Biri hala bana ulaşmak için, benimle konuşmak için elinden geleni ardına koymuyor. Artık engellemiyorum görmezden geliyorum. Çünkü yeni hesaplar yeni numaralar ile geliyor. Tek çözüm görmezden gelmek.
Diğeri faciyaydi bana aşık olmuş benden 16 yaş küçük çocuk duygularını anlatınca engelledim, bana ulaşamayınca oğluma yazdı. Aklı sıra beni korkutup onun istediğini yapacağımı sanmış, oğlumun sert uyarısı üstüne özür diledi. Yüzsüz bir de helallik istedi🤣🤣 insanin başını belaya sokacak cinsten...
Biri takıntılı aşk mı dedi benim olmadı ama benim tek taraflı platonik sevdiğim kızlar oldu ben yaşattım 😂😂😂 o deneyimi yaşamak isteyen kızlar varsa yaşatabilirim mübarek gönül yol geçen hanı gibi olduğu için herkese aşık oluyor boşta durmuyor ama garibim karşılık görmüyor ya üzülüyorum kendi gönlüme 😂😂😂
8 senedir pesimde bir cocuk var ortaokulda ayni siniftaydik adini bile hatirlamiyorum ama dogum gunumu koluna dovme yaptirmis soka girdim ins bana zarar vermez ileride
Olmaz mıı🙄🙄 hiç güzel bir şey değil.. Kimse birine takıntılı olmasın, sağlıklı değil. Zaten sağlıklı düşünen bir insan bunu hastalık boyutuna getirmez..
Evet olmuştu ya peşimi bırakmıyordu ağlıyordu kabul etmiyordum diye okulu bırakacaktı tövbe estağfurullah hep iyi niyetimi kullanıyorlar yemin ederim 🤦🏻♀️