Burdan dolayı kadın düşmanı olduydum ve şimdi kurtulmak istiyorum, rahatsız ediyor 🥺
Sizin yüzünüzden kadın düşmanı oldum şimdi düzelmeme yardım edin csfsf
Burdan dolayı kadın düşmanı olduydum ve şimdi kurtulmak istiyorum, rahatsız ediyor 🥺
Sizin yüzünüzden kadın düşmanı oldum şimdi düzelmeme yardım edin csfsf
"Kış kış düşmanlık kış kış yallah sevgisizlik yallah" bunu sabah 03.59da söyleyip hemen uykuya dalacaksın.
07.58 de "hoş geldin sevgi bombası mülayim, hoş geldin barış, hoş geldin huzur" diyerek güneşi selamla. 13. günün ilk 66. dakikasında yenmiş olacaksın.
Teşekküre gerek yok😏
Ohooo 3:59'a kadar uyanık kalacağıma ömür boyu kadın düşmanı olurum daha iyi cdcsfa
Yok uyuyacaksın sonra uyanacaksın sonra tekrar uyuyacaksın. İşin sırrı uykunu feda etmekte
Ben uykuma düşkünüm ama 00:00 olmadan tütümü içip uyuyorum 🙄 sonra uyanmam güzelik uykumdan czff
Ballı mı içiyorsun yoksa sütünü çeenn
O zaman ömür boyu kadın düşmanı olacaksın..
Yoo çikolatalı seviyom bne 🙄nasipde yokmuş 🤧
Amaaan ne kaybedeceksin Allah aşkına salla
Cevap
4Cevap
Kadınlar ile konuşarak
Konuşmuyorum ki csfs içimden de gelmiyor
Birini sevmeye çalış zor ama yenebilirsin belki
Aslında ufak da olsa hoşuma giden bi kız var ama işte içim izin vermiyor. E bu yüzden rahatsız oluyorum yoksa umrumda olmazdı :d
mesela ne yaparsa kadınlar onlardan nefret ediyorsun
Hemen hemen her hareketlerinden eskiden baya soru açardım ama kadından uzak kalınca sakinleştim
Mesela istedikleri tüm pozitif ayırımcalıklar beni rahatız ediyor , işlerine gelince eğip büktüğü kurallar felan fişman
Psikoterapiyle çözmeyi düşün ben erkek düşmanlığı için düşünüyorum
Ben içimdekini kimseye anlatmam
Neden
Benlik bi durum değil maalesef
Kim diyor
Ben cafs
Erkeklere duygularını yaşama içindekileri anlatma personası yüklendiği için sordum. Neden içimdeki düşünceyi paylaşamıyorum yargılanma kaygısı mı iktidar kaybetme korkusu mu ben kendime bunları sorardım ama hayat senin … iyi sanslar ✨
Kadın düşmanı olunur mu kızsız hayat mı çeker
Agaa fsfs
Boş ver onu la
Sen bilirsin aga o zaman
Wqsqfq
Lan benim sevgilim var zaten ahkw sadece sizin muhabbet komik geldi
Çok saçma muhabbet gel sevgilimin arkadaşını da sana ayarlayayım ne lshıwf
Ok💆♀️💅
Bu ne olm csfsg
🧚♀️🧚♀️💖
Gizli feministsin
Tövbe de
Ne yaşattılar abime 😄
Abi deme lazım olur
Sjfjskxj
düşmanlığını kıracak kadınla tanışarak
Tanışmak için önce düşmanlığı kırmam gerekmiyor mu csfsf
Olm tanışma imkanı vermiyorum diyorum içimden gelmiyor csfs
🥺🥺
kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar
onlar üzerinde tam olarak negatif düşünceyi atmak kolay değil. Bunu kadınların birbiri ile ilişkilerine bakarak görebilirsin
Benimle
Yemin et 🥺👉👈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?