerçek anlamda hatalı olduğumu düşünüyorsam dilerim
Eğer gerçek anlamda karşımdaki insana haksızlık ettiysem tabi ki özür dilerim.
Yerli yersiz dilemem. Ama hatalıysam asla dilemekten de çekinmem. İnsanları kırmamak için sessiz kalırım veya kargaşaya girmem. Tartışacak seviyeye gelmek istemem. Zira o seviyeye gelirsem. O sınırı aşmama sebep olan insana Allah ne verdiyse :)
Dilerim, neden dilemeyecekmişim ki? Ancak hata yapmanın farkındalığını anlayıp erdemini bilen insanlar özür diler. Özür dilemenin küçümsenecek bir davranış olduğunu ve bunun karşıya bir zayıflık verdiğini düşünerek bir anlam taşımadığını yine ancak egolu, dinlemenin ve anlamanın ne olduğunu bilmeyen bilinçsiz insanlar düşünür. Hata kabul etmiyoruz, ülkede hatasını kabul edip özür dileyecek insanları mumla arayacağız gibi.
Sadece hatalıysam özür dilerim onun dışında hayr kimse kırlmasın diye özür falan dilmem kırlıyorsa kırlsın ya kendisi kırarken iyi kırılrken kötü ha umrumda olmaz
Kırılmasın dıye ozur dılıyorsan aslında kendını kandırırsın. Kırılan hıc brsey eskısı gıbı olmaz orjınalllıgı gıtmıs olabılır.
Ama ozur dılemek erdemlıktır
Bizim toplum teşekkür etmeyi de özür dilemeyi de kişiselleştirip onu meselesi haline getiriyor.
Her ikisini de sık sık yaparım.
Haksiz oldugum zaman kesinlikle özür dilerim Hayatta uzatmam ama hakliysam sonuna kadar da savasirim 😂
Dilerim çünkü özür dilemişsem eğer karşımdaki insana olan sevgimin kendi egondan büyük olmasından dolayıdır.
Haklı ise dilemem. Haksız isem dilerim. Kendimi basitleştirmem. Gönül almayı bilenlerdenim.
Hatalıysam dilenir. Alttan almak için dilemem
Haklıysam neden özür dileyeyim ki kırılırsa kırılsın o arkadaşın sorunu bu , benim değil
Kırılmasın diye değil uğraşmak istemiyorum direk özür dilerim
Özür dilemem. En son ne zaman dilediğimi hatırlamıyorum.
Çok sinirli değilsem, sakinsem kendini iyi hissetmesi için dileyebilirim.
Haksız olduğumu düşünüyorsam, hata yapmışsam. Dilerim. Hatamı anlayarak dilerim hemde
Genelde özür dilemem. Çünkü kolay kolay kimseyi kırmam.
Evet dilerim. Bazen de konuyu uzatmamak için özür dilediğim oluyor.
Bu saat den sonra umrumda değil kimin kırılıp üzüldüğü kimseyi yok yere kırmam kırarsam da umrumda olmaz dönüp arkama bakmam
Hatalıysam dilerim.
Haklıysam dilemem neden dilicem
hatalı olduğumdan eminsem özür dilemekten çekinmem dilerim...
dilemem abi haklı olduğum aşikar iken
Hatalıysam evet
Hayır kolay kolay dilemem
Dilerim dilimin kemiği yok
Kolayca özür dilerim.
Evet tabii ki de hata varsa dilerim
Kendimde hatayı fark edersem dilerim.
Hayır kolay kolay dilemem..
Evet bir hatam olursa hiç geciktirmem!
Çok kolay özür dilerim
Dilerim küçüklük bende kalsın 😊
Özür dilerim ama sözle diil.
dilemem özür dileyen maldır
birisi özür diliyosa canım onu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz abi tavsiyesi
Lütfen boş yapmayalım..
ben tespit yapıyorum özür dileyenler s*laktır. boş yapmıyorum. sevmediysen engelle.
Dilerim
Dilerim sevdiğim biriyse eğer dilerim
Dilerim
Haksızzam dilerim
Haksızsam dilerim..
Hatalıysam dilerim.
Kesinlikle 🙄
Haksız olduğum da küçük çocuktan bile özür dilerim
Hatalıysam hemen
hayır dilemem
Hatalıysam evet
Dilerim