Hiç size saplantılı biri aşık oldu mu?
Oldu
Olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç size saplantılı biri aşık oldu mu?
Sanırım baya hoşlanan bir kız vardı yazık sonradan öğrenmiştim ama o dönem kız arkadaşım vardı ve nişan arifesindeydik. Ben ilişkime saygımdan kimse ile konuşmadım ama o benim yedeğimi hazırlamış bile:) Nişan öncesi ayrıldık ve daha bir ay dolmadan başka birisi ile sevgili oldu. Ben de işte iyi niyetim saflığım ilişkiye olan bağlılığımdan dolayı o kız dahil kimse ile ilgilenmemiştim. Hayat..
İşte böyle insanlar bence ne sevilmeyi hakediyor nede değer vermeyi falan. Sen seversin elinden geldiği kadar ilgili olursun falan ama o gider seni aldatır.
Ve sen de yaşadığın travmayla, boşa gitmiş emeklerinle dımdızlak ortada kalırsın:/
Aşk konusunda çok tecrübe sahibi ya da çok şanslı bir insan olmadım beni seven insanlar oldu ama saplantılı şekilde sevenler olmadı ama bunun adını aşk diyemem hoşlantı olduğunu söylemek daha doğru olur
Cevap
6Cevap
Hayır maalesef olmadı.. ama bir kadın beni çok sevsin saplantılı derecede olsun isterdim.
Oldu ama memleketen çıkınca unuttum artık ne oldu bilmiyorum.
Allah öyle insanlardan uzak tutsun ya. Hem kendine zarar vermiş oluyor aslında bir nevi hem de bize zarar vermiş oluyor. Hastalık boyutunda bence bu şekil sevmek.
Aynen. Tabi sonradan öğrendim evlenmiş. Sevindim onun adına.
Aman aman kadının ruh hastası çekilmez
Olmadı, olmasını da istemezdim
Yani evet kimse istemez böyle birşeyi ya. Bence bu aşk değil bunun adı aşk değil diye düşünüyorum hastalık diye düşünüyorum ben böyle saplantılı olan insanları.
oldu alla onun belasini versin
Evet oldu
İlla herkesin olmuştur saplantı boyutunda bir aşığı ya. Çok kötü bir durum bence. Yani bu bence biraz aşka sevgiye girmiyor takıntıya giriyor.
Aynen ya bide kendi de güzeldi ama sevmedim mi zorla olamam ne olursa olsun ya
Olmadı
olmadiii
Olmadı şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?