Merhabalar Herkese🌸

Keşke hayatımdan çıkarmasaydım dediğiniz biri var mı?
Merhabalar Herkese🌸
Keşke hayatımdan çıkarmasaydım dediğiniz biri var mı?
Hayatımdan çıkan kişiler için üzülmüyorum zaten bir zamanlar tanışmıyorduk, üzüleceğim tek şey beni tanıyamamış (yaşayamamış) olmalarıdır. Mesela eskiden keşke böyle yapmasaydı şöyle olmasaydı diyordum ama artık o şeyi yapmamış olsalar bile hayatımda istemiyorum ıyy
Aslında hayatta yaptığımız birçok seçim bizim dışımızda gerçekleşir yani bazı insanlar hayatımızda varlığı ile bizi mutlu ederken bazı insanlar hayatımızda bizi yokluğuyla mutlu eder.
Doğruyu söylemek gerekirse şu anda hayatımda olmayan insanlar için pişman değilim Kendi birtakım yaptığım hatalar olmuştur kusurlar olmuştur ama hayatımdan çıkmayı tercih eden insanlar zaten bana değer vermeyen insanlardır, bir de şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ölümlü dünyada yaşıyoruz ta 2 gün öncesine kadar cenazemiz vardı bir insanı kefene sarıp mezara indirdiler ve üstünü kapattılar yani bu kadar basit olan bir dünyayı da bu kadar önemsemek insanları bu kadar hayatımın merkezine koyarak en büyük pişmanlığımı yaşadığım için o açıdan pişmanım yoksa hayatımdan çıkan insanlara kendim çıkardığım için ya da gitmek isteyen insanlardan dolayı pişman değilim.
Çok doğru
🤗🤗🤗
En iyi görüş seçimi için teşekkürlerimi sunuyorum
Ben de ricalarımı sunuyorum
Cevap
37Cevap
Hayır keşke çıkarmasaydım diyeceğim kimseyi çıkarmadım hayatımdan. Kendileri gitmek istemiştir bende pişmanlık olamaz. Gitmek isteyen kişi için de yas tutamam tabiatıma ters bir şey bu.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bilakis, sonsuz şükürler olsun, hayatımda olmadıkları için, amin. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Var. Siteden oğlak burcu vardı isim vermeyeyim, ters zamanıma denk gelmişti. Site dışında da olmuştu.
Asla pişmanlıklarım yok, gidene güle güle derim ve arkama bakmam yolu açık olsun.
Bu aralar duygusuzum
İyi ki def olup gitmişler
Pişman olduklarım vardır elbette
Kimlerin hayatımda olmadığını hatırlamıyorum ki
Pişman değilim asla yarının neler getireceğini bilemeyiz önemli olan hayırlısını dilemek geçmişe pek takılı kalan birisi değilim iyi tanımışım dediğim insanlar oldu iş hayatımda fazla değer soytarıyı kral eder misali fazla büyütmeye gerek yok insanları herkese gerektiği kadar değer saygı veririm bu kim olursa olsun.
Silmesini de çok iyi bilirim belki bencilce bir düşünce olacak ama çok hata yaptım insan seçiminde beni üzen kim olursa olsun müsade etmem buna izin vermem yani bu saatten sonra kimseye eyvallahım yok.
hayır zaten hayatımda kimse olmadığı şimdiye kadar ve pişman değilim. çünkü gerçekten beni seven bir kişi zaten hayatımda olur yani beni bırakmaz ya da yanımda kalmaya devam ederdi. bu yüzden şu an hiç bir şey için kendimi pişman hissetmiyorum. çünkü gidenler kaybeder ben değil. 🌸
Aynneen öyle
Ben kolay kolay kimseye yol vermem. Gidenede dur denmiyor. Kalbim bir et parçası taştan yapılmamış arasına aklıma geldiği oluyor ve vardır yaradanın bir bildiği deyip yoluma devam ediyorum.
Lisede aşık olduğum kız var. Hala ona aşığım deliler gibi. Keşke diyorum keşke.
Hadi ya görüyor musun kızı hâlâ?
Instagram ya da Facebook'ta. O evli ben evli. 2 çocuğu var bir kızı bir oğlu. Eşi de çocukluktan arkadaşım 😊
Hadi yaa
Şükürler olsun ki kurtuldum. Rabbim beni kurtardı, bana onları terketme cesaretini verdi, şükürler olsun kurtuldum. İyi ki yoklar, iyi ki, binlerce kez iyi ki
Gitmesi gerektikleri icin hayatimdan çıkmislardir takılmam bu duruma ama bir arkadasim icin halen rüyalarimda gorurum , cok yakin arkadasimdi. Ama iste maalesef boyle oldu.
Benim çıkarmama gerek kalmadı kendileri çıktılar zaten. Sonradan geri gelmek de istediler tabi.
Şu an hayatımda olmayan değil de daha önce hayatımda olan insanlar için pişman ım keşke hiç hayatımı almasaydim
Keşke çıkarmasaydım dediğim yok, ama niye hayatından çıkarıldığımı bilmediğim insanlar var. Gerçi bu saatten sonra bu bilginin de kime ne gereği var…
Hayır yok hatta neden daha önce cikartmadim diye daha çok üzülüyorum bunu yaptysam kesin haketmistir çünkü kolay kolay insan silmem ben sabırlıyımdır
Hayatımda olmayan insanlar için pişman felan değilim. Herkesin yeri ve zamanı var. Geçmiş geçmişte kalmalı.
Hayır. Kolay kolay da pişman olmam zaten. İyi ki Allah hayatımdan çıkarmış, kimi ne sebeple uzaklaştırdıysa iyi ki diyorum ¢
En İyi Cevap