Teşekkürler sevgili rehberim @KürkMantoluHayri
Özür dileyebilir misin?
Teşekkürler sevgili rehberim @KürkMantoluHayri

Hatalıysam özür dilemesini bilirim özür dilemek üzgünüm demektir birçoklarına göre. Artık herkes özür dilemek yerine üzgünüm demeyi tercih etse de kandırmayalım kendimizi üzgünüm demek ve özür dilemek aynı şey değildir.
Özür dilemek yapılan yanlışın farkına varmak, bağışlanmayı istemektir. Üzgün olmaksa olanlardan rahatsız olmaktır. İyi de yanlış yapılan tarafta olanlardan rahatsızdır.
Bu durumda özür dilemek; eli taşın altına koymak, sorumluluk almak, karşısındaki insana karşı bir yanlış yaptığını kabul etmek, aynı yanlışı yeniden yapmadan devam etmek için yeni bir şansı ve affedilmeyi istemektir.
Her şey gönlünce olsun 😊
#Ayhan67
Özür dilemekten çekinen biri değilim hatalı olduğumu düşünüyorsam özür dilerim. Hayatta yaşanılan sıkıntıların çoğu özür dileyememekten insanların hatasını kabul etmemesinden kaynaklanıyor. Ne olur du hata yapan hatasını kabul etse? Kendinden ne eksilirdi? Hata yapmanın çok büyük bir ayıp olduğunu düşünenler var biz robot değiliz sonuçta hata elbet yapacağız, bir şeyler öğrenmek için hata yapa yapa tecrübe etmek gerek. Yaptığımız hatalardan ders alabiliyorsak o zaman problem çıkmaz. Yeri geldiğinde özür dilemesini bilmemiz gerekiyor.
Evet eğer yaptığım yanlış çok büyük değilse yani aramaya yüzüm varsa özür dilerim. Eğer haklıysam ve karşımdaki ilk adımı atıp özür dilerse haklı olmama rağmen ben de özür dilerim.
Tabi eğer karşımdaki inanılmaz kırdıysa ve hiç hatam yoksa o özür dilese de özür dilemem.
Cevap
11Cevap
Çok kolay özür dilerim.
Yeterki karşımda ki kişi özür dilenmeyi hak etsin.
Özür dileyerek kaybetmem aksine kazanırım.
Hata bendeyse kesinlikle özür dilerim.
Hatalı olduğumu biliyorsam özür dileyebilirim. Özür dilemek beni eksiltmez ancak şu bir gerçek ki hatalı değilsem hiçbir şekilde özür dilemem.
Hatalı olduğum zaman hiç düşünmeden özür dilerim. Rahatsızlık duymam bundan.
Sevdiğim insandan içtenlikle özür dilerim gerekirse. Aslolan, özür dileyecek bir icraat yapmamayı akıl etmek...🦄🍀🍏⭐❤️
Özür dilemekten eğer haksızsam, kırmışsam asla çekinmem
Tüm içtenliğimle özür dilerim elbette
Asla çekinmem özür dilemekten yeter ki karşımdaki özrümün değerini bilsin
dilerim dilemeyen egoist iğrenç insanlardan da uzak dururum
Özür dilemek beni aşağıya çekmez. Bu yüzden özür dilemekten asla gocunmam. Gerekirse dilerim.
Dilerim hata bendeyse. Nolacak canım mı çıkacak sanki
Evet, çok kolay özür dilerim. Hatamdan dönmek ve hata yaptığım kişiden hak ettiği şekilde özür dilemek benim insanlığımın gereğidir.
Özürüm varsa evet özür dilerim, gurur yapmam böyle şeylerde, özürüm yoksa da asla dilemem asıl burada gurur yaparım.🙂
Karşımdaki kişi çok değer verdiğim biri ise duygusallık tarafım ağır basar haklıda olsam haksızda olsam özür dilerim.
Ağaca çarpınca özür dileyen bir insanım, zor değil o yüzden jsjsjsjsj
Özür dilemeyi pek sevmem ama bi suç işlediysem sevdiğim kişiye karşı özür dilemesini de bilirim
Birisii söylüyor diye değil gerçekten hatalı olduğuma inanıyorsam özür dilerim..
Evet dilerim. Hiçbir zaman bu benim için sorun olmadı.
Hatalı isem evet özür dilerim, ama hatam yok ise karşı taraftan beklerim o özrü.
İki şeyi severim özür dilemek ve teşekkür etmek.
Hatayı kendimde buluyorsam dilerim
hayır bana zor geliyor özür dilemek :) :)
Haksızsam evet
dilerim hatalı olduğum zaman
haksız olduğumu düşünürsem, tabiki..
Haksızsam dilerim
Dilerim
Evet
Dilerim
Dilerim
Hata yaptım ise evet
Hatalıysam dilerim tabiki de
Hiç dileyemiyorum 😏
Ewet dileyebilirim