Selâmlar!!
Sizin için bir insana bağlanmak kolay mıdır, hemen bağlanır mısın...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sizin için bir insana bağlanmak kolay mıdır, hemen bağlanır mısın...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben eskiden bir insana hemen bağlanırdım. Sevgiye ve ilgiye olan açlığımdan dolayı mı yoksa kendi ütopyamda kurduğum o tozpembe hayalleri gerçekleştirmek için mi bilmiyorum ama zamanla insan bağlanmanın zararlarını acı tecrübelerle yaşayınca anlıyor. Bana göre sadece sevgiye ve ilgiye muhtaç olan biri hemen bağlanır, çevresinde tutunacak dalı olmayanlar birine tutunup mutlu olacağını sanar. Ama bu tecrübeyi henüz yaşamamış olan arkadaşlar için şunu söylüyorum;
Lütfen kendinizden başka kimseyi sevmeyin, hayattan başka hiçbir şeyede bağlanmayın..
Benim için kolay ama karşıma bağlanabileceğim birisi çıkmadı bu zamana kadar. bundan sonra da çıkabileceğini sanmıyorum hiç bir şekilde. çünkü aynı karakterde ya da sevebileceğim birisi daha çıkmadı. genelde kolay bağlanma nedenim sevgi görmediğim için ama aynı şekilde sevgi görmediğim için kolay da silebiliyorum çünkü tahammülüm olmuyor kimseye
Hayır birilerine bağlanmak benim için çok zordur. Sevmek ayrı bir durum birden bire kanım ısınır olabilir ama bağlanmak onsuz yapamamak çok alışmak gibi bir durum. Bunu zor yakalayan, yakaladığı zaman da bitmesi durumunda adeta yıkılan biriyim
1 seneyi geçkin arkadaşlığım ve muhabbetim varsa tebrikler bağlanmışımdır.
Hemen değil uzun zaman gerekir bağlanabilmem için.
Hoş artık eskisi gibi benimsemiyorum insanları, bi yerde kesin bırakıp gidiyorlar çünkü.
Aslında tavırlar ve azından çıkan sözler ile davranışları farklı ise çokta benimsememek gerekir insanları içi başkadır dili başka dili başka dır davranış başka tehlikelidir bu tarz insanlar soru işaretleri artar insandan çok zamana güvenin cünkü zaman kıvıramaz dakik tir zaman eğriyi doğruyu gösterir ... 🥂
@AntibakTeriyel ben herkesi iyi insan sanıyorum maalesef o konuda sıkıntı var. 😄
@Cassie_Robichoud bu sıkıntı sadece sende yok emin ol bizde de fazladan var ama sıkıntı
yok.. 🥂
Cevap
18Cevap
Bir arkadaşın görüşünü kopyalayayım bari...
Hayır hiç kolay değil
Sadece sevdiğim insana bağlanırım ha arkadaş eş dost konusunda da iyi bir arkadaş ve dostum
Kaçırdığım sorulara baktım, cevaplamak istediklerimi cevaplıyorum.
İkili ilişkilerde güven ve samimiyeti elimden geldiğince çabuk sunmaya çalışan bir yapım var. Kişi bunları nasıl kullanmak istiyorsa öyle kullanıyor.
Söz konusu gönül işleri olunca, ketum bir tavır alıyorum. O da bir önceki soruda da belirttiğim gibi.
Yediğim ayazları hiç unutmadım.
Bağlansam da çabuk silerim, sorun yok o yüzden.
Fotoğraftaki yazı çok şey anlatıyor 👏👏👏 Seviyorsam fena bağlanıyorum. Hayatımda tek değişen şey kolay kabul edebilmek. Sonuç her ne olursa olsun.
Zor baglanirim. Tek bir insana bağlı kalmak büyük bir karar bence..
İnsanlara, imkansıza yakın. Hayvanlara, çok kolay.
Birine kolay kolay bağlanmam ama bağlanınca o kadar tutkulu oluyorum ki
Hayır çok zor seven birisiyim ama sevincede bağlanan uuntumayan birisiyim dir
hiç kolay bağlanan biri olmadım Zor bağlanırım zor da vazgeçerim kötü bir huyum maalesef
Bağlanıyormuş gibi görünür, şüphe hep içimde kalır.
Hiç yapamadığım şey, belki de buna değer biriyle karşılaşmadım bugüne kadar...
Eğer güzel bir enerji çekim almışsam evet bağlanırım
Hoşlandığım biriyse hemen bağlanıyorum değilse umrumda olmaz
Kolay kolay bağlanamam o kadar basit değil o işler... 🥂
yok oldukça zaman alıyor, zamanlama hatası yapmazsam zaman alması azalıyor
Çok zor bağlanır çok zor koparım. Bağlanmamak en doğrusu..🤭
Hayır hiç kolay değil
En kötü huyum herşeyine hemen inanmak, ama sonrasında da herşeyini didik didik araştırmak.
Ondan sonra bağlanırım tam anlamı ile.
Hayır çok zor bağlanırım
Hiç Kolay değil benim için
Bana bağlananlarla devam ederim.
Bağlanmam onlar bana bağlansın.
BEN KOLAY KOLAY BİR İNSANA ALISAN BİRİ DEGİLİM OYLE ZIRT PIRT SEVGİLİ DEGISENLERİDE ANLAMIYORUM NASIL BUKADAR KOLAY KABULLENIYORLAR HAYATLARINA
Zayıflık belirtisi vazgeçemeyeceğim biri daha yaratılmadı... 🦂 '
Bağlanmak diye bir şey yok ben de.
Öyle zor ki, kolay sevemiyorum
Kolay bağlanmam zor
Zor bağlanıyorum
Hayır zor bağlanırım.
Hayır zordur
Çok zordur.
Hayır
En zayıf yönüm bu...
Evet.
Pek kolay değildir.