Özür dilersem cidden pişmanımdır yani bilenler bilirler asla ama asla haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda özür dilemem. #ÇokBilmiş 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Karşımdaki insana değer veriyorsam, konu ne olursa olsun en ufak bir haksızlık yaptığımı düşünüyorsam rahatlikla hatamı kabul eder, yaptığım yanlışı farkettigimi karşımdakine anlatır ve özrümü de dilerim.. Bir sonrakine de aynı hatayı tekrar etmemek adına yazarım aklımın bir köşesine o özrü...
özrün bile bir kıymeti var, yersiz yerlerde dilemek çok anlamsız, hani şey varya bardak kırılınca ondan tekrar su içilebilir mi konusu, özür de sanki öyle bir şey.
ama insanların ağzında özür dilerim kelimesi laçkalaşmış ve bunu değersizleştiriyorlar. 🤷♀️
Kabahatli olduğumu anladıysam dilerim, ama özür dilediğim anlar azdır, kabahatli olacağım şeyler yapmamaya özen gösteririm zaten özür dileyecek pozisyona düşmeyi sevmem.
Özür dilemek erdemliktir. Ve İnsanın her zaman "özür dilerim" demesi yanlıştır.
Bir çok durumda aslında Pardon diyeceği yerde Özür diler.
Cevap
32Cevap
hatalıysam bi kusura bakma derim.
Haklı olduğum konularda özür dilemem. Haksızsam özür dileyebilirim.
Kişiye ve konuya bağlı uğraşmak istemezsem veya kişi çok uzatan biri ise özür dilerim a egoist biri varsa karşımda dilemem ya da haksızsa
Hatalı olduğum durumlarda tabi ki özür dilerim. Özür dilemekte bir erdemdir. O kadar büyük egolarım yok.
Haksızsın dilerim problem değil. Hata yapmışım yani o kadarını da yapayim.
Haksızsam*
Özür dilemeden affettirmenin yollarını bulurum.
Özür dilemeyi sevmiyorum.
Haksız olduğumu düşünürsem özür dilemekten asla gocunmam ama ben asla haksız olmam.
Hahash
Çoğu zaman haklı ya da haksız olduğuna bakmadan özür dileyip mevzuyu kapatmak zorunda kalıyorum. Haklı olsanda birsey degımsıyor. Anlayan yok kı kankam
Haksız olduğumu düşünüyorsam veya nadiren de olsa karşımda çok değer verdiğim birisi var ise gönlünü almak için dilerim.
Özür dilemek küçüklük değildir. O yüzden hata yaparsam bunu kabul eder ve özür dilerim.
Genellikle özür dileyeceğim bir durum olmaz. Ama istemeden yaptım diyelim özür dilerim.
Ağız ishali gibi olur olmadık veya başa kakar gibi basssstıra bastıra özür dilemek de iyi değil.
Küçük de olsa hatam varsa , karşı tarafın benim yüzümden üzülmesine asla dayanamam. Özür dilerim..
haksız olduğumu düşünüyorsam veya karşımdaki çok üzülüyorsa (degerine göre) özür dilerim
Artık dilemiyorum insanların g*ötleri kalkıyır
Çok haklısın cidden öyle
Haksız isem dileyebilirim... Özür dilemek, erdemliktir...
Ben kolay kolay özür dilemem.
Çünkü ben haksız olmam
aslında yapmıyoruz ama yapmak lazım. Vıcık vıcık bir özürden ziyade "hata bendedir kusura bakma" diyebilmek gerek.
Hatamsa ilk başta utanırım , buna yüzüm olmaz pisman olduğumda bunlar olur, ama yinede özür dilerim tabiiki de
Haksızsam hemen özür dilerim ama kendimi küçük düşürücek değilde açıklıycak şekilde
Ozurdilemek insani kucu veya buyuk gostermez. Anlayisli oldugunu gosterir
kendimi haksız görüyorsam, dilerim..
Suçsuz olsam bile dilerim. İnce bi hareket.
Hatalıysam hemen dilerim
hatalıysam evet dilerim
senden çok özğr dilerim
Haklı değilsem dilerim.
Tabiki suçluysam dilerim
Haksız olduğum konuda dilerim
Kolayca özür dilerim özür dilemekte bir erdemdir
Hayır haksızsam dilerim ama
Bazen zorunda hissederim
Dilerim. Insanlar bu konuda kibirli olmamalı.
Hayatımda hiç özür dilemedim
Haksız isem evet.
Haksızsam evet
Hatalıysam evet.
Genelde bu olur : özür diylrlm
Haksızsam evet.
Eğer haksız isem evet
Ben dileyemem
Hata yapmışsam evet aksi halde asla
Dilerim
Evet dilerim...
Dilememm