Hep evlenilecek kişi profilleri çiziyoruz birde evlenilmeyecek kişilerin profillerini çizelim.

Hep evlenilecek kişi profilleri çiziyoruz birde evlenilmeyecek kişilerin profillerini çizelim.
Yani ideal tiplerimiz olduğu gibi de 0-lık tipimiz de var tabi. Böyle kadını malı olarak gören, saygı duymayan, özgürlük sunmayan, karısını ondan hep izin falan almaya mecbur eden, kendisini kadından fazlaymış gibi görerek eşitliği bozan, aşırı keko, kro erkek bir tipiyle değil evlenmek, sevgili olmak eline bile dokunmam
Evliyim şu an ama bekarken kafamda şöyle bir kişiyle evlenmem diye düşünmüşlüğüm var. Kel, aşırı kilolu, aşırı kaslı, boyu benden kısa, kaba birisiyle evlenmem diye düşündüm.
Kaba
Düşüncesiz
Muhafazakar
Sadakatsiz
Kısacası öküz olanla olmaz😂
Öküzün peşinden koşuyorsun ama :)
Pardon 🙂
Ana kuzusu nu unuttunuz 😂
Allah uzak etsin 😂
Kaynana düşmanları sizi 😂
Sanmam ya siz düşmansınız kaynanalara
Hadi bakalım :)
Senin gibiler
Cevap
7Cevap
Umursamaz, kime yandığı belli olmayan, yalancı, bakımsız, anlayışsız, şiddete eğilimli, kaba saba biriyle olmam.
Genellikle karaktersiz ya da paraya aşırı önem veren ya da bana saygı duymayan ayda dış görünüşe takıntılı biri ile evlenmezdim
Saygısız, ne istediğini bilmeyen, anlayışsız empatiden yoksun bi hanzo ile olmam.
Empati kurmasını bilmeyen, her alanda başkasını ezerek kendini ön plana çıkartan…
Tabi yazalım iki gün sonra öyle biriyle evlenelim cgvfchg Ben almayayım ¢
Hahahah söyle söyle
Yok yok asla dediklerin başına gelir bir de onla uğraşamam
Kişilik değil de dişilik kavramıyla tutunan işine geldiği gibi davranan saygısız tripcil başkalarının yönlendirmesiyle olan ön yargılı ankayışsız kendini beğenmiş vs
Öncelikle saygısız
Anlayışsiz
Kaba
Cahiliye , taş devrinden kalma
Taş fırın erkegiyim diye geçinenler.
Egolu erkek, cıvık cıvık konusan erkek , vurdum duymaz erkek , ve en önemlisi saygısız ve eşine şiddet gösteren erkek der ve susarım
Saygısız, merhametsiz, kendi fikirleri ve duruşu olmayan, sürekli birilerinin güttüğü ve annesine aşırı düşkün birisiyle evlenmem..
Egoist , bencil , empati yeteneği olmayan biriyle asla diyip büyük konuşmak istemiyorum ama böyle biriyle evlenmek istemezdim
Cimri, yobaz, asosyal, muhafazakar, tembel, işsiz, cahil egosu olan ve en en en önemlisi saygısız insanla olmaz.
İnancıma dil uzatan, saygısız, kendini beğenmiş insanlarla işim olmaz..
Kişiliği oturmamış biriyle evlenmek istemezdim
Bence espritüel erkekler yani ben sevmiyorum ya ciddi, duruşu belli olan kaliteli adamlar daha iyi.
Kadına zaafı olan, kadın düşkünü. Sadakatsiz, Alkolik. Öküz ve odunla da olmaz.
Ter kokan, mantiksiz konuşan, zeka parıltısı görmediğim birini asla istemem
Bencil, abaza, çapkın, kültür seviyesi yerlerde olan birisi
Duygusuz
Tembel
Zeki olmayan
Bunlar varsa olmaz idi
Evli biriyle asla evlenmem
Saygısız yalancı ahlaksız asla olmaz aşık olsam bile evlenmem bitiririm karşıdan severim
yazmaya başladım lakin liste çook uzun sildim
Evde kaldın desene :)
Çokta ymrumdaydı mutsuz evlilik yapıp zırlayacağıma
kaslı , bıyıklı , sakallı , kaba , ruhsuz , raconlu türk dizileri izleyip havalara giren kişi vb.
cahil, bilmiyorum demeyi bilmeyen , yobaz , baskıcı , kıskanç , takıntılı
Asla demem hiç bi konuda ama, bence cahille evlenilmesi zor olurdu..
çok pasif karaktersiz sürekli başkalarının lafına göre yaşayan hareket eden kendi düşüncesi bakış açısı olmayan ezik diyebileceğimiz kategorideki insanlar
Dağ ayısı, kaba, saygısız, cimri, çapkın, yalancı, ilgisiz
Kopek besleyen bi kizla asla...
Neden?
Ben kopek besleyipte tum topluma düşman olmayan kimse ile karsilasmadim. Artik bilinmeyen bir virusmu var nedir bilemem ama normal degiller. Dikkat edin siz de farkedeceksiniz. Hep bi sinir hep bi agresyon. hep bi kendini her konuda karar mercii bilirkisi zannetme
Ve gariptir erkeklere zarari yok. Sadece kadinlarda bu yan etkilere yol aciyor
Enteresan bir bakış açısı. şu an zihnimden geçirdim de gerçekten bir kaç kişi anımsadım dediğin gibi ama bu hepsinin öyle olduğu anlamına gelir mi?
maalesef hepsi oyle. Ben saka yapmiyorum baska bir aciklama gelmiyor salyasindan virus falan kapiyorlar brnce. Cunku hepsi bi sure sonra tamamen ayni model🙂
İşsiz, hedefsiz, zekası düşük erkekle asla
Çok güzel bir kriter. Tebrik ederim.
Feminist, kalın belli ve poposuz.
Bencil kibirli kaprisli ve saygısız ukala
fazla ciddi eğlenceli olmayan düz insanla asla
Kendini beğenmiş, egoist
Ben genel olarak asla evlenmem ☺️
Kendini beğenmiş şımarık bencil küstah
Asla demiyorum çünkü fikirlerim değişiyor
Beyinsiz canım kadın
Yobaz ataerkil
Keko tipler