Arkadaşlarımı incelediğimde bende olan birçok yönü görüyorum. 😃
Sen, kendi arkadaşlarına baktığında ne görüyorsun?

Arkadaşlarımı incelediğimde bende olan birçok yönü görüyorum. 😃
Sen, kendi arkadaşlarına baktığında ne görüyorsun?
Genellikle huyları bana benzeyen hiç arkadaşım olmadı. bende huyları birbirine benzeyen kişiler daha iyi arkadaş olur çevremden biliyorum. huylarımız farklı olduğu arkadaşlarım olduğunda anlaşamıyordum çünkü mantık açısından bakarsak düşünceler farklı oluyor huylar ters oluyor huyları ters olan ya da farklı olan kişiler birbirleri ile daha zor anlaşıyor. yani zıt kutuplar birbirini çeker lafı gerçek değil maalesef.
mutlaka bir yerde anlaşmazlıklar çıkabiliyor. ama tabi ki güven ve saygı bunların başında geliyor bunlar var ise o zaman iyi arkadaş olabilirler.
Huylarımın benzediği hiçbir arkadaşım yok tam aksine onların huyları bir birine benzer, bu durumdan dolayıda birçok ortamda aşağılanıp dışlanmışlığım oldu "çok soğuksun modumuz düşüyor böyle yapacaksan takılma bizimle" diye birçok hakarete göz yumdum. Kendi cıvıklıklarını samimiyet sanan bir sürü insan var çevremde, ben cıvık olmayınca ise kasıntı oluyorum. d
Tek bir arkadaşım vardır oda biraz rahat biridir ortamına göre kabuk değiştirmeye çalışsada bir yerde çatlak verip asıl samimiyetine döner biraz cıvıtır. Tek o bu hareketlerime katlanıyor ya da dışlamıyor. d
Melek gibi olduklarını görüyorum 😎
Bizi öldüğünü düşünürken, aslında kendini övmen? Allah'ım bu nasıl bir kelime oyunları
😂😂😂 Formundasın
Dur vereyim sana enerji 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
Hahahahaha 😂😂😂😂😂
Her türden arkadasım var. Efendisi var , fırlama olanları var , torbacısı var işinde gücünde olanı var , zengini var garibanı var.
Benim arkadasları baz almayayım ben 😂
Bence de 😃
Cevap
0Cevap
Arkadaşlarıma baktığım zaman bana benzeyen de var zıt olan da derim.. Standart tipteki kişilerle arkadaş olmuyorum ben. Fakat genel olarak bir duruşu olan ve dostluğuna sadık olan ve eğlenmeyi bilen insanları tercih ediyorum.. Keyifli günler..
Huyları birbirine benzeyen kişilerin tam tersine anlaşamayacaklarını düşünüyorum ben. Ki arkadaş çevremde de herkes çok farklı özelliklere sahip.
Yediğimiz naneleri beraber yediğimize göre birbirimize benziyoruz hahaaa
İşte açık sözlülük 😃
Bende mi bir sorun var acaba diye düşünüyorum 🙄 kesinlikle onlardan farklı düşüncelerim varmış onlara göre çok zıt bir karakter mişim Allah'tan beni böyle seviyorlar yoksa ne yardım 😬😃
Ben de sizi seviyorum #Canımarkadaşlarım 💜
🖤
Sen düzeltmesen ben öyle bir şey yazdığını bile fark etmeyecektim. Hatan ile sevdim seni Asoo 😃
Arkadaşlarıma baktığım zaman mesela bir ortamdayken yabancı kişilere karşı havalı görünüyorlar. Mesela başkası " bu kız-erkek bu kadar güzel-yakışıklı olduğu halde neden bu kadar soğuk, egolu, ulaşılmaz" diyor. Arkadaşlarıma hayran hayran bakıyorlar mesela bazıları tanışabilmek için her türlü şeyi yapabiliyor. Arkadaşlarım onlara karşı mesafeli davranıyor ama ben bakıyorum bana karşı tamamen manyak saykolar. Diyorum ki işte bunlar benim arkadaşlarım yhaağ çok severim
Kendimi görüyorum bende. Bazen de ıyy böyle insanlardan nefret ediyorum dediklerimi, en hazzetmediğim şeylere sahip olduklarını vs Bir yandan da seviyorum, iyi ki tanımışım diyorum. Öyle karmaşık bir denklem yine ¢
Arkadaşlarrim pek değil ama
Bir kuzenim var bugüne kadar her şeyimiz birlikte oldu. Birbirimize benziyoruz ya da zamanla birbirimize benziyoruzdur ama çok iyi bir uyum içindeyiz :)
Bizim huylarımızdan ziyade zevklerimiz benziyor. Fakat zamanla birbirimize huy da bulaştırdık :d o da çok spesifik şeyler.
Genelde aynı karakterde olan insanlar çok iyi anlaşıyorlar
cok iyi anlaşıyorum aynnn
uyum içinde olur en fazla..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?