En İyi Cevaplar
Ne çok maço ne çok romantik ortası olmalı bence.. Herşey yerli yerinde olmalı. Yeri geldiğinde kısıtlayan, yeri geldiğinde romantik olan.. Diğer türlü çok romantik istemem vıcık vıcık çokta maço istemem ne o öyle kütük gibi.. İkisinden de azıcık olacak, kısaca nerede nasıl davranmasını bilen olacak. :D
12 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi yorum teşekkürler iyi bir eic adayı :)
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/AN9l82BwoW4Maço tabiki ama haddini bilecek her zaman. Maçoluk yaparken saygıyı atlamayacak.
112 Yorumla
Soran+1 yılmaço erkeği tanımlar mısın?
- +1 yıl
Mesela gözümün içine bakınca susmayı bilmeliyim. O güçte olmalı bir erkek. Öyle sağı solu oynamamalı. Her dakika başı iltifat etmemeli. Yeri gelince söylemeli. Herkese açık ortamlarda saçma sapan yakınlaşmalarda bulunmamalı ya da bulunmaya çalışmamalı. İstediği olmadığı zaman kız gibi trip atıp konuşmayı kesmek yerine açık açık söyleyebilmeli. Ne hissediyorsa o an... ama sevdiğini zor söylemeli ne demek istediğimi anlıyor musun? Diline peleseng olmamalı. Asla ve asla küfür etmemeli. Küfür acizliktir yapabileceğin hiçbir şey olmadığı anda ağızdan çıkan şeylerdir. O güçlü bir erkek olup yeri geldiğinde çekip gidebilmeli. Tek bir sözüyle bin türlü küfür etmiş gibi olmalı.
Soran+1 yılkadının dibisin bu yorum eic i hakediyor :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Senin gibi kizlarin nesli tukenmesin diye elimden geleni yaparim @minicikhatun
- +1 yıl
Haha Saygılı Maço varda biz mi bilmiyoruz? :)
- +1 yıl
Ben var demedim. Olmalı dedim.
- +1 yıl
Kadının dibi mi :D:sD: Ya senin görüşün falan tamam ama kız gibi nedir ya? neden kızlara hakaret ediyorsun kız gibi olmak kötü birşey mi?
- +1 yıl
Hayır kız kızlığını erkek erkekliğini bilmeli diyorum ben. Bana göre erkek dediğin ne düşünüyorsa çatır çatır söyler. Naz yapmak kıza ait bir özelliktir. Rolleri mi değişelim napalım?
- +1 yıl
O. o aslıhan abla djdjdjsjsjs
ben daha karaktere göre erkek ya da kız secen görmedim bu yaşlarda,40 yaşında olursun tamam derim, bu yaşta ne maçoluk nede karekter, tip tip :) bakyosun kız erkek arkadaşının huylarından nefret ediyo ama beraberler,10 ilişkinin 9uda böyle, e niye beraberler, tipi cekici gelyo :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tip göreceli her kız aynı erkeği yakışıklı bulmaz. Kadın sevdiği erkeği yakışıklı bulur. Ama zenginlik göreceli değil. Maddi durum önemli
https://i.hizliresim.com/gLgNYN.jpg
Hahaha :))00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılmaço tabiki. kodum mu otutturcak. tabi yerine göre. erkek dediğin kıskanç olur lan. görüyorum dışarda götüne kadar etek giymiş kız oğlanda tutmuş elini geziyo. tüm gözler kızda ama. l*n öyle erkek mi olur. neyleyim benim bacağımı kıskanmyan sevgiliyi. her şeyimle ona ait olmam lazım...
42 Yorumla
Soran+1 yılsen varya bitanesin...
- +1 yıl
eyvallah karşimm
+1 yılAşırı romantik kaldıramıyorum ben vıcık vıcık. Bizim tabirimizle biraz öküz olmalı ama sınırı da bilmeli. Maço erkek derken aşırı abartı olmamalı. Kılıbık olmasın kendi sözünü dinletebilsin ama abartmasın. Kısacası ikisinin ortasındaki çizgiyi bulmalı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım kızların tamamına tercüman oldun :)
- +1 yıl
Haha :) kızlar olarak hepimiz aynı tarz erkekten hoşlanıyormuşuz demek ki :) Biraz öyle olmuş :)
+1 yılYeri geldiginde maco, cogu zaman romantik bir adam bulursam evlenecegim. :)
22 Yorumla
Soran+1 yılevlenelim mi:D
- +1 yıl
:) .
+1 yılŞuna bir açıklık getirelim. kanı deli akan erkektir. yeri gelince höt! demesini bilir. kadınlara saygılı ama asla yumuşak (romantik vs.) davranmayan, olduğu gibi davranan erkektir. belli bir kalıbı vardır bu modelin
20 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/nGdvR0.jpg Net cevabım maço isteyen kızlara gelsin :D
35 Yorumla
Soran+1 yılzaten bu soruyu okulda tanıdığım kız arkadaşını döven ve kaşılığında kız arkadaşı tarafından çok sevgi gören bir arkadşın bu durumuna şaşırmam dolayısıyla sordum :D
- +1 yıl
Yerinde bir yorum olmuş o zaman :D
Soran+1 yılaynen yorumun için teşekkürler :D
- +1 yıl
Aynen daha anlamını bilmiyolar :D
Masaya yumruğunu vurup bugün bulaşukları ben yıkayacağım diyebilmeli
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılromantik erkek. Macoluk istemem gentilmen olsun, adam olsun yeter
24 Yorumla
Soran+1 yılmao erkekte seni iten ne
- +1 yıl
maco olan kabadir, simdiki kezbanlaer maco istiyor, gercek bir kadin gentilmen erkegin yanina yakisir.
Soran+1 yılsana katılıyorum :D
- +1 yıl
İşte aradığım dahi sendin
+1 yılMaçolukla romantiklik zıt şeyler değil ki.
-Gecen bol olsun.-13 Yorumla
Soran+1 yılya tamam da birini seçsen diyorum. yoksa her kız ikisinden de ister :D
- +1 yıl
Romantik bir erkek sanırım. Çünkü romantik bir erkek kırdığında geri döndürmesini bilir ve maço değilse kıskanma huyu da çok açıkta değildir ondan hep daha bir ulaşılmaz olur, sen sana değer verip vermediğini daha zor anlarsın bu da onu daha zor ve çekici bir adam yapar:) Maço erkek romantik değilse hem kırar hem döndüremez, kıskançlık yapmasını bilmez kırıp dökerek yapar, bu da yıpratır.
Soran+1 yılcevap için teşekkürler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanı bagzen romantık olsun benı sasırtsın yerıne gore bnı sevıp deger verdıgını hıssedıyım ama genel anlamda maco olsun benı korkutabılsın bakıslarıyla bana cok seksı gelır ama hayvanda olmasın sozumu dınlesın.
02 Yorumla
Soran+1 yılgözüme baktımı irkileyim diyosun :D
Cevap sahibi+1 yılTabıkıde ırkılıyım benı ürkütsün yani bılemıyorum bana cok seksı gelıyo yanı sırf olay olması gerekmıyo arada boyle bı baksın bana erkeklık dolu bır bakıs bunu anlatamıyorum smdı oyle bır bakıs var ama :D cok seksı ya yanı bseyler yasarken bıle cıvık olmamalı boyle sert olmalı sacımdan tutup suratıma bakıp dıslerını falan sıkmalı neblıyım oyle olmalı ıste :D
İlişkide sözünü geçirecek ama benim isteklerime de hayır diyemeyecek, gerektiginde sert olmasını bilecek maço ama özellikle yalnızken hayal edemeyeceğim şeyler yapan romantik bir erkek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum :D
Ikısının ortası yokmu:) mesela gerektıgınde erkeklıgını ortaya koyacak. Gerektiği dede eline gül alıp evune gelmeyu bılecek benim şıkkm. Ortaya karısık:)
01 Yorumla
Soran+1 yılbir çok kız ikisiden de istiyor :D
+1 yılYaani ben dominant ve romantik erkeklerden hoşlanırım. Maçoluktan çok hoşlanmam ama biraz dominantlık hoşuma gider diyimm...
00 YorumlaYerine gore davranan erkek bence yeri geldiginde macoluk yapmali yeri geldiginde de romantik olmayi bilmeli :)
00 YorumlaHem romantik olup hem maço olabilir. Mümkün yani :))
05 Yorumla
Soran+1 yılmaçolığu sana yapsın mı yoksa sadece çevreye mi maço olsun?
Soran+1 yılkızları anladım sanırım öevreye maço kendilerine romantik erekk istiyorlar :D
Romantik olmasın çok Maço da olmasın biraz sert olsun anlayışlı olsun nerde ne konuşcağini bilsin yeter.
00 Yorumla
+1 yılBana romantik, disariya maço olsun istemişimdir hep.
03 Yorumla
Soran+1 yılsana maço olabilir mi?
- +1 yıl
Olmaz. Duygusal kıza maço erkek olmaz.
Soran+1 yılkızına göre olmalı tabi :D
+1 yılNe istediğini bilen bir bayan erkeği iyi yoğurandir Maçoyu romantikte yapar romantigi Maço da..
03 Yorumla
Soran+1 yılkadının hasısın o kadar diyorum :D kadın ne istiyorsa erkek o olmalı
- +1 yıl
Pis oğlan :-) etiket etme len beni bırak ben böyle mutluyum hııhh:-(
+1 yılÇok maço da olmasın , aşırı romantiğe bağlayıp sıkmasın da
03 Yorumla
Soran+1 yılmaço erkeği tanımlar mısın lütfen?
- +1 yıl
İlişkide otoriter olmak isteyen, sözünün dinlenmesini, eşinin o ne derse onu yapmasını isteyen, spora özellikle futbola ilgi duyan, sert, haşin erkek :D :D
Soran+1 yılçok teşekkürler :D
+1 yılİkisinin ortası bence çok maço ya da çok romantik olursa anlamı kalmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet çoğu kız bunu diyor :D
- +1 yıl
Eee ama öyle :)
+1 yılMacoya daha yakin olup icinde romantizm barindiran turden istiyorum bn -_-
15 Yorumla
Soran+1 yılsen çok şey istiyosun ama :D:D
- +1 yıl
Arada bir de romantiklik yapsin ama yani :p
- +1 yıl
Rica ederim ^^
maco olmasi gereken yerde maco , romantik olmasi gereken yerde romantik ama kesinlikli klibik olmasin
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sanırım kızların istediği erkek bu:D
Maço olmayacak romantik de olmayacak, odun olacak.. düz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Erkekler biribirlerinden o kadar kesin hatlarla ayrılmazlar.. Ben hem maço hem de romantiğim mesela.
00 YorumlaOdun romantik :) Odmantik olmalı bence :D Al l*n sana gül aldım falan demeli :D
03 Yorumla
Soran+1 yılneden bu kızlara çekici geliyor. sevgilim canım sana kalbimde uyandırdığın o muhteşam hislerin armağanı olarak bu gülleri topladım aşk bahçesinden dese daha iyi olmaz mı?
Soran+1 yılpek teşekkürler :D
+1 yılİkisini de itici buluyorum sanırım bu yüzden bekarım
02 Yorumla
Soran+1 yılsen de ortası olmaı diyenlerdensin heralde :D
- +1 yıl
Evet varsa öyle biri:)
+1 yılhergün maço olunmaz hergün romantikte olunmaz maço insanı korkutur romantik de insanı çok sıkar yerine göre :D
00 Yorumla
+1 yılmaçorom olsun. her şeye evet diyen bir tip de olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılkızlar çok el üstünde tutulmayı sevmiyormuş bunu anladım bu soruyla :D
- +1 yıl
yok ya çok el üstünde tutulursak şımarırız. arada korku salmalı, zıt düşülmeli. yoksa tadı olmaz
Soran+1 yılaynen :D
+1 yılSu maco olacak diyenler bir bakısıyla susturmalı diyenler evlendiklerinde biraz dayak yesinler akılları başlarına gelir malum kadına şiddet epey arttı :)
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten kadına şiddet uyguayan erkekler maço erkeler. romantik erkek kadına çok değer verir. ve asla şiddet uygulmaz. ama kızlar efendi erkek yerine piç erkeği tercih ettikler gibi romantik koca yerine maço kocayı tercih ediyor. maalesef :D
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Akıl olmayınca ne yapsan boş
Romantiği beğenmez maço seversin sonra bir ton dayak yersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılEkmeğini evine getirecek kadar delikanlı, Sevdiğini gökyüzüne uçuracak kadar romantik..
00 Yorumla Bana karşı romantik ama başkalarına sözünü geçiren biri olmalı
04 Yorumla- +1 yıl
sana karşıda sözünü geçirmelimi
Macolugu abartmiycak romantikligin dibine vurucak :))
04 Yorumla
+1 yılMaço ama çok ta odun olmasın sevdiğini belli etsin yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılyani sevdiğini belli etsin ama çok da canım cicim olmasın tadında bıraksın diyosun :d
- +1 yıl
Evet yılışık geliyor o tipler bana çok kolay soğurum
Soran+1 yılzaten kolay soğudular benden
- +1 yıl
Ya çok fazla değer verirsen kaybedersin bunu unutma sev ama çok belli etme
Soran+1 yılevet ben de bu sonucu çıkardım artık diğer ilişkilerde uygularım bu taktiği
- +1 yıl
hayde hayırlısı :D
+1 yılÖnce sen kendin olacaksın, sonra seni sen olduğun için seven birisini bulacaksın. Ona bu soruyu sorduğunda "SEN" diyecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılabi iyi demişsin de bu dünya zalım bir dünya. beni ben olduğum için seven kızı ben sevmem. benim sevdiğim kız beni sevmez. bu böyle. o yüzden bu tarz sorular soruyorum ki kızların geneli hangi erkeği çekici buluyor. ve ben o erkek olmaya çalışıyorum ki olabildiğince kıza çekici gelim. ve sevdiğim kızı elde etme konusunda şansım artsın. lanet bir dünya keşke kendin olarak da bir şeyler başarabilsen ama...
- +1 yıl
işte kapitalis düzen amaca giden her yolu mübah gösterdiği için o yolda yürürken karakter seviyesini düşürüyor. Sende haklısın ne diyeyim. Ama sen yinede kendini bozma. bir ağırlığın ve olabiliyorsan romantik+karizmatik ol. veya " Nabza göre Şerbetçi".
Soran+1 yılaynen. teşekkürler :D
+1 yıldayak cennetten çıkma derler de kimse inanmaz. bu kızlar ne istediklerini bile bilmiyorlar tam dayaklıklar...
03 Yorumla
Soran+1 yıldozunda olan aşırıya kaçmayan tokat atmalar falan kızları rkeğe daha çok bağlıyor çok ilginç ama böyle :D
- +1 yıl
heralda ben bir vurunca diğerini de yer vuracağından maço erkeklerden kaçar olurlar :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılRomantik ve Light erkek :) sert insanla yapamam canıms
13 Yorumla
Soran+1 yılmaçoda seni iten ne acaba?
Cevap sahibi+1 yılişte sert olması, lafını geçirmesi falan gelemem bn bunlara. erkek dediğin bana uymalı
Soran+1 yılpeki teşekkürler :D
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Erkek ne kılıbık olacak ne de odun. Eşine sözünü geçirecek bir yandan da en kıymelisi olduğunu hissettirecek. Bu ortası oluyor sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler kardeşim :D
Hiç bir kız kendine yakışmayacak birisiyle beraber olmak istemez.
00 YorumlaMaçoyu belediye suluyor yetismesi icin sanki. Romantik olsun benim olsun asdsadff 😍
21 Yorumlaben de de maço tavırlar fakat hiç bir kız bakmıyor. burdakiler de maço erkek istiyorum diye ölüyor. çelişkiye gel
00 YorumlaMaçoyu seçiyolar sonra efendim sevgilim beni niye aldattı yok şöyle yok böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılmaçoların çoğu aldatıyor zaten :D
Orantılı olsun cok macoda degil cok romantikte olmasn
01 Yorumla
Ne azı ne çoğu misali ikisi karışık olsa olmuyomu? :)
03 Yorumla- +1 yıl
bulursan banada gönder :D
Soran+1 yılsen siparişi ver ben hazırlayıp sana göndericem :D
Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Epeyi maço diyecek ama sanmıyorum gerçekten de maço istediklerini
00 Yorumla
+1 yılmaço isteyenler afyonkarahısar merkez ataköy muhtarlık meydanında bolca bulabılırsınıız :D
00 YorumlaYemek Yapıp İltifat eden Macoları Seviyor bir cogu :))
00 Yorumla
+1 yılılık olmayacak öncelikle. erkek dediğin biraz ağır olmalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılağır olmalı derken fazla konuşmamalı fazla gülmemeli yolda yürürken düzgün ve yavaş yürümeli mi demek istedin?
- +1 yıl
hayır. tavırları efemine dedikleri tarzda olmamalı. bayansı olmayacak. hiç bir yönüyle.
Soran+1 yılok çok teeşkkürler :D
- +1 yıl
np :D
+1 yılromantik yönü daha ağır basmalı ama sertlıkde sart :)
04 Yorumla
- +1 yıl
sert karakterli eşini koruyan kollayan olaylara daha sert bakan maço deyınce o gelıyo aklıma
Soran+1 yılpeki teşekkürler:D
- +1 yıl
:) ne demek
Yeri geldiginde maco yeri geldiğinde romantik Ma genelds maco :D
03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
Kizlar ne kadarda romantik deselerde istedikleri maco tarzli olmasidir ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bunu anladım cevaplardan
+1 yılKanki yeri geldiğinde maço yeri geldiğinde romantik olucaksin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu anladım cevaplardan :D
- +1 yıl
Kısa ve net budur yani :D :D
Maço daha adam ve çekici olur
romantik erkek korkak adam derim ben03 Yorumla
Soran+1 yılyani kadınına göre ikisinin de alıcısı vardır :D
Soran+1 yılcevap için teşekkürler :)
Erkek erkek gibi kiz kiz gibi olmali erkek sert maco olmali ama hat hut degil surekl yerine göre erkek kadinini koklamali yeri geldiğinde dikenini batirmali gostermeli
00 YorumlaYerine göre tabikide ama maço erkek bence daha mantıklı.
00 Yorumlabir erkek, yerine göre maço ve yerine göre romantik olmasını bilmeli bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına ihtiyaç hissettiren erkek dünyalara sahip olsa nafile müdür...
00 Yorumla Full romantiklik olmaz arada iltifat edicen sevgiliniz şımarsın senden bunları duymak gibisinden :D
00 Yorumlaikisininde fazlası zarar ortalama olsun bizim olsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
ikisininde ortası bence ne cok maço nede cok romantık, yerine göre.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Odun ve öküzsen eğer peşinden kosan çok olur. Romantiklik felan hikaye yani
00 Yorumla- Devamını Gör (166)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat