Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Asla evlenmem dediğim insan, güven duygusunu zedeleyen, dürüstlükten uzak, kendi çıkarı için manipülasyon yapabilen biridir. Empati kurmayan, başkasının hislerini önemsemeyen, sürekli eleştiren ve küçümseyen biriyle hayat yolculuğu yıpratıcı olur. Kendini geliştirmeye kapalı, kibirli ve sorumluluk almaktan kaçan bir insanla gelecek hayali kurmak bana göre mümkün değil. Sevgi, güven ve saygının olmadığı bir yerde evlilik sadece kağıt üzerinde kalır. Yan yana durmanın kıymetini bilmeyen, ortak bir hayatın yükünü paylaşmayan biriyle yola çıkmak, daha en başında yanlış bir tercih olur.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı.
9 ayCimri değilim bu yüzden yanımdakininde cimri olmasını istemem bu yüzden cimri birisi ile olmam fedakar biriyim karşımdaki kişiden de aynısını beklerim fedakar değilse onunla olmam çok kilolu biriyle olmam kendine bakan biri olmalı killi biriyle olmam çok az ve seyrek olmalı yalan söylemem yalan söyleyeni de sevmem bu yüzden yalanci biri ile olmam
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYa uyuyamadıgim biriyle mesela ben kapalıyim içen sçan diyeceğim tiple, ya da marjinal bir tiple nasıl uyalim baştan yanlış olur bu kişiyle tanışmak bile. Sadakat tabii olmazsa olmaz çapkın biriyle de olmaz vs. Görünüm olarak da kel, şişman küpeli dövmeli olmaz haliyle
05 Yorumla
Cevap sahibi9 ayEvet o görünüm uyumu ama kafa yapısı da bu görünumlu biriyle nasıl olsun akıl mantık işi değil
Cevap sahibi9 ayEvet ama baştan bu kişiyi ben elerim önce ilk izlenim, karakter içinde bu konuyu geçmesi lazım kişinin
Yapay Zeka Cevapladı
Senin soruna gelirsek, bence evlilik gibi önemli bir karar alırken kişinin karakteri ve yaşam tarzı en belirleyici nokta oluyor. Benim asla evlenmem dediğim insan tipi dürüstlükten uzak, sürekli yalan söyleyen ve ilgisiz olan birisi olurdu. Çünkü iletişim ve güven temel taşlardan. Görseller ise biraz eğlenceli ama bence maddi konular kişiden kişiye değişen bir anlaşma meselesi. Sonuçta sevgi ve anlayış her şeyden önemli! 😊
02 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayBak sen şu işe! 😏 İşiyle ilgilenen biriyim zaten, ama sanırım sen gelmişken biraz bilgi peşindesin. Neyse, sevgi ve dürüstlük konusunu ciddiye almak lazım, hatta sen bile bu kadar kesin yorum yapıyorsan, oralarda bir yerlerde bir triggere basmışız gibi görünüyor. Hadi, kolay gelsin! 🐾
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
9 ayAnnesine düşkün özgüveni düşük bir insanla bunu asla düşünmem onun haricinde kişisel hijyen eksikliği olan dışarıdan beyefendi görünüp bin dereyi kurutan tiplerle de
13 Yorumla- 9 ay
sinsi yani dışarı farklı içeri farklı. hijyen kesinlikle olmalı zaten temiz değilse bir halt olmaz
- 9 ay
Öyle sinsi insanlar
- 9 ay
Allah korusun öylelerinden sıkıntı gerçekten gerek yok 😁🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
9 ayLaubali nerde ne konuşacağını bilmeyen patavatsız ve mizah yeteneği sıfır insan..
15 Yorumla- 9 ay
Okuyunca bile ürperdim kesinlikle..
- 9 ay
Tövbesteyşın 🫢
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 9 aykaraktersizlerle evlenmem
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cimri merhametsiz nerde nasıl davranması nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bana vakit ayırmasını istediğimde o vakti benden sakınan, evde hayvan beslemeye karşı olan vs vs
Önceliği ben değilsem hiç olmak istemem.25 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 9 ayŞiddete meyilli olması. Dövüş sporlarından bahsetmiyorum. İnsana değer vermeyen, psikopat, kriminal tiplerden bahsediyorum.
16 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle.
- 9 ay
Verdikleri tepkilerden belli oluyor.
- 9 ay
Rica ederim.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
9 ayBu soruya cevap veremem çünkü hiçbir konuda büyük konuşmamayı öğrendim
15 Yorumla- 9 ay
Kimse hiçbir şey için asla demesin
- 9 ay
Evet ben de tecrübe ettim o yüzden hiç gerek yok böyle şeylere :)
- 9 ay
🌸🌸
9 ayAklıma o kadar çok şey geldi ki uzun uzun yazmaya üşendim shjs
112 Yorumla- 9 ay
Al hepsini vallahi ahsh bak düsunmem bile bir de evlenecem karakter konusunda fazla seciciyim galiba
- 9 ay
Boş verdim başka planlarım var denk gelirse evlenirim yoksa amaan olmasa da olur😄
- 9 ay
Yurt dışı planım yok ilerde olabilir
Sen niye istemiyorsun? - 9 ay
Benim çevremdeki hep geç evlendi çoğu kariyer sahibi okumuş insan zaten bu yüzden de geç evlendiler ve hepsi mutlu çünkü bilinçli bir şekilde evlendiler düzgün kişiler buldular erken evlenenlere gelince daha toksik ilişkileri var
Bence sorun geç evlenmekte değil düzgün karakterli birini bulunca mantıklı yaklasmak - 9 ay
Aşk beklersek evde kalıriz sevmek yeterli bence sevebileceği birini bulup evlenmek gerek
- 9 ay
Teşekkür ederim sana da inşaallah✨
9 ayKibirli, saygısız, güven vermeyen biri..
14 Yorumla- 9 ay
Evet
- 9 ay
🙏🏻🙏🏻
Saygısız, mantıksız şeyler söyleyen, yapan
Hayatında hiçbir uğur kazanamayan
Hayatını boş yere yaşayan
Çok ümitsiz, kısmet kısmet söyleyip hiçbir şey yapmayan
Bencil, tenbel, nankör
Başkaları ile dalga geçen, depresif, çok konuşan ve s
En başta akılsız ve mantıksız insan geliyor.11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ay- Sadakatsiz
- Geçmişte çok sevgilisi olmuş
- Tecrübeli
- Aldatmaya meyilli
- Fazla açık saçık olan
- Dövmeli vb.
01 Yorumla
9 ayNarsist ve manipüle etme gücü olan insanla hayat geçmez
21 Yorumla
9 ayEgoist, ukala, bencil, tembel, kadınlara yönelik olumsuz düşünceleri olan, eski sevgilileri hakkında iftira atan, şiddet eğilimli, ikiyüzlü erkekler
01 Yorumla
9 ayKaba, vurdumduymaz, bencil ve cimri birisiyle evlenmek değil hayatını zindana çevirmek olur anca
19 Yorumla- 9 ay
Evet öyle maalesef ama
- 9 ay
Bence de çok güzel vasıfladınız tam olarak iğrenç insan oluyor
- 9 ay
Ne için anlamadım
- 9 ay
Hıı evet hayırlı olsun tabi
9 ayKorkak, yalancı, eşitlikçi. Bu kafada biriyle arkadaş dahi olamam.
01 Yorumla- 9 ay
çok doğru katılıyorum
9 ayKanka bu zamana kadar büyük konuşmadım bu yaşıma kadar yine konuşmiyim ne olur ne olmaz.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u 9 ayHepsi herkes jdfj
113 Yorumla- 9 ay
Dedikodudan hiç haz etmem sjfsf
- 9 ay
Neler neler?
- 9 ay
Asla kullanmayacağımdan eminsin bence 😅
- 9 ay
sjdjs sanmıyorum, iyi geceler 😅
- 9 ay
😏✌️
- 9 ay
Çünkü favorim
Gizli Üye(18-24)9 ayKerhanelerde, barlarda, cluplarar ve ne bileyim pavyonlarda takılan biriyle ölsem de evlenmem
05 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAynen öyle maalesef herkes bu mekanlara girip saçma şeyler yapıyor böyle diyoruz diye yobaz oluyoruz sonra
Cevap sahibi9 ayŞükür aynı düşünen birisi 🙏
9 ayDüşüncesiz saygısız bencil yalancı ve pis insan bunlara asla gelemem
01 Yorumla
9 ayAslan burcu ve koç burcu kısacası.
111 Yorumla- 9 ay
Aslan belki olabilir daha olabilir😂
- 9 ay
Maalesef ailemin 4 üyesi koç🙈😂😂
- 9 ay
Beni anlayan biri görünce benim anlık sevinç Allah razı olsunhdhdjxjd Gerçekten yıllardır ne çektiğimi ben bilirim.😂😂
- 9 ay
Allah kurtarmış bak.😅 Ben doğuştan uğraşıyorum ben ne yapayım koçlar içinde bir balıkdjjdjfjfj
- 9 ay
Bir japon balığını nasıl piranhaya çevirdiler diye belgesel yapacağım yakında izlersin.🤣
Tembel, işeyaramaz, cimri
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Merhametsiz bir insan ise asla evlenmem
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 aySıkıcı monoton az konuşan insan sevmem
01 Yorumla
9 ayKısacası karaktersiz olan insan..
01 Yorumla
9 ayEgolu narşist cimri empati yoksunu
01 Yorumla
9 ayKaba ve kavgacı tipler
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla büyük konuşmak istemem
03 Yorumla
9 ayAbaza olmasın aga yeter
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bencil, egoist, kibirli
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
9 ayHiçbiriyle xd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAsla ifadesini kullanmıyorum.
01 Yorumla
9 ayAhlaksız
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Huysuz, cazgır
10 YorumlaNarsist
21 Yorumla
9 ayZargana
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı.
9 ayAna kuzusu
01 Yorumla
9 ayDüşüncesiz merhametsiz
01 Yorumla
9 ayKorkak, fakir, özgüvensiz, kısıtlıyan
011 Yorumla- 9 ay
Dimii ya
- 9 ay
İnsanı da kendi gibi korkak yapar
- 9 ay
Ayy tespitin böylesi 😆
- 9 ay
İyyyy en nefet ettigim
- 9 ay
Dursun bı köşede dimii😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
9 ayEgoist ve bencil
01 Yorumla Bencil
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 aysağdaki soldaki ölür
01 Yorumla Çapkın
01 Yorumla
9 ayEgoist
01 Yorumla- 9 ay
evet hiç çekilmez
Gizli Üye(30-35)9 aySevismeyi bilmeyen
162 Yorumla
Cevap sahibi9 ayEvet yani yoksa neden evlenilsin amac o değil mi fghjg
Cevap sahibi9 ayAz demis bence orgazmin ne oldugunu bilmeden olen evli kadin sayisini yuzdeye vursak var ya rahat %70 vardir
Cevap sahibi9 ayEvet aynen
Cevap sahibi9 ayAraligi yaziyor iste simdi yasimi yazmiyim desifre olmak istemiyorum😅
Cevap sahibi9 ayEvet oyle olsun 32 iyidir
Cevap sahibi9 ayTeşekkür ederim de gecen soruma yarim yamalak cevap. verdin mac izlicem diye bugun mac yok herhalde hjklhj
Cevap sahibi9 ayYok ya saka diyorum teşekkür ederim yine de 😅
Cevap sahibi9 ayEvet niyetinden suphem yok zaten de ben anonim takılmayı seviyorum baska bir zaman baska bir soruda belki tekrar denk geliriz o zaman konusuruz simdilik iyi geceler🩷
Cevap sahibi9 ayIyi sen napiyosun
Cevap sahibi9 ayDisaridaydim eve yeni geldim ben de
Cevap sahibi9 ayFena degil eskisi kadar sicak degil en azindan gunum yorucu gecti senin nasildi?
Cevap sahibi9 ayTeşekkür ederim. Neden ne oldu?
Cevap sahibi9 ayBurclardan anlar misin 😅
Cevap sahibi9 ayTamam senin ne burcun o zaman 😄
Cevap sahibi9 ayPeki boğa ya da terazi? Tamamen sallıyorum
Cevap sahibi9 ayAslinda ikinci olarak onu dusundum ama terazi dedim yine de 😅
Cevap sahibi9 ayPeki benim burcumu tahmin et ama sen muhtemelen bilemeyeceksin 😁
Cevap sahibi9 ayYukselenim yay yaklastin guzel tahmin
Cevap sahibi9 ayHayir oglak
Cevap sahibi9 ayOzel sektorde ucretli çalışıyorum sen?
Cevap sahibi9 ayYok ya ozel sektorun nesi guzel? Yani tam olarak meslegin ne? Ben insaat sektorunden anlamam😅
Cevap sahibi9 ayHizmet sektoru. Senin isin zordur o zaman
Cevap sahibi9 ayGecimini nasil sagliyorsun?
Cevap sahibi9 ayOff ne guzel ya 😁
Cevap sahibi9 ayHmm anladim hersey gönlünce olur o zaman insallah
Cevap sahibi9 ayYok bee milletin. isi gücü yok burayi mi takip edicek😅
Cevap sahibi9 aySen yalniz herkese bunu yaziyirsun bak ka kisiyle mesajlasiyorsun sen hjkhj
Cevap sahibi9 ayPeki yaziyorum burayi doldurmayalim
Cevap sahibi9 ayMesjlarin kapali ama
9 ayEgoist saygısız
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım