Merhabalar Herkese🌸

Merhabalar Herkese🌸
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Hakkım olanı herhangi bi muhatabiyet esnasında sakince talep ettiğimde insanlar önce biraz şaşırıyorlar fakat sonra anlıyorlar demek istediğimi. Sanırım ya ajitasyon ya da şirretlik beklentisi var çoğu kişinin birbirinden. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Teşekkürler 😎⭐
isteyeceğim şeye göre değişir
Saol aşko
Cevap
18Cevap
Zaman zaman evet. İstediğin şeyleri direkt olarak ifade edemem. Beklentim olur içten içe ama istemek bana göre değildir.
Hiçbir zaman çekinmem
hayır tabi ki çekinmiyorum istediğim her şeyi söyleyebilirim ama saygı içerisinde. zaten kimseden bir şey istemiyorum yani bazen karşımda ki insan eğer karakter olarak benim sevmediğim şekilde davranıyorsa bunu söylerdim yani sevmediğim davranışlarının olduğunu ya da bunu düzeltmesi gerektiğini söylerdim. ama bunların dışında genel de zaten kendi işimi kendim gördüğüm için çok bir isteğim yok kimseden.
Çekinmem ama herkesede söylemem. Aslında eskiden bu konuda çok çekincem vardı. Zamanla aştım bu düşünceyi. Çünkü bazı konular içinde ukte olarak kalıyordu.
Yok çekinmem direk söylerim. Sonuçta istemişimdir bişeyler.
Açık sözlü biriyim hayal ettiklerimi gerçekleştirsem 3/1'ni bile olsa bana yeter.
Çekinmem söylerim. Kabul eden eder etmeyen kendi bilir.
İnsan karşısındaki kisiye baglıdır cekinip veya düzgün konusması bide ne konusacak konuylada ilgisi var
Genelde söylerim çekingen değilimdir ama her konuda değil
Hayır bodozlama söylerim
Evet adap onu gerektirir yani
Çekinilecek bir durum yok.
Çekinmem ama herkese de söylemem
Ne yersen odur.
hayır
Çekinmem
Çekinmem
Kişiye göre değişir
Hayır
çekinmem genelde