Tatil & Seyahat Herhangi bir ülkenin vatandaşı olmak isteseydiniz bu ülke hangisi olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ve Neden? Güncellemeler+1 yıl Herhangi Bir ülkenin Vatandaşı Olabilseydi iz Bu hangi Ülke Olurdu? Herhangi bir ülkenin vatandaşı olmak isteseydiniz bu ülke hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Vatandaşı olduğum ülkeyi seviyorum ama burada yaşamak istemiyorum uzun zamandır gidesim var uzaklara 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben sonunda cesaret edebildim. Tavsiye ederim Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olmam gereken ülkenin vatandaşıyım zaten. 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türk vatandaşı olmayı seviyorum. 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,2b cevap paylaştı. Amerika 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vatandaşı olduğum ülkeyi seviyorum ama burada yaşamak istemiyorum uzun zamandır gidesim var uzaklara
Ben sonunda cesaret edebildim. Tavsiye ederim
Olmam gereken ülkenin vatandaşıyım zaten.
Türk vatandaşı olmayı seviyorum.
Yeni Zelanda
Türk vatandaşı olmayı seviyorum.
Türkiye
Amerika