Savunma olmayan bir yerde kaybediş kaçınılmazdır.
Kendinizi koruyabiliyor musunuz?

Savunma olmayan bir yerde kaybediş kaçınılmazdır.
Kendinizi koruyabiliyor musunuz?
Sadece somut anlamına açıklama yapayım.
Her horoz kendi çöplüğünde öter. Güvenli alanından çıkmayacaksın.
Yenilmez, zarar görmez bir canlı yok.
Neden erkek gücüne ve parasına odaklanmalı diyoruz?
Kendini de, aileni de koruyabilmen her zaman mümkün değil.%100 koruma devlet başkanı için bile imkansızdır.
Mümkün olduğunca güvenli semtlerde, güvenli sitelerde hatta paran varsa özel korumalı müstakilinde yaşamayı hedefleyeceksin.
Arabanı güvenli seçeceksin. Spor yapacaksın ve caydırıcı görüneceksin. Daha zor durumlar için silah taşıma ruhsatı ve silah edineceksin.
Maddi ve fiziki gücün arttıkça, güvenli alanını arttırdıkça ve bu alanlardan çıkmadıkça cesaretin yıkılmaz.
Kardeşim sen büyük insansın
Spiritüel konularda aram çok iyidir. Bir insan negatif enerjideyse “niyet ettim Allah’ın izniyle x kişisinin enerjisini bloklamaya” diyorum. O an karşıdaki insanla enerji bağımın kesildiğini hissediyorum ve daha benimle hiçbir şekilde iletişim kuramıyor. Bu sadece negatif enerjide olan insanlar için geçerli. Tabi çok önemli bir nokta da var her şey Allah’ın izniyle gerçekleşiyor
Kesinlikle.
Cesaretimi yıkmaya çalışan etken genelde insan faktörü olduğu için "Allah aşkına o kim oluyor da sana akıl veriyor" diye kendime soruyorum cevap olarak karşımdaki kişinin çöp kutusu olduğuna karar veriyorum ve kendimi gazlıyorum
Cevap
3Cevap
Benim cesaretimi yıkan bir şey olmaması sorun yengeç.. Keyifli geceler..
Sen sorunun ta kendisinin demiş ünlü şair ABD
Sorun ve bela arayan da sen oluyorsun bu durumda.. :D Tam yerindesin dikkat et boy yok..
Artık korumaya özen gösteriyorum.
Evet psikolojik ya da zihinsel olaylardan etkilenmiyorum artık aslında umursamıyorum bu yüzden kolay oluyor unutmak ya da etkilenmemek.
Pek değil. Cesaretimin kırıldığı ya da kırılmaya meyilli bir noktasında dış etkenlere karşı kör, sağır olamıyorum. İster istemez etkileniyor insan.
Ne gibi mesela örnek verirsen daha iyi anlayıp cevap verelim
Örnek: Birisi size, yapamazsın, edemezsin gibi olumsuz sözler söylediğinde kendini o olumszulardan koruyabiliyor musun
Öyle bir şey diyen olursa o lafı yer 😅
Tamam 😂😂
Evet tabiki korurum kendimi kimsenin bilmediği gizli güçlerim var benim.😜
Göster bana da gücünü. 😬
Nerde istiyor isen
Anlaştık orada buluşuruz 🤺
Korurum kalkanlarım var benim kılıcım da var gerçi
Ok da var mı 🏹
Hazır cevabım.. Sorun değil anında etkiye uygun bir cevap karşı tarafa sunulur
Yüksek ve kalın duvarlarım vardır , kendimi korumak için inşa ettim.
Kendimi korumak en iyi yaptığım eylemlerden biri.
Hem psikolojik hem de fiziksel olarak
Beni de korursun artık Gökhanım 😂😂 ben senin arkana saklanırım kimse beni göremez 😂
Dağ gibi birisi degılım ya illa ki gorunursun 😂
😂😂 sağol yaa içime su serptin şimdi beni görüp dövücekler 😂😂
Seni kim neden dövsün ki?
😂😂 yaa döverlerse hayat bu belli mi olur
Döverlerse de yapacak bir şey yok be pozitif kadın 😂
Sustummmmm
Yanımda kadına şiddet olursa müsade etmem adamın dalagını asfalta dökerim ama reel değil işte burası 🤔
Okadar şey yazdıktan sonra bu cümleyi en son yazman gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂😂
Ben biraz realistim ya ondan 😂 gercek hayatta olsa elbette müsade etmem.
Seni anlıyorum Gökhanım 😂 ama ilk başta senden beklediğim cevap şu olurdu pozitif kadın nedemek korurum tabi demen olurdu 😂 incindimmmm 🤣🤣
Daha gercekcı yaklaştım ben 😂 incindim deme ama bak 😂
🙋🙋🙋
Tam yapamadım ya, yapmak üzereyim.
Yok hocam, hala çalışıyoruz...
Koruyamıyorum
Alayını iplemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?