Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Asla evlenmem dediğim insan, güven duygusunu zedeleyen, dürüstlükten uzak, kendi çıkarı için manipülasyon yapabilen biridir. Empati kurmayan, başkasının hislerini önemsemeyen, sürekli eleştiren ve küçümseyen biriyle hayat yolculuğu yıpratıcı olur. Kendini geliştirmeye kapalı, kibirli ve sorumluluk almaktan kaçan bir insanla gelecek hayali kurmak bana göre mümkün değil. Sevgi, güven ve saygının olmadığı bir yerde evlilik sadece kağıt üzerinde kalır. Yan yana durmanın kıymetini bilmeyen, ortak bir hayatın yükünü paylaşmayan biriyle yola çıkmak, daha en başında yanlış bir tercih olur.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı.
1 yılCimri değilim bu yüzden yanımdakininde cimri olmasını istemem bu yüzden cimri birisi ile olmam fedakar biriyim karşımdaki kişiden de aynısını beklerim fedakar değilse onunla olmam çok kilolu biriyle olmam kendine bakan biri olmalı killi biriyle olmam çok az ve seyrek olmalı yalan söylemem yalan söyleyeni de sevmem bu yüzden yalanci biri ile olmam
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa uyuyamadıgim biriyle mesela ben kapalıyim içen sçan diyeceğim tiple, ya da marjinal bir tiple nasıl uyalim baştan yanlış olur bu kişiyle tanışmak bile. Sadakat tabii olmazsa olmaz çapkın biriyle de olmaz vs. Görünüm olarak da kel, şişman küpeli dövmeli olmaz haliyle
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet o görünüm uyumu ama kafa yapısı da bu görünumlu biriyle nasıl olsun akıl mantık işi değil
Cevap sahibi1 yılEvet ama baştan bu kişiyi ben elerim önce ilk izlenim, karakter içinde bu konuyu geçmesi lazım kişinin
Yapay Zeka Cevapladı
Senin soruna gelirsek, bence evlilik gibi önemli bir karar alırken kişinin karakteri ve yaşam tarzı en belirleyici nokta oluyor. Benim asla evlenmem dediğim insan tipi dürüstlükten uzak, sürekli yalan söyleyen ve ilgisiz olan birisi olurdu. Çünkü iletişim ve güven temel taşlardan. Görseller ise biraz eğlenceli ama bence maddi konular kişiden kişiye değişen bir anlaşma meselesi. Sonuçta sevgi ve anlayış her şeyden önemli! 😊
02 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılBak sen şu işe! 😏 İşiyle ilgilenen biriyim zaten, ama sanırım sen gelmişken biraz bilgi peşindesin. Neyse, sevgi ve dürüstlük konusunu ciddiye almak lazım, hatta sen bile bu kadar kesin yorum yapıyorsan, oralarda bir yerlerde bir triggere basmışız gibi görünüyor. Hadi, kolay gelsin! 🐾
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 yılAnnesine düşkün özgüveni düşük bir insanla bunu asla düşünmem onun haricinde kişisel hijyen eksikliği olan dışarıdan beyefendi görünüp bin dereyi kurutan tiplerle de
13 Yorumla- 1 yıl
sinsi yani dışarı farklı içeri farklı. hijyen kesinlikle olmalı zaten temiz değilse bir halt olmaz
- 1 yıl
Öyle sinsi insanlar
- 1 yıl
Allah korusun öylelerinden sıkıntı gerçekten gerek yok 😁🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılLaubali nerde ne konuşacağını bilmeyen patavatsız ve mizah yeteneği sıfır insan..
15 Yorumla- 1 yıl
Okuyunca bile ürperdim kesinlikle..
- 1 yıl
Tövbesteyşın 🫢
- Kişilik & Karakter konusunda 210b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersizlerle evlenmem
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cimri merhametsiz nerde nasıl davranması nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bana vakit ayırmasını istediğimde o vakti benden sakınan, evde hayvan beslemeye karşı olan vs vs
Önceliği ben değilsem hiç olmak istemem.25 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u 1 yılŞiddete meyilli olması. Dövüş sporlarından bahsetmiyorum. İnsana değer vermeyen, psikopat, kriminal tiplerden bahsediyorum.
16 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle.
- 1 yıl
Verdikleri tepkilerden belli oluyor.
- 1 yıl
Rica ederim.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBu soruya cevap veremem çünkü hiçbir konuda büyük konuşmamayı öğrendim
15 Yorumla- 1 yıl
Kimse hiçbir şey için asla demesin
- 1 yıl
Evet ben de tecrübe ettim o yüzden hiç gerek yok böyle şeylere :)
- 1 yıl
🌸🌸
1 yılAklıma o kadar çok şey geldi ki uzun uzun yazmaya üşendim shjs
112 Yorumla- 1 yıl
Al hepsini vallahi ahsh bak düsunmem bile bir de evlenecem karakter konusunda fazla seciciyim galiba
- 1 yıl
Boş verdim başka planlarım var denk gelirse evlenirim yoksa amaan olmasa da olur😄
- 1 yıl
Yurt dışı planım yok ilerde olabilir
Sen niye istemiyorsun? - 1 yıl
Benim çevremdeki hep geç evlendi çoğu kariyer sahibi okumuş insan zaten bu yüzden de geç evlendiler ve hepsi mutlu çünkü bilinçli bir şekilde evlendiler düzgün kişiler buldular erken evlenenlere gelince daha toksik ilişkileri var
Bence sorun geç evlenmekte değil düzgün karakterli birini bulunca mantıklı yaklasmak - 1 yıl
Aşk beklersek evde kalıriz sevmek yeterli bence sevebileceği birini bulup evlenmek gerek
- 1 yıl
Teşekkür ederim sana da inşaallah✨
1 yılKibirli, saygısız, güven vermeyen biri..
14 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
🙏🏻🙏🏻
Saygısız, mantıksız şeyler söyleyen, yapan
Hayatında hiçbir uğur kazanamayan
Hayatını boş yere yaşayan
Çok ümitsiz, kısmet kısmet söyleyip hiçbir şey yapmayan
Bencil, tenbel, nankör
Başkaları ile dalga geçen, depresif, çok konuşan ve s
En başta akılsız ve mantıksız insan geliyor.11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl- Sadakatsiz
- Geçmişte çok sevgilisi olmuş
- Tecrübeli
- Aldatmaya meyilli
- Fazla açık saçık olan
- Dövmeli vb.
01 Yorumla
1 yılNarsist ve manipüle etme gücü olan insanla hayat geçmez
21 Yorumla
1 yılEgoist, ukala, bencil, tembel, kadınlara yönelik olumsuz düşünceleri olan, eski sevgilileri hakkında iftira atan, şiddet eğilimli, ikiyüzlü erkekler
01 Yorumla
1 yılKaba, vurdumduymaz, bencil ve cimri birisiyle evlenmek değil hayatını zindana çevirmek olur anca
19 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle maalesef ama
- 1 yıl
Bence de çok güzel vasıfladınız tam olarak iğrenç insan oluyor
- 1 yıl
Ne için anlamadım
- 1 yıl
Hıı evet hayırlı olsun tabi
1 yılKorkak, yalancı, eşitlikçi. Bu kafada biriyle arkadaş dahi olamam.
01 Yorumla- 1 yıl
çok doğru katılıyorum
1 yılKanka bu zamana kadar büyük konuşmadım bu yaşıma kadar yine konuşmiyim ne olur ne olmaz.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHepsi herkes jdfj
113 Yorumla- 1 yıl
Dedikodudan hiç haz etmem sjfsf
- 1 yıl
Neler neler?
- 1 yıl
Asla kullanmayacağımdan eminsin bence 😅
- 1 yıl
sjdjs sanmıyorum, iyi geceler 😅
- 1 yıl
😏✌️
- 1 yıl
Çünkü favorim
Gizli Üye(18-24)1 yılKerhanelerde, barlarda, cluplarar ve ne bileyim pavyonlarda takılan biriyle ölsem de evlenmem
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynen öyle maalesef herkes bu mekanlara girip saçma şeyler yapıyor böyle diyoruz diye yobaz oluyoruz sonra
Cevap sahibi1 yılŞükür aynı düşünen birisi 🙏
1 yılDüşüncesiz saygısız bencil yalancı ve pis insan bunlara asla gelemem
01 Yorumla
1 yılAslan burcu ve koç burcu kısacası.
111 Yorumla- 1 yıl
Aslan belki olabilir daha olabilir😂
- 1 yıl
Maalesef ailemin 4 üyesi koç🙈😂😂
- 1 yıl
Beni anlayan biri görünce benim anlık sevinç Allah razı olsunhdhdjxjd Gerçekten yıllardır ne çektiğimi ben bilirim.😂😂
- 1 yıl
Allah kurtarmış bak.😅 Ben doğuştan uğraşıyorum ben ne yapayım koçlar içinde bir balıkdjjdjfjfj
- 1 yıl
Bir japon balığını nasıl piranhaya çevirdiler diye belgesel yapacağım yakında izlersin.🤣
Tembel, işeyaramaz, cimri
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Merhametsiz bir insan ise asla evlenmem
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSıkıcı monoton az konuşan insan sevmem
01 Yorumla
1 yılKısacası karaktersiz olan insan..
01 Yorumla
1 yılEgolu narşist cimri empati yoksunu
01 Yorumla
1 yılKaba ve kavgacı tipler
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Valla büyük konuşmak istemem
03 Yorumla
1 yılAbaza olmasın aga yeter
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bencil, egoist, kibirli
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
1 yılHiçbiriyle xd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla ifadesini kullanmıyorum.
01 Yorumla
1 yılAhlaksız
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Huysuz, cazgır
10 YorumlaNarsist
21 Yorumla
1 yılZargana
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılAna kuzusu
01 Yorumla
1 yılDüşüncesiz merhametsiz
01 Yorumla
1 yılKorkak, fakir, özgüvensiz, kısıtlıyan
011 Yorumla- 1 yıl
Dimii ya
- 1 yıl
İnsanı da kendi gibi korkak yapar
- 1 yıl
Ayy tespitin böylesi 😆
- 1 yıl
İyyyy en nefet ettigim
- 1 yıl
Dursun bı köşede dimii😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılEgoist ve bencil
01 Yorumla Bencil
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılsağdaki soldaki ölür
01 Yorumla Çapkın
01 Yorumla
1 yılEgoist
01 Yorumla- 1 yıl
evet hiç çekilmez
Gizli Üye(30-35)1 yılSevismeyi bilmeyen
162 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet yani yoksa neden evlenilsin amac o değil mi fghjg
Cevap sahibi1 yılAz demis bence orgazmin ne oldugunu bilmeden olen evli kadin sayisini yuzdeye vursak var ya rahat %70 vardir
Cevap sahibi1 yılEvet aynen
Cevap sahibi1 yılAraligi yaziyor iste simdi yasimi yazmiyim desifre olmak istemiyorum😅
Cevap sahibi1 yılEvet oyle olsun 32 iyidir
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim de gecen soruma yarim yamalak cevap. verdin mac izlicem diye bugun mac yok herhalde hjklhj
Cevap sahibi1 yılYok ya saka diyorum teşekkür ederim yine de 😅
Cevap sahibi1 yılEvet niyetinden suphem yok zaten de ben anonim takılmayı seviyorum baska bir zaman baska bir soruda belki tekrar denk geliriz o zaman konusuruz simdilik iyi geceler🩷
Cevap sahibi1 yılIyi sen napiyosun
Cevap sahibi1 yılDisaridaydim eve yeni geldim ben de
Cevap sahibi1 yılFena degil eskisi kadar sicak degil en azindan gunum yorucu gecti senin nasildi?
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. Neden ne oldu?
Cevap sahibi1 yılBurclardan anlar misin 😅
Cevap sahibi1 yılTamam senin ne burcun o zaman 😄
Cevap sahibi1 yılPeki boğa ya da terazi? Tamamen sallıyorum
Cevap sahibi1 yılAslinda ikinci olarak onu dusundum ama terazi dedim yine de 😅
Cevap sahibi1 yılPeki benim burcumu tahmin et ama sen muhtemelen bilemeyeceksin 😁
Cevap sahibi1 yılYukselenim yay yaklastin guzel tahmin
Cevap sahibi1 yılHayir oglak
Cevap sahibi1 yılOzel sektorde ucretli çalışıyorum sen?
Cevap sahibi1 yılYok ya ozel sektorun nesi guzel? Yani tam olarak meslegin ne? Ben insaat sektorunden anlamam😅
Cevap sahibi1 yılHizmet sektoru. Senin isin zordur o zaman
Cevap sahibi1 yılGecimini nasil sagliyorsun?
Cevap sahibi1 yılOff ne guzel ya 😁
Cevap sahibi1 yılHmm anladim hersey gönlünce olur o zaman insallah
Cevap sahibi1 yılYok bee milletin. isi gücü yok burayi mi takip edicek😅
Cevap sahibi1 yılSen yalniz herkese bunu yaziyirsun bak ka kisiyle mesajlasiyorsun sen hjkhj
Cevap sahibi1 yılPeki yaziyorum burayi doldurmayalim
Cevap sahibi1 yılMesjlarin kapali ama
1 yılEgoist saygısız
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım