Kişilik & Karakter Karşı tarafı anlamak için çabalar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor z kusagı kendini ifade etmeye calisirkenahaha hicbise anlamadim yeahh Karşı tarafı anlamak için çabalar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır çabalamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl en guzeli👍
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sana çok sevdalıymış öyle diyor 😂Ben karşı tarafı anlamak için elimden geleni yaparım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl aiyh nerdee ahahah Yorumla blackman3419 +1 yıl Buralarda bir yerdedir, belki de bir mesaj kadar yakındır sana😂 soruyu yanlış sormuşsun sen; faldaki vatandaş nerdesin diye sorman gerekiyordu😂 Yorumla Soran +1 yıl ee bende böyle Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bir yere kadar… çünkü bazen anlatılan şeyler değil hissettiklerin doğru çıkar Hislerime güvenirim 😁 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Karşılıklı sevgiye ve değere bağlı, alamadığım sevgi ya da değer yoksa çabalayamam. 0 0 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Çaba harcamaya gerek yok, bir yerden sonra insanlar kendilerini belli ediyor zaten 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kasmıyorum, anlamam gerekirse zaten anlarım.cut. 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Çabalamak değil. Anlarım zaten. Her zaman empati kurarım. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. İnsanları anlamaya çalışırım 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Seni anlamak için kimse cabalamaz 😉🤣🤣🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl aşortmandan dolayi he mi Yorumla Mehmetterece +1 yıl Sjsjsjsjjsj Yorumla Soran +1 yıl ahahaahhah Yorumla Mehmetterece +1 yıl Yaş kaç Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ben çok çabaladım işe yaramıyor 0 0 Yorumla
sude77j Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Donun benımkınden kız😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ahahah coo rahat ve sicak Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çabalamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır çabalamam
en guzeli👍
Sana çok sevdalıymış öyle diyor 😂
Ben karşı tarafı anlamak için elimden geleni yaparım
aiyh nerdee ahahah
Buralarda bir yerdedir, belki de bir mesaj kadar yakındır sana😂 soruyu yanlış sormuşsun sen; faldaki vatandaş nerdesin diye sorman gerekiyordu😂
ee bende böyle
Bir yere kadar… çünkü bazen anlatılan şeyler değil hissettiklerin doğru çıkar
Hislerime güvenirim 😁
Karşılıklı sevgiye ve değere bağlı, alamadığım sevgi ya da değer yoksa çabalayamam.
Çaba harcamaya gerek yok, bir yerden sonra insanlar kendilerini belli ediyor zaten
Kasmıyorum, anlamam gerekirse zaten anlarım.
cut.
Çabalamak değil. Anlarım zaten. Her zaman empati kurarım.
İnsanları anlamaya çalışırım
Seni anlamak için kimse cabalamaz 😉🤣🤣🤣
aşortmandan dolayi he mi
Sjsjsjsjjsj
ahahaahhah
Yaş kaç
Kim olduğuna bağlı
empati yaparım ama zahire hükmederim
empati kurarım her zaman
Ben çok çabaladım işe yaramıyor
Tabikide çabalarim. sorun varsa bulmak icin
Donun benımkınden kız😂