Uzaylılar var. Amerikalılar şimdiden oradan ev almaya başlamışlar bildiğim kadarıyla seni oraya gönderebilirim insanoğlu tek dünyada kalır mı boşuna aya çıkmıyorlar 😅🧙
Şu anda Dünya'nın genelinde Avrupa yaşlı bir toplum örneğin ve artık sağlandıktan çıkmak üzere örneğin Antalya'da 1000 aşkın Rus vatandaşı var gün geçtikçe çoğalıyor buna ek örnekte Almanya'daki Türkler'de örnek olarak verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Amerika tabi ki ama dünya ya bir daha gelmem
Türk olmaktan onur ve gururluyum. Tarihimiz çok büyük ve şanlı ama keşke özümüzü kaybetmeseydik. Arap kültürüne girmeseydik.
Keşke öyle olsaydık kesinlikle katılıyorum 🙏
Kesinlikle Danimarka veya İsveç, herifler dertsiz tasasız yahu 😂
Valla öyle
Ben dünya ya gelmek istemiyorum Ay savaşçısı olsam olmaz mı 😃
Dünya'dan bir yer olmalı Türkiyeli olmak bu olsa gerek dünya yetmiyor adama beğenmiyor.🧙
Bizim insanımız gibi insan yok ki cancazim
Uzaylılar var. Amerikalılar şimdiden oradan ev almaya başlamışlar bildiğim kadarıyla seni oraya gönderebilirim insanoğlu tek dünyada kalır mı boşuna aya çıkmıyorlar 😅🧙
Gönder valla bı uzaylı ile munasebetimiz olmasıydı😃
Bir kızda buldum helal süt emmiş Hadi iyisin. 👽
Uzayda düşünsene sacda kete yapan dişi varlık totosunu isiririm onun 😃
Türkler her yerde abaza thanks 👍
Ne alakası var çok tatlı olmaz mı ama una bulanmış şekilde yerim ben onu 😃
Bak İskoçya ya arkadaşım gitti çok güzel dedi görmek isterdim bı.10 gün
Türk olmaktan Türkiye'de doğup büyümekten onur ve gurur duyuyorum dünyaya tekrar gelsem yine Türkiye'de doğmak ve burada Büyümek isterdim
Bu dünyaya bir kere daha gelmek istemezdim ama nerede doğacağımı seçebilecek olsaydım Abd ve ya Japonya yı seçerdim sanırım
Yine Türkiye. AKP’den kurtulma mücadelesinde ben de olmalıyım.
Kesinlikle Amerika. Eğer bu dönemi diyorsak tabii.
Orta Çağda kesinlikle Safevi devleti ardından Osmanlı devleti. Milattan önce Asya hun, daha da önce roma imparatorluğunda yasamak isterdim
Secme şansımız yok ki
Ben veriyorum Alaaddin'in sihirli lambası gibi söyle lütfen uzay Felan istemd bir arkadaşımız istedi ama yer olarak kontenjanımız dolu uzayda.
🤮🤮🤮 gelmek istemezdim
Senin kararın ile olmuyor ne yazık ki yoksa Türkiye'li olmazdık
Macaristan ya da çek cumhuriyeti
Amerika ya da İspanya.
Rusya
İlginç neden ekonomi olarak iyi durumda değil yaşam standartları açısından da açıkçası merak ettim
Rusça ya ilgi duyuyorum safkan ırklar birde
Açıkçası eskisi gibi safkan olduklarını düşünmüyorum
Bilemem
Şu anda Dünya'nın genelinde Avrupa yaşlı bir toplum örneğin ve artık sağlandıktan çıkmak üzere örneğin Antalya'da 1000 aşkın Rus vatandaşı var gün geçtikçe çoğalıyor buna ek örnekte Almanya'daki Türkler'de örnek olarak verebilirim
Olabilir detaya takılmam
ABD İsviçre japonya Almanya
Kız sakin ol 1 yer sadece
Bunlar olsun fark etmez
kanada ya da amerika
Amerika
İsviçre
Izlanda
Japonyaaaaaa
Finlandiya
Ingiltere