Benim 15 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var, geçen seferlerde aramızda birtakım tartışmalar geçti benim haksız olduğum konular çok fazla bunu kabul edebiliyorum, yani kızın biraz fazla üzerine gittim, aynı zamanda da kendisine birtakım uygunsuz imalarda bulundum ve daha sonrasında kendisinden sosyal medya üzerinde konuşup özür diledim, ancak bu tekrar ettiğim hata daha önce de yaptığım bir hata olduğu için, yani kısacası bir derdi sıkıntısı olduğu zamanlarda sadece senin evinde dert sıkıntı yok sadece engelli olan sen değilsin, dünya senin çevrende dönmüyor şeklinde kelimeler kullandığım için anladığım kadarıyla bana bayağı bir kırgın, ben aramızdaki sorunların çözüldüğünü düşünüyordum bugün sabah saatlerinde özel bir hastanede fizik tedavi için gittiğimde öğleden sonra karşılaştık, canı sıkkın olduğu için derdini dinlemek istedim ama anlatmak istemedi bundan sonra sana hiçbir şey anlatmak istemiyorum dedi, defalarca özür diledim ama özür dilemek bir çare etmiyor. Bunu sen daha önce de yapmıştın, diyerek benim yürürken kullandığım bastonlarımı aldı ve yere attı, şimdi ben bunları kırsam sonra senden de özür dilesem bir anlamı olur mu dedi ben de ses çıkaramadım.
Ancak yaptığı hareketler toplum içinde beni birazcık rencide etti haklıydı bir şey demiyorum ama ben de şu anda kendisine çok kırıldım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilemiyorum, biliyorum 1-2 gün sonra sosyal medya hesabından yine bana mesaj atacak ne yapıyorsun diye zaten haftada bir görüyoruz birbirimizi, şimdi ona karşı nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım tepki göstersem mevzu uzayacak ses çıkarmasam bu sefer ben de kırıldım toplum içinde öyle hareketlerde bulunduğu için, bu konuda sağlam bir fikir arıyorum ama kızın da haklı olduğu tarafları söylemeden geçmek istemedim.
Şimdi ise beni engelle seni affedemeyeceğim diyor ben ne yapacağım?
10 Ocak 2023 Salı Saat 21.44
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer