Kişilik & Karakter Toplum içerisinde fotoğraf çekmeye/çekilmeye utanıyor musunuz? MrsMARİ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben çok utanıyorum bu yüzden hiç bir zaman fotoğraf çekilememUtangaç biri olmaktan nefret ediyorum Toplum içerisinde fotoğraf çekmeye/çekilmeye utanıyor musunuz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Toplumdan değil ben foto çekmeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bu bende de var utangaç değilim ama fotoğraf konusunda utangacım. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bununla bir ilgisi yok fakat sevmem fotoğraf çekinmeyi. 0 0 Yorumla
The_Jiho_09 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Mekana bağlı. Bazı ortamlarda çekinilmemesi gerek 0 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır ama çekmeyi sevmiyorum pek 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Utanmam. 0 0 Yorumla
nesedolubiri Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Evet utanıyorum zaten çekilmek hoşuma da gitmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Toplumdan değil ben foto çekmeyi sevmiyorum
Bu bende de var utangaç değilim ama fotoğraf konusunda utangacım.
Bununla bir ilgisi yok fakat sevmem fotoğraf çekinmeyi.
Mekana bağlı. Bazı ortamlarda çekinilmemesi gerek
Hayır ama çekmeyi sevmiyorum pek
utanmam ama çok tercih etmem
Ne gerek var zırt pırt çekmeye
Hiç fotojenik çıkmıyorum o yüzden çekilmem
Utanmam.
Hayır.
Hayır
ben seviyorum kendime bakip bakıp mutlu oluyorum
Hayır utanmam
Evet utanıyorum zaten çekilmek hoşuma da gitmiyor
Ben fotoğraf çekmeyi sevmiyorum