O saate kadar herkes iyilerini kapmis oluyor
25 e kadar evlendin evlendin
Sonra ağzını havaya açıyorsun 😀😀
O saate kadar herkes iyilerini kapmis oluyor
25 e kadar evlendin evlendin
Sonra ağzını havaya açıyorsun 😀😀
35-40lı yaşlardan sonra desen anlayacağım da 25 bile henüz erken evlilik için. Millet acele edip erkenden evlendiği için böyle bir algıya kapılıyoruz sanırım ama erken evlenenler de birbirleriyle anlaşamayıp kısa sürede boşanıyorlar zaten.. çer çöp manasız olmuş.
Ne alaka ya biz bence doğruyu bulduk evlenip ne yapacaz evlenenlerin durumu ortada erkenden boşanıyorlar evlilik çok önemli bir durum da değil ki evlenince ne attın oluyor aciklasana tek ailen yerine bu sefer yanındaki kişinin lafına göre hayat yasiyon ama Türkiye Cumhuriyeti devletinde sen 18 den sonra zaten reşit ve özgürsün konu tek aile ise bunun için evleneceksen vay haline
Cevap
72Cevap
Evet size katılıyorum
Yapacağını yapmış, göreceğini görmüş. Belli bir hayat tecrübesi olmuş, olgun bir adamla evlenmeyi tercih ederim. Erken evlenmek marifet değil, görüyoruz burada erkenden evlenenleri her gece eşlerini aldatıyorlar.
Kullanılan kelimeler uygun olmasa da haklılık payın var. Yap ilerledikçe insanlrınnaldıpı yaralar, darbeler, yaşanmışlıklar vs çok olabiliyor. Bu da doğru insanı bulma konusunda zorlaştırıcı etki yapıyor.
Belki 25 den öncesi çöptür bir de böyle düşün. Bak bakalım 25 altındaki kadınlara neler yapıyorlar. Yapmayanlar da var elbet tabi ama sonuç olarak 25 altındaki kadında erkekte daha olmamıştır, olgunlasmamistir
Senin kısmetini kimse senden alamaz. Allah sana bir koca yazdıysa elinde sonunda karşılaşırsın. Umarım hayırlı bir kısmeti okuyacam kariyer yapıcam deyip tepmemişsindir.
25 öncesinde de sanki dünyada adam kalmamış gibi ilk elinde kalanla evlenmek oluyor. O yüzden 25 sonrası insan daha seçici daha mantıklı davranabiliyor
Eve mutfak robotu almıyoruz bütün gün dedikodu yapan hamurişi yiyen parazit yaşayan yatak meraklısı tiplerle işimiz yok. Yakında sıkılır biriniz aldatırsınız zaten.
Valla hiç öyle dusunmuyorum evlilik bir piyangodur kiminin yüzüne güler kiminin gülmez ama şu var ki etrafımda 25inden önce evlenip de mutluyum diyenine denk gelmedim hep yakiniyorlar aksine 25 ve üstü evlenenler daha olgunlastigi için sınırlarını en başından eşlerine belirtiyorlar ve daha kaliteli yaşam sürüyorlar devamında aksine 25 altında evlenen çoğu kişi çöpleri aradan ayiklayip almış oluyor gibi bir sey
Daha dün yeni 25 oldum kaybımın olmadığını düşünmekle beraber her şeyin yeniden başlayacağını düşünüyorum bu yaşla :) Herkes için her şeyin zamanı aynı olmak zorunda değil
Sende git 3 yaş küçüğünü bul 21 yaşındayım ben 3 yaş küçük sevgili yaptım
Kendimden küçüklerden ziyade daha olgun olanlarla anlasabiliyorum
Hiç öyle değil. Nice kendini geliştirmiş, hayat dolu , sevgi arayan, idealleri olan kadınlar ya da erkekler var
Öyle vallahi ama klas biriysen pazardaki kaliteli bir meyve gibisin etrafına koyulan kokmuş soğanlardan kendini koruman gerekiyor
25ten önce evlenen çoğu kişi mutlu değil belki en iyisi vardır senin için tabi isteyipte evlenemiyorsan bazıları isteyerek evlenmiyo
saçma bir düşünce. ilk kaptığın kötü olup sonraları iyi olabilir. manav gibi düşün. gittin mal aldın sonra bir bakıyorsun yarın adam yeni gelen ürünleri açıp tezgaha koymuş. ama sen üç günlük malı almış oldun. örnek vermişsin ama iyice sçmışsın yani
yoo yok öyle bir şey... evet çoğu kapılmış olabilir ama hayatına girip sana şok etkisi yapacak bir çok insan var mutlu olmak anlamında yani :)
Çöpsem kimseye zararım yok. Çöpler bana kaldıysa onlarda gözüm yok. Ben yalnız ve huzurluyum Allah da herkesi sevdiğine kavuştursun.
25'ten sonra kadın da çer çöp oluyor ve dengiyle oluyor işte.
Sfsgshs tamam
biri şunlara erkeklerin çoğunun 20sinde kel kaldığını söylemeli kendini bişi zannetmeye başladılar
Hahaha 20sinde kel kalan nadir, azınlığı gösterip genel analiz yapmak (sıçmak) tam da histerik teyzelerin işi. Erkek 80deyken bile çocuk sahibi olabiliyor, peki ya kadın? Kadın? Kadın?
nee djdjfjfkf 60ında kısır kalıyonuz lan
kadında 50sine kadar yapar hatta istese tüp bebek yapar 100 yaşında doğuranda var
ayrıca nadir falanda değil dışarda görüyom
çoğunuz şimdiden saçı azalıyor
İstatistiğini çıkartırım sana, bilimsel olarak. Senin gördüğün dünyanın %0,000001lik kısmı falan olabilir. Kadınların 35ten sonra doğurdukları çocukların sakat doğma oranına bak da gel. Tüp bebek dediğin şey doğal bir yöntem değil, tıbbi müdahale sonuçta. Yani bir seylere ihtiyaç duymadan yapılması gerekiyor. Kime ne anlatıyorum ki. Şurada bile dürtüsel davranıp aklına geldikçe yazıyorsun.3 kere farklı bir şey yazmış. Hepsini toplayıp tek seferde yazabilecek kadar kontrol sahibi bile değilsin. İyi günler.
senin dediğin şeyde aşırı saçma ve gerçek dışı erkeklerin belli bi yaştan sonra kaliteli sperm sayısı azalıyor ve artık çocuk yapamıyor uydurma hiç o yüzden
ayrıca sakat doğum oranı yüksek değil normalde de ihtimal var ve onu her şey etkiler erkekte etkiler, yemekte, radyasyonda, kötü alışkanlıklarda
Azalsa da kaybetmiyor.30 yaşındaki ablalarla 20 yaşındaki kızların güzelliği aynı olabilir mi? Hayır. Soruyu soran da bunu görerek sormuş 25e kadar sağlam erkekleri elde edebilirse ediyor, edemezse o asla bakmayacağı erkeklere mecbur kalıyor. Çünkü erkek her zaman daha genç, daha taze, daha canlı, daha güzel kızı istiyor. Üzerine alınma ama, sen git göbek açarak abazaların ilgisiyle doyur kendini.
kaybediyor işte
ben zaten nişanlıyım damacanaya sulanan erkeklerin ilgisine ihtiyacım yok senin aksine
ayrıca istersek estetik olur makyaj yapar kız gene güzel olur ama orangutan gibi kıllı göbekli ya da çelimsiz kel erkeklere bakan olmaz
ondan 60 yaşındaki kadın bile 5 kez evleniyor
Tamam.
Eh evet öyle aslında ama sorun şu ki bizi de öyle görüyorlar bu yaşına kadar evlenmedi kesin bir sorunu var gibi.
Yoo, o yaşa kadar da boş durmuyorsun ki hayatına illaki birileri girip çıkıyor. Bekarlık daha kafa rahatlatıcı.
Biz 35 e kdr evlenmedik biz napalim o zaman 😁🤣🤣😀 bırak keyfini sür hayatın bazen bu tarafını düşünmek daha gzl gelio
Hiç sanmıyorum. 25 e kadar aklın farklı çalışıyor, mantıktan uzak ve sonrası pişmanlik..
bence sürekli yenisi geliyor yenileniyor herzaman daha genci daha güzeli geliyor ;)
Pazardan limonmu seçiyon ablam bu üslupla baştan kaybedersin zaten
Alakası yok çoğu insan kendine uygun birini bulamıyor tıp olarak değil huy akıl olarak
Kendin de çöpsün düşünceye bak yaa ne kadar cahilce sjsj
Bak böyle düşünen azımsanmayacak bir kitle var.
O yüzden evliliğe soğuğum.
cut.
Hiç katılmıyorum 25ten önce evlenen insanlar hep tuhaf geldi gelmeye devam ediyor
Naptın be, ne 25’i? 😃 35 de bari. Bayılıvercem şurada dksj
Bence sağlam evlilikler 25 twn sonra oluyor istisnalar kaideyi bozmamak birlikte
Hayattaki tek amacı evlenmek olan insan için makul bir tespit.
Yorumlara baktım da bizi iyi kandırıyorlar ha sjsjjs
Böyle bi kural mı var yapmayın ya evlenmek zorunda değil kimse
Dünyada hiç bir şey ne Zaman neler olacak falan kestirilemez
Kesinlikle öyle düşünme.
En iyisi bekliyo 😉
Yok be yaşında ne var günümüzde eğitim 26 larda bitiyor atanalım derken 28 29 u buluyor en iyi evlilik yaşı 28 bence
bana göre yanlış bir düşünce kendi adıma böyle düşünmüyorum o kadar bekar insan var ki kaliteli ve evlenilecek
Ya bazen erken yaşta evlenmeyen o baharı yaşayamak isteyen oluyor ama evlilik erken yaşta güzel iyisi değil erkende evlensen geçte evlensen ya iyi ya da kötüyle o senin kaderine bağlı ama erken yaşta iyi bir eşe sahip olucaksam evlenirim
Vay anasın şimdi ben çer çöp mü oluyorum
neye göre oluyoruz merak ettim
30 dan sonra yapılmış evlilik daha uzun ömürlü güzel ve saygılı oluyor ozamana kadar zihniyet çocuk yaşam çocuk deneyimlerin oluyor neyi isteyip istemediğini biliyorsun
"Dedi bir demet sarı maydanoz!" Derdim ama seni tanımıyorum..
Yok 35 ten sonra evlenmeye çalışmak öyle oluyor.
25 ideal bir yaş. Eğitim gördüysen hele. Lise mezunu isen de elini çabuk tutarsın.
Bu söyleminle çöp sen oluyorsun bence. Vizyonsuz kezo ya.
Kesınlıkle. Çunku kızlar iyi olanları kapmiş oluyorlar
doğru söylüyorsun 😂ama o yaştan küçük evlenip boşanan da çok
Benim yaşım 27 ben halen bekarım öyle bir düşünce olamaz bence kısmet bu işler
Yazışmışsa zaten o gün olur
Katılmıyorum. 30 yaşındayım evlenmek istesem ne pırlantalar var
Bir yönden öyle bir yönden de o yaştan önce evlenmek aptallık gibi. O yaşlarda yeterince olgun düşünüyorlarsa evlenebilirler tabii.
Alakası yok geç olsun güç olmasın derim 18 de evlendimde ne oldu sonuc bosa gecmıs 10 yııll
Ahahhah tam sınırdayım geç mi kaldım yoksa hala şansım var mı😂
25 sonra evlenmek dalda kalan en son elmaya benzer daha olgun ve tatlidir
Senin gibi kezbanlar icin olabilir tabi.
Köşede ağla evli ve mutsuz
Ben ağlamam işime bakarım. Evli olup da mutlu olan yoktur.
Ahhahahaha çok iyiymiş
Hayır bence bu tamamen sizin düşünceniz
Sans varsa 25 degil 40ta dahil denk gelir.
Ne çirkin bir benzetme böyle
Öyle olduğunu düşünmüyorum
Okul okuyoz nasil evlenebiliriz 25e kadar
Neee dkdjdhd bu nasıl tabir
Alakası yok ya 25 yaş mı ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?