Bu sıralar herkes mutsuz.. En azından benim gördüğüm öyle. Siz de bu mutsuzlar arasındaysanız nedenleri ne?
Ben sanırım haftalardır depresyon mood style.. Sağlıksal, ekonomik, ailevi falan tonla sıralarım.

Bu sıralar herkes mutsuz.. En azından benim gördüğüm öyle. Siz de bu mutsuzlar arasındaysanız nedenleri ne?
Ben sanırım haftalardır depresyon mood style.. Sağlıksal, ekonomik, ailevi falan tonla sıralarım.

Çok haklısın Mutsuz değilim Aralık ayının son haftasından bu yana benim sürekli aklımı kurcalayan bir şeyler var bunun üzerine küçük bir kaza geçirdim diyebilirim düştüm birkaç sıkıntılar oldu ekonomi de diyebilirim çok şükür ekonomi yönünden sıkıntı olarak görülmeyecek bir şeyi ben kendi açımdan görüyorum benim kenarda her zaman bir param olurdu ama şu an o yok Mesela bu benim için de bir neden sorun bir kişinin son bir haftadır aklıma aşırı derecede karıştırdığını düşünüyorum tam emin olamadığım bir şeyler var bunun üzerine bugün boynum ve kolum tutuldu ama yine de şükür yaşamaya devam ediyoruz Allah beterinden korusun
Aslında şu sıralar bir konu hariç sıkıntılar içerisindeyim.
Sevmediğim bir bölgede çalışıyorum ve umarım şefler ile kavga etmeden kovulmadan o bölgeden alnımın akı ile çıkabilirim. Sağlık problemleri yaşıyorum düzenli olarak 2 ay aralıkları ile kan vermem lazım. Kan değerleri sınırda 18e ulaşmış. Öksürürken ciğerlerim cik cik ötüyor hahah. Uzun zamandır ailemi görmeye gidemedim onların özlemi var. Araba alacaktım anasını satayım en çürük arabaya 125.000 diyorlar vazgeçtim şirket arabasına devam ediyorum. Seneye pederden fındık çalarım artık o zaman araba alırım galiba ajsjs. Neyse canerim onlara rağmen iyiyim hastayım 3 gündür ama yıkılmadım enerjim yerinde dün yattım bugün işe gittim. Normal şartlarda bunlar benim için can sıkıcı şeyler olmalı fakat halim itten beter keyfim paşalarda yok. Tek bir konuda çok iyiyim uzun zaman sonra kalbimi bir kadına açtım. 😂
Aslan gibiyim aslan gibi 😂😂 eyvallah canımın içi 😂
Cidden son 1 canın kalmış.🧐 Allah'tan yeni yıla girdik de sıfırlandı. Dikkat et Aslann, hiç alışık değiliz şu narin bitik hâllerine.😀😀
Ekonomi hayat pahalılığı modumu moralimi iyice aşağı çekiyor artı suçluların serbest bırakılması bu nasıl berbat pislik düzen be suçlulardan başlayım herifin teki kıza taciz eder ama devlet serbest bırakır neden çünkü devlet de o Şeref yoksunlari ni destekliyor Türkiye de Adalet yok bunu başta bilelim sonra ekonomi fırsatçı satıcılar gün geçtikçe zam yapıyor ama devletin yaptığı bi şey yok vatandaş zor geçiniyor umarım bu karanlık kötü günlerden kurtuluruz amin
1 sene önce 30 liraya aldığın şey bugün 100 lira olmuş. Nepotist mutlu azınlık hariş memleketin ekonomisi, siyaseti, diplomasisi yerlerde sürünüyor. Modumuz nasıl iyi olabilir ki?
Cevap
18Cevap
Bu sıralar modem tam tersi yönde pozitif doğru yöneliyor. Depresyondan çıkmaya başladım. Artık kendime gelip eski sağlıklı aktiplf spor yapan kendine dikkat eden kadın moduna yönelmek gayreti içindeyim.
Modum*
Çok kalabalık başım ortam sürekli karışık etraf dağınık hep bir işim var sürekli bir şeyle meşgulüm üst üste iş çıkıyor çok geriliyorum asabım bozuk
Mutsuz falan değilim şükür ya benim enerjim hiç bir zaman bitmiyor. Bu olumsuzluklar yaşamadığım anlamına gelmiyor. Tamamen pozitif olma ve kişilik ile alakalı. Keyifli geceler..
Modumu sıfıra düşüren hiçbir şey yok şükür...
Günlerin kısacık olması, havanın buz gibi olması hariç bir sıkıntı yok.
Bu sırlara modumu düşüren şeyler aslında yalnızlık ve hayatın benim için biraz anlamsız olması diyebilirim. yani amacım yok gibi hissediyorum bu da içimde bir boşluk duygusu yaratıyor. çünkü geleceğimi göremiyorum. bunların dışında genel olarak modumu düşüren şeyler zaten hep aynı şeyler yani olumsuz duygular ve depresiflik. ama buna rağmen mutlu olmayı deniyorum. hayal kuruyorum. bu sıralar modum genelde inişli çıkışlı değil hep negatif.
Diğer insanların şeytanı olanlara rağmen modumu sıfıra düşürmeden yaşamaya devam ediyorum.
Yaşamayan, yaşatmıyor.. Evettt hayalindeki hayatı var etmek zorundasın, çevrendeki insanların hayatının "şeytanı" olmamak için! Bu sadece kendine karşı değil tüm insanlığa karşı görevin. Kötülerin en belirgin ortak özelliği "mutsuz" olmalarıdır.. Her mutsuz insan güçlü bir "kötü insan" adayıdır. Kendi hayatının Tanrısı mısın, yoksa diğer hayatların şeytanı mı? Herkes kendine bu soruyu sormalı.
Cennet, gidilecek bir yer değil, edinilebilecek bir bilinç durumudur” der Amerikalı yazar Stephen R. Covey. Cennete gitmek yerine, cenneti edinmeyi tercih etmek, insanlık açısından daha değerli bir devrimdir bu yüzden
Mutsuzum bu aralar ben de. Kendimi olduğumdan daha iyi zannediyordum. Hayal dünyasında yaşayınca Elon Musk sanıyoruz kendimizi. Ama insanlar harekete geçince o kadar da zeki, çalışkan, yaratıcı, soğukkanlı olmadığını anlıyor. Ders oldu bana. Bundan sonra eksikliklerimi az çok biliyorum.
Halsizliğim ve baş ağrım ya sürekli başım ağrıyor hastayım bir türlü toparlayamadım kendimi modum sürekli düşük.
Teşekkür ederim 💛
Bu sıralar modum iyi denebilir genel olarak. Bazı kaygılarım var ama düşünüp daha da büyütmüyorum kafamda.
Ama Eylül-Ekim-Kasım aylarında neden bilmiyorum bir kasvet çökmüştü üzerime. Ruhsal hastalıklar da bir virüsün sonucu ve bulaşıcı mı acaba. Son zamanlarda çok sık denk gelmeye başladım depresif insanlara. Ben bile kendimi kötü hissettim o derece 😂😂
Benim modum şu sıralar radyo frekansı gibi bir çıkıyor 2 saat sonra yerlerde. Bunun nedenini tam öğrenebilsem dünyayı kurtaracağım 😄 enerjiden anlayabilen biriyim
Akşam 4 te kalkıp sabah 5-6 civarı yatmam bu da bedenimi hastalaştırıp bitkinleştiriyo. Yemek düzeni yok dersten sonra oyunlara koşuyorum başım ağrıdan çatlayna kadar da kalkmam pc den kjxdflgldghk
Bu aralar sağlık sorunlarım var onun dışında iyi sayılırım ama yine de keyifsizim 🥺
Teşekkür ederim 🙏
Modum düştü mü tam bilemiyorum ama
İyileşmeyi dört gözle beklediğim
Sağlık sorunum var
burnum baya çektiriyor bana
İş hayatı, aşk hayatı, kendimle ilgili özel konular vs. beni dibe çekmiş durumdaydı. İş hayatını rayına koydum her ne kadar asıl istediğim olmasa dahi ama o bile bazen modumu düşürüyor yer yer. Aşk hayatım her zaman çorba zaten sürekli modumu etkiliyor. Yani modum şu sıralar nanay çünkü düzene oturmuş bir hayatım henüz söz konusu değil, ne zamana düzene oturursa her şey rahatlayacağım ben de inşallah.
Özel yaşantım daha çok. Onun dışında psikolojik olarak da pek iyi değilim. Neyse ki aktivite dolu bir hafta geçireceğim ve bu kötü ruh halini atlatacağım umarım.
Monotonluk ve 4 gündür evdeyim. Sanki 1 aydır dışarı çıkmamış gibiyim. Aşırı canım sıkılıyor. Annem şehir dışında, o yokken hiçbir şey tat vermiyor. ☹️
Bir erkek vardı. Önceden de tanışıyoruz. Birden bana mesajlar atmaya flörtleşmeye başladı niyeti ciddi gibiydi. Bende saf saf inandım aylar sonra her şey iyi giderken birden terketti açıklamada yapmadı aylarca ağladım haber bekledim , çok sevmiştim. İçimde bir alev bıraktı sadece onun söndürebileceği bir yangındı. Hiç bir şeyi umursamadan hayatına devam etti. Benim canım yanarken o şen kahkahalar atıyordu. Onu sildim dün. Heryerden. Umrunda bile değildir ama hayal kırıklığı kaldı.
Enerjimi duygusal ilişkiler düşürüyor, zaten iş stresi, hayata yetişmeye çalışmak derken bir de anlayışsız, kontrolcü ilişkiler! 🤯 neyse 🥃
Geçmişe yönelik yapılanlar ve yaptığım hatalar aklıma geldikçe geriliyorum. Kendime kızıyorum, üzülüyorum. Başka çok şükür bir derdim, sıkıntım yok
Geçmişte olan hatalarını unutursan sana çok iyi gelicek bence (yanlış anlamanı istemem sadece ufak bir tavsiye🙃)
Ben teşekkür ederim anladığın için🙃
Sanırım bitmek bilmeyen sınavlar 🥵21 Ocak'ta açıköğretim sınavım var Şubat başında ehliyet sınavım var ve bitmek bilmeyen kpss sınavım var
genel olarak anlatmak istediğiniz şeyi hiçbir şekilde anlamadığını anladığınız ve buna bir çözüm bulamayıp kısır bir döngüye girilen, yorucu ve talepkar insanlar
Okul, sınavlar, gelecek kaygısı, geçmiş yaşantım, başka özel durumlarım. Baktımda çok varmış...
Bu sıralar modum sıfıra düşmüyor çok şükür dobarlandık. Ne olursa olsun mutlu olmaya çalışıyorum
Mesleğimin olmaması hayat şartları gelirsiz bir hayat
Benimki havalardan ötürü ya geçmedi şu kuru soğuklar.
Modumu yükselten bisey yok ki sıfıra düssün hep sıfırda
Geçmişteki şeyleri takmsm saçma düşünceler olduğunu biliyorum ama elimde değil 🥺
Yine gökyüzünde bir şeyler oluyor galiba hiç iyi değilim
mutsuz degilim ya umarım heo böyle devam eder
Havalardan mı etkileniyorum bilemiyorum çok keyifsizim bu aralar, moralim 0 gibi. Uyanmakta da ayılmakta da çok zorlanıyorum
Üstüme toprak atsalar olur yani, o derece
Herşeye rağmen ne olursa olsun pozitif kaldığım için modumu düşürebilende yok :)
Bu aralar gayet iyiyim allaha şükür hepte öyle olurum inşallah
Şu yeme-içme işini bir düzene sokamadım. Canımı sıkan o var. Böyle olunca da benim düzenim olmuyor.
Modumu düşüren çok sebep var ama o kadar mod düşüklüğüne alıştım ki ortada hiçbir sebep yokken bile otomatik olarak modum düşüyor😄
En buyuk sikintim is bulamamam. Evde olmak ve bosta kalmak kadar sıkıcı bir sey yok. Calistigim gunleri ozluyorum.
Evet onu ben de fark ettim herkesin suratı asık, sıfır enerjiyle rutinlerine devam ediyorlar
Mülakatlar. Neden var ki? Yani belirsizlik çukurunda yuvarlanıyoruz.
Aşksızlık krizi beni mutlu etmiyor. Bir kız bulamıyorum diye kendimi çok üzüyorum.
Düşündúm... yokmuş.. doğdugum günden beri ilk defa... yupppii🥳
Eski sevgilim yeni sevgili yapmış onu görünce çok mutsuz oluyorum
KS de fenomen olamamak😂
O kadar çok şey var ki hangisini sayıyım
beni hicbirzaman anlamıyıcak insanlarla girdiğim gereksiz boş tartişmalar. bende bunu anlamıyorum neden hala tartışırımki
Bende aynı depresyondayım sıkıntı çok ve bitmiyor aile sorunu, gönül işi, sağlık, daha çok bitmiyor. Uykumu alsam iyi olacamda uyku gelmiyor.
mutlu olmayı haketmeyenlerin mutlu olmasıı hayatımın düzene girmemesii🙄🙄🤨
Anlamını bilmediğim bir şekilde sürekli mutsuz, depresif takılıyorum yataktan kalkma isteği gelmiyor bi halsizlik bi boşvermişlik niye yaşıyorum ki? Sorusu var kafamda bi bende mi böyle?
En çok bu aralar mutluyum
Ben de çok mutsuzum çünkü erkek arkadaşım evli gene benimle ilişki yaşıyor neden karısıyla olmak istemiyor benimle olmak istiyor onu anlam veremiyorum
İnsanlar
Kendi hayatının sorumluğunun kendi elinde olmaması aileye hesap vermek zorunda kalmak en önemlisi ekonomik özgürlüğün olmaması
Ailem var daha ne olsun
Gelecek kaygısı
Ya her şey etkiliyor ama önemsememeye çalışıyorum
Yaşadığım kısır döngü 🙄
Yok gibi bir şey Allah'a şükür.
Modum dustumu hemen mutsuz oluyorum pskolojim bozuldu
Sınavlar yine sınavlar totalde sınavların olması canımı sıkıyor evet 😂😩
Deprem, izmirin hiç durmayan uykumdan uyandıran depremleri.
Hiç mutlu olmadım ki çok çirkinim tek sorunum bu
Finaller, finaller, finaller
Ahh ahh finaller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?