Kendimi sevmeyi öğretir misiniz?

3 sene once sosyal medyaya atılmamla birlikte hayatımda onemli bir kavram olan güzellik takıntısı beni dibe batırıyor her yerimi seviyorum saçım kıvırcık düzleştiriyorum gözlerime her gün lens takıyorum dudaklarımı makyajla büyük gösteriyorum en önemlisi burnuma shop yapıyorum bebeklik fotoğraflarıma bile shop yapıyorum güzel çıktığım bir fotoğraf bile olsa burnumu shoplamadan atamıyorum burnumu sevmiyorum sevemiyorum.. 1 saat önce yan profilimi çektim yine burnuma shop yaptım sadece nasıl olurdu acaba diye düşünüp yaptım bu noktaya geliceğini tahmin etmemiştim. olduğum kişiden farklı biri oldum sadece burnuma shop yaparak o kadar güzel oldum ki inanamadim burnum güzel olsaydı belki her şey daha farklı olabilirdi shopsuz fotograflarımı arkadaşlarım atınca sildirmek istemezdim bu yüzden arkadaşlarım benle fotoğraf cekmemeye basladilar haklilarda.. burnumu sevmeyi düşünmüyorum sadece nasıl dayanabilirim bu burna estetik yaşım gelmedi daha 2 sene sonra anca olabilirim estetiği ne yapıcam çok üzülüyorum ve ağlıyorum çok kıskanıyorum burnu güzel insanları yalvarıyorum bana yardım edin kafayı yiycem
Kendimi sevmeyi öğretir misiniz?