Aşık olduğunuz veya sevgiliniz, eşiniz olan insanın özgürlüğünü kısıtlamadan giyim kuşamına hayatına kararlarına karışmadan olduğu gibi kabul ediyor musunuz? Gerçek aşk sevdiğimizi olduğu gibi kabul etmektir. Kıskançlık yaşam tarzını kısıtlayınca fazlası özgüven eksikliğine girer. Sevdiğiniz insana ne kadar güveniyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapabilmek için üstün bir meziyet ve empati gerekir. Sevmenin diğer adıdır.. birisini olduğu gibi kabul etmek.
Köşelerinizin birbiriyle çakışmadığı ölçüde kabul edersin. Ya da o köşeleri evirir çevirir ve birleştirir yeni bir şekil ortaya çıkarırsın.
Evirip çevirerek birleştirmek zahmetli ve sonucunu tahmin edemeyeceğin, kontrol edemeyeceğin bir işlem. İmkansız değil ama zor. . gerekli mi tartışılır..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar bizler için gerçekten çok önemli ve değerlidir ve hep her alanda baş tacı edilmeyi hak ediyorlar.. Burada sadece şu hususa dikkat etmek gerekiyor... Evet kesinlikle bir kişiyi nasıl beğendiysen onu değiştirmek için harcayacağın enerjiyi onu mutlu etmek için hatcarsan her iki tarafta daha mutlu olur fakat biz erkekleri ısrarla anlamak istemiyor ve hâlâ özgür ve cesur kelimesinin arkasına sığınarak ben bir insana bağlı değilim ve yeni taliplere açığım gibi dolasirsan bu o erkeğe yapmış olduğun saygısızlık olur. Şimdi derler güvenmiyor musun diye? Biz guvenmesek o kişiyi hayatımıza almayız sırfona güveniyoruz diye diğer erkekleri de yok sayamayiz işte bu yüzden daha korumacı davranıyoruz.. Burada amaç kısıtlamak değil sadece bazı hususlara eskisinden daha Dikkatli olması gerektiğini söylememiz çünkü o kişiyle hayatımızı birleştirmeyi düşünüyoruz ki bu denli önemsiyoruz..
07 Yorumla
Soran+1 yılBirini sevmek onu olduğu gibi kabul etmektir onun giyim tarzını yaşam tarzını değiştirmeye çalışmak doğru bir şey mi? Şunu giymezsen senle hayatımızı birleştiririz sevgi bu olmamalı bence
- +1 yıl
İşte burada anlasamadigimiz nokta kimse kimsenin ne giyindiğine karışabilir ne yaptığına fakat burada eğer hayatında biri var ve onu onemsiyorsan ve onunda seni sevdiğini biliyorsan dışarıya tüm seksiliğinle çıkıp tüm avcı erkekleri peşine takıp onların ilgisini kazanmaya çalışmak hayatında ki erkeğe saygısızlık olacağını söylüyorum. Sadece eskisinden daha temkinli olması yeterli.. Gidip türbana gir deniyoruz ki...
Soran+1 yılErkekler türbanlılara da kapalılara da bakıyor taciz ediyor demek ki bu kıyafete bağlı bir şey değil 😊suç erkeklerde
- +1 yıl
Size hayatınızda başarılar diliyorum..😊
- +1 yıl
Bende sizlere katılıyorum. Saygılarımla.. Geçmişi çok sorgulamadan size samimi ve gerçekçi duygularına odaklanmak her iki tarafın saadeti için çok önemli..
Flört de dahil yaklaşık 3 senedir beraberiz, kilo hariç karışmadım. Onu da yakından tanıyınca ideal olduğunu gördüm ve hiçbir şeyine karışmıyorum, kendisini bilen biri
12 Yorumla
Soran+1 yılHarika
Olması gereken de bu değil midir zaten. İnsanları kendi öz hâliyle kabul etmek, benimsemek gerekiyor. Değiştirmeye çalışmak onu kendimize uyarlamaktır ki bu da fazlasıyla bencillik bana göre.
Hem kimse kimse için değişmez, kendi istemediği sürece bu sadece göstermelik bir değişim olur.
Güzel olan farklılıklara rağmen insanları sevebilmek. Bu farkındalığı uzun zaman önce kazandım ve benim için herkes olduğu gibidir. Kendi kalıplarıma uydurmaya çalışmam.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlduğu gibi kabul ediyorum. Olmasaydı olmazdım
10 Yorumla
+1 yılBirbirimizi değiştirme çabamız hiç olmadı. İyi kötü her şeyi kabullendik. Kısıtlama saçma sapan kıskançlığımız yoktur. Güvenimiz oldukça fazla birbirimize
11 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli 😃
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. ne demiş şair: uçarken görüp aşık olduğunu sevdin diye kafese koyma...
o yüzden sevdiklerinizi olduğu gibi kabul edin diğer türlü ikinizde üzülürsünüz11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru 😊
+1 yılKabul etmeliyiz ama bir insanla beraber iken bazı şeyleri de duzeltmeliyiz
12 Yorumla
Soran+1 yılE yani sinirli birisiysen onu kontrol etmen lazım yoksa karşı tarafı kırarsın
- +1 yıl
Evet doğrudur
+1 yılGiyim kuşamını kısıtlamam, hayatında ki olaylara karışmam, genel olarak kısıtlamayı sevmiyorum ama bana karşı yanlış bir davranışı olursa ‘olduşu gibi kabul edicem’ diyerek görmezden gelemem. Söylerim, düzelmezse ayrılırım
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli ☺️
Ederim. Olduğu gibi kabul edemeyeceğim birini hayatıma dahil etmem. Kimseden değişmesini beklemem, istemem.
10 YorumlaOlduğu gibi kabul etsem de o beni değiştirmeye çalışıyor artık bende olduğu gibi kabul etmicem
20 Yorumla
+1 yılben kimseye güvenmem zaten yaşam tarzına bakarak seçerim değiştirmekle uğraşamam
10 YorumlaBir ilişkide kısıtlanma varsa o ilişki asla olgun bir ilişki değildir.
16 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 👏🏻
Soran+1 yılÖzgürlüğüme çok düşkünüm bu yüzden hayatımda kimse olmuyor zaten beni değiştirmeye çalışan olursa yol veririm
Soran+1 yılNasıl bir hataya düştün kıskanç sevgili mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana olan ilgisi istediğim gibiyse ama başkalarına ilgili olmamalı en azından mesafeli olmalı. O zaman hiç bir şeyine karışmam
10 YorumlaKabul ediyorum ama bana uymayan bir şey olursa kendisine belirtirim çünkü o da bana rahatsız olduğu şeyleri belirtir.
00 Yorumla
+1 yılOlduğu gibi kabul edilir de o kişi nasil biri olduğuna göre de değişir kabul edip etmediğimiz :D
047 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Bakire değilse evlilik düşünmem imkansız. mesela bir örnek.
Soran+1 yılSen bakir misin peki
- +1 yıl
Evet... fakat olmasam bile Anne dediğin düzgün bir kadın olmalı.. kusura bakma da ben çocuklarım senin annen böyle biriydi bende p... olduğum için kabul ettim mi diyecem ben öyle biri değilim asla da olmayacağım :D
Soran+1 yılOlmasaydın bakire kız da seni istemezdi bakire kadınlar da temiz erkek arıyor
- +1 yıl
Doğrudur umarım bir gün doğru kişiyle aşk yaşıyor olurum. d
Soran+1 yılİnşallah bende aynısını düşünüyorum ben bakire değilim ama kesinlikle seveceğim adam bakir olmalı baba dediğin temiz olur ben babanız kızlarla gezdi tozdu hayatını yaşadı * kız kalmadı diyemem
- +1 yıl
Ahaha çok zekisin sen ya merak etme bir tane sala'k bulursun kendine göre :D
Soran+1 yılcanım olduğunu düşünmüyorum kadınlar da artık bakir erkek arıyor bunun sebebi bad boy diye bir şey türedi biz onlara evlenilecek erkek gözüyle bakmıyoruz kızlarla gezip tozuyor sonra anne evlenilecek kız diyor kadın bakire olmasa da olur hata yapmış olabilir ama bu devirde bakir olmayan erkek afedersin yemediği nane kalmayan erkektir
- +1 yıl
Valla sizin o yalanlara anca saf insanlar inanir ya ne bileyim hani tecrübeli insanlar inanmış gibi de yapmaz. karakterli düzgün kendisine olan saygısı olan kişiler zaten kabul etmez.
kabul eden olur mu sizin gibileri olur kaç milyarız saygı duyarım ama ben kendi görüşümü söyledim ben kabul etmem asla.
Soran+1 yılBöyle diyenlere de bakire olmayan kızlar geliyor denk
Soran+1 yılBüyük konuşma derim gönül neye meyleder bilemiyor insan
- +1 yıl
Sen bakire değilsen bakir bir adamı isteme gibi bir hakkın yok...
- +1 yıl
Bak bu konuda kesinlikle haklisin ona bir şey diyemem. geliyor yani çok da denk geldi. sırf bu yüzden de olmadı diyebilirim.. bir insanin geçmişi kirli olduğu zaman olmuyor ya gerçekten olmuyor.
Soran+1 yılBence birini sevmek onu geçmişiyle olduğu gibi kabul etmektir diye düşünüyorum bekaret dediğin şey iki damla kan yani ne bekareti olan kızlar var yemediği halt kalmamış bakire olmayan kız kötü kız değildir ki niye anne olamasın zaten çocuğa babanın annenin cinsel geçmişi anlatılmaz
- +1 yıl
@zulsukooo53 herkes kendine göre saf arar sende bak bir kadınsın kadının halinden en çok sen anlarsın onun ne düşündüğünü neden o şekilde istediğini kadın kendisi gibi zeki biri oldumu kaçar abi net.
- +1 yıl
@soran Bak ben bakire nedir ne değildir iyi biliyorum merak etme. fakat benim görüşüm bizim şartlar aile ortamı bunlara gelemez. tamam haklı olabilirsin bakire ama yemediği haltlarda kalmamış kızlarda var dediğin çok doğru bak sana katılıyorum fakat dediğim gibi herkes kendine göre saf arıyor bu devirde. sende beni gayet iyi anlıyorsundur zaten
Soran+1 yılEsnek zara sahip kadınlar var onun bakire olup olmadığını nasıl anlayacaksın ki bir de o var seni kandırabilir doktor kontrolüne götürecek halin yok hiçbir kadın buna yanaşmaz
Soran+1 yılAilene söyleyecek halin yok benim karım bakire değil ya da benim karım bakire mi diyeceksin? Galiba sizde kanlı çarşaf adeti var
- +1 yıl
Meselenin iki damla kan olmadığını biliyorsun... Bakire bir adam veya bir kadın geçmişinde ilişki yaşamış biri ile beraber olmak zorunda değil, herkes yerini bilmeli. Ben bakire değilim ama kocam temiz olsun demekle erkeklerin her haltı yeyip temiz kız aramaları aynı şeydir.
- +1 yıl
Valla ben götürürüm ya şüphe duyarsam gerçeklik payı da illakı vardır şu ana kadar sezgilerim ve hislerim ile devam ettim. ve hepsi de bir bir çıktı. çok yanılmak istedim biliyor musun ama nitekim yanılmadım o zaman çok kötü bir his oluşuyor insanda... bazı insanları kandırmak çok kolaydır bazıları inanmış gibi yapar bazıları ise inanmış gibi de yapmaz çünkü katlanamaz. yüreğinde kalbinde dünyaya sığmayan bir anlam taşır...
- +1 yıl
@zulsukooo53 kurban olayım senin gibi kadına ya...
- +1 yıl
Valla ailene söylecek halin yok demişssin de benim annem çok zeki bir kadın insan zarrafı bir bakışta kadının ne olduğunu anlayan bir kadın öyle söyleyim... onun için ve ben annem ile arkadaş gibiyim her şeyi paylaşır söylerim kız arkadaşım olduğun da olmadığın da onun için bazı aileler de sırf bu yüzden ilişkiyi onaylamıyor görüyoruz paylaşımlarda...
Soran+1 yılHerkesin kendi tercihi tabiki ama bu devirde kadınlara bekaret damgası yapıştıran erkeklerden hoşlanmıyorum o zar mikrop kapmasın diye var sen istiyorsun hiç ilişki yaşamamış kadın anladığım kadarıyla büyük ihtimal bekareti olmayan kadınla evlenirsen onun geçmişini sen kafaya takacaksın diye istemiyorsun
- +1 yıl
(Soran) Birincisi... geçmişini kafama takarım..
ikincisi... ben kabul etmem ya işte şöyle böyle oldu yani yalanlara gerek yok ben biliyorum neyin ne olduğunu... hoşlanıp hoşlanmaman önemli değil önemli olan saygı duyman bak ben sana saygı duydum söylediklerinin yarısına da onay verdim.
Soran+1 yılSaygı duyuyorum. Doğulu musunuz? Hani aile önem veriyor böyle şeyleri kaldıramaz felan dediniz de
- +1 yıl
Sana şunu da söyleyim... başka biri olsa kandırır her şeyi kabul eder gününü gün eder sonra bakmışsın ortada kalmışsın öylece insanız hata elbette yapıyoruz hatasız kul olamaz. ama bunları hata olarak görmemek lazım istedim yaptım şeklindedir bu çünkü zevk istek tutkudur bunlar. bunların affı hatası bana göre yok.. size göre ilkel yobaz geri kafalı biri olabilirim fakat.. doğal içten insanlar seviliyor :D
Soran+1 yılSaygı duyuyorum çünkü aynısı bende de var benden önce karşımdaki erkek bir şeyler yaşamışsa bende onun geçmişine takılırım herkes masum birini ister
- +1 yıl
Güney doğu anadolu : )
- +1 yıl
Kessinlike tabi ki yani doğru herkes masum temiz birini ister kim istemez ki
- +1 yıl
@Misty-Eyes Asla yobaz değilsin, hatta günümüz insanına göre gayet de medenisin. Medeniyet önüne gelenle yatmakla ve bunu umursamamakla olsaydı ülkenin en medeni insanları g*nel*v çalışanları falan olurdu. En güzeli tek bir kere tek bir insana ait olanla olmak, davul bile dengi dengine...
- +1 yıl
@zulsukooo53 O kadar haklısın ki davul bile dengi dengine Anacığım hep öyle der. hayırlısı olsun be her şeyin.. Allah herkesin gönlündeki istediğini versin.. :)
Soran+1 yılGüney Doğu Anadolu’dan arkadaşlarım var hiç senin gibi düşünene denk gelmedim :) sen onlara göre biraz eski kafalı kalıyorsun
Soran+1 yıl@Misty-Eyes @zulsukooo53 Belki bana kızacaksın ama bu işler kısmet işi Allah kime ne verirse o olacak bütün gün bakir erkek bakire kadın isteyelim Allah vermezse bir şey yapamayız
- +1 yıl
(Soran) Her kadın kadın olamaz... Her erkek de adam olamaz.
- +1 yıl
@Misty-Eyes Teşekkür ederim, umarım seninde her şey gönlündeki gibi olur😊
Soran+1 yılCinsel ilişkiye girmek ya da girmemek adam ya da kadın olmakla ilgili bir şey değil ki karakteri böyle şeyler belirlemez tabi herkesin kendi doğruları hayat görüşü var ben yine saygı duyuyorum
- +1 yıl
@zulsukooo53 Teşekkür ederim. hak ettiğimi düşünüyorum herkes hak ettiğini yaşasın ve onunla olsun :)
- +1 yıl
(Soran) Ya o senin tercihindir.. ister dediğin gibi düzgün birini istersin ister istemezsin orası sana kalmış ben kendi görüşümü yazdım. bende saygı duyarım yani benim de öyle aşağılamak gibi bir niyetim yok. Sözüm bazı çakal insanlara işte saf arıyorlar kendilerini kabul edecek arıyorlar yazık sen nasıl biriysen git öyle birini al öyle biriyle ol ne gerek var. di mi
- +1 yıl
Evet Allah vermezse biz bir şey yapamayız, herkes kendi gibi birini bulamıyor maalesef... Fakat karşımızdakini nasıl istiyorsak kendimiz de öyle olmaya çalışabiliriz değil mi? Allah seni sana benzeyene saklıyor olabilir😊
- +1 yıl
@zulsukooo53 mesaj atma şansın varsa yazabilir misin bu konuyla ilgili bir kaç bir şey danışabilirim izninle?
Soran+1 yılBu çok güzel bir sözmüş Allah seni sana benzeyene saklıyor 🥰O zaman biliyorum ki çok temiz kalpli birine denk geleceğim çünkü bakirelik biliyorum ki vücutta değil ruhta olur kalbi temiz olmayan nice bakir bakire insan varken temiz kalpli olduğum iÇin çok şanslıyım @zulsukooo53
- +1 yıl
Sen yaz ben bakarım
- +1 yıl
Kalp temizliği tek başına karakter ile sağlanmıyor. Sen kendini her zaman korumaya bak, inan senin normal karşılayarak yaptığın bu işi karşındaki seni aşağılık gördüğü için seninle yapıyor oluyor çoğunlukla, umarım anlamışsındır. her şey gönlünce olsun😊
- +1 yıl
@zulsukooo53 mesaj gönderemezsin diyor.
- +1 yıl
Tekrar bak yazdım ben
- +1 yıl
Neyse herkes hak ettiğini yaşaması dileğiyle... herkese mutlu günler :D
+1 yılValla bana pek karışmaz da ben Onu rahat bırakmıyorum diyebilirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılOldugu gibi kabul ederim ama samimiyetim dostluk yakınlığımda ona göre olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. her şey karşılıklı iki tarafta kendinden ödün vermeli
00 YorumlaKabul etmen gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılGenele evet kabul ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
+1 yılneredeyse hiç karışmıyorum..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtsekte hayal kırıklığı
00 Yorumla
+1 yılHep değiştirmeye çalışıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Ben baya değişime uğradım zaten ama erkeklerden kaynaklı degil
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuşsa srun yok da. Bazilari tam olmamis oluyor
00 Yorumla
+1 yılEdemem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Olduğu gibi kabul edersem ilerdr sorun olur
+1 yılkabul ediyorum
00 YorumlaDeniyorum
00 YorumlaEvet bazı durumlarda ama
00 Yorumla
+1 yılKötü huyları varza kabul edememm