AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
362Cevap
Evde kalmak diye bir kavram yoktur bence. Yani bir insan evlenmek zorunda değilki, evlenmeyenleri neden evde kalmış diye nitelendirelim?
30 yaşına gelmesine rağmen bunu anlayamayacak mallıktaysa.
Evet evde kalmıştır.
Yok bence kalmamıstır, eğer unıversıte okuduysa iyi bir mesleği varsa guzel bır kariyeri varsa kalmamıstır. Ama bunlar yoksa kalmıstır bırazcık...
işsizim kariyerim yok
üni okudum
Boşver Düzgün birisi Cıkmamış karşısına Yalan Yanlış biriyle evlensen Ve Mutsuz olmaktan Daha İyi evde Olmak :)
annem babamda istiyor evlenmemi ama yok biri
ozaman Hayatını Genişletmen laızm :D
Spora başla arkadaşalarındala avmlere cafelere gidebilirsin
Vizyonu takip et sinemaya tiyatyolara Gidebilirsin hayatını Genişletki Yeni birileri girsin
öyle evde oturup bir gün ansızıngecenin bir vakti bir adam kapıyı calıp evlenme teklifi edicek diye bekleme :)
Hayır tabii ki.
Kocan kadar konuş - kitabını okuyun :)))
Ne yaptın? Gönlüne göre biriyle evlenebildin mi?
hayır tabikide neyin ne zaman karşısına çıkacağı belli olmaz
hatunun dediğin 30 nda zirvedir evde kalmış nedemek şurdaki çömezlere sorarsan kafaya alırlar senı takma hıc bırını :)
Halk Dilinde öyle zikrediliyor ewet. ama evliliklerde 30 yaşında evlenenide çok görüyorum. nasip meselesi takma kafana..
"Ev 30 yasindaki kizda mi kalmis" diye olucakti soru arkadaşlar
takma hayırlısı yine de evlenirsin daha çocuğun da olur
Olgunluk yaşı 30undan sonra da bulabilirsin zor olduğunu sanmam
Hayır nasip kısmet meselesidir. Nasibi daha yoksa normaldir.
33 yaşına kadar evlenmezsen 3 çocuklu dul birine karı olursun babaannem hep böle der
Onun kriteri 40'tır...
Bakınız: "Ayşenin kızı kırkından sonra evlendi."
39'a kadar yolu var.
Şimdi "evde kalmamıştır " yazanı EİC seçeceksin filan filan.
Hayır. 30dan önce evlenilecek diye bir kural mı var ki?
kadınsal iç güdüler için 30 dan önce evlenmek gerek
1) Kadınsal içgüdü dediğin nedir?
2) Nasıl birşey ki bu 30'da bitiyor?
3) Sen kadın mısın?
ben 25 yaşındaym banada öyle diyorlar ama bence gayet normal biryaş. gerçi hersey kısmet.
bunlar saçmalık, evde kalma kavramı insanların uydurduğu bir kavram.. insan istediği gibi yaşar, bazen de kaderi doğrultusunda yaşamak zorunda kalır..
Umarım kalan olmuştur. Yakında ihtiyacım olacak gibi duruyor.
38 yaşımdayım kendimi evde kalmış gibi hissediyorum :)
Evde kalmis seni :)
Turşucu geldi turşucuuuu :)))
bu devirde evde kalma muhabbeti olmamalı. ne kalacak yaa.. ben 25 yasındayım elimden geldiğince eviliğe hemen geçmeyelim doya doya bekarlığımızın tadını çıkaralım istiyorum
32 yaşında evli biri olarak şunu söyleyim kesinlikle kalmamıştır
keşke ben bekar olsaydımda bana evde kalmış deselerdi
ovvv isyankara baglamısız
neden mutsuz musun sen evlenmeseydim diyorsun
evlenmeyi istiyorumda mutlu bir evliligim olsun pişman ettirmesin bana babaevini aratmasın bunu istiyorum sen pişmanmısın
dürüst olmak gerekirse evt pişmanım ama bu eşim kötü olduğu için değil
evlilik bana göre değilmiş
neden evlilik sana göre degil peki
nesi kötü
valla sıkıntıya gelemiyorum bekarken yemek yapmak evi temizlemek zorunda değilsin ama evliyken zorundasın
kendi evin olursa kendi eşyan kendi çocugun kendi kocan neden kendi evinin temizlemicen ha
kaynana vs falansa çekilmez o da var
30 yasinda ki birije saekmistir denilir mi. Ben ne 30 yaslar goruyorum citi piti tam sevisilecek tipler. Eger duzenli bir seks hayati varsa evlenmesin daha iyi
İstersen dışarıda çıkabilirsin. Bunun gibi bir espri diyebilirim. O söz. Ne zaman evlenicegin belli olmaz. Sen iletisimleri kesme
evkızıyım gören yok anne babada öyle kişiler olmuyor
Ya benim bildigim bu işler aracıyla olur. Kız arkadasın güvendigin bir erkek tanıstırabilir iyi biriyle. Ev hanımı olmada güzel ama seni fark eden olmalı :S
fark eden kimse yok
sonra kızarkadaşım bekar oda 24 yaş falan onlar bulsa kendisine bulacak
Sana birini tavsiye ediyim istersen bir tani
Onlada konusuyum
burdan korkuyorum ya
hepsi sapık
Hayır benim calstgm fabrikada Emrah diye birisi vardi. Seviyordum onu. Eli yüzü düzgn efendi namuslu birisi. Oda swvgili yönünden sanssız.25 gibi yaslardaydı. Namaz kıliyordu. Sakin sessiz biriydi. Bazen cocuksuydu gülecen di. Ama flört edip öyle evlenmek istiyordu. Tanyp. Yani sana sarkıntılık yapcagnı dsnmyorum.
flöirt olmaz
Direk gelsin istesin yan
itinayla 30 yaşında kızla evlenilinir. nefes alsın yeter
hayır. ama fazla bekletmemek grekir en geç 33 bnce.
yani günümüzde pekde öyle diyemeyiz ama artık bazı şeyleri kaçırmaya başlamıştır
boş ver bacım ben 30 hala bekarım evlenenleri görüyoruz kocalarından dert yanıyorlar
anası turşusunu kurmuş salamuraya yatırmış bir yaştır :))))
evde kalma diye bir şey yok benim gözümde, evlenmek istememiş demek ki derim
istiyorunm ama talip yok
Güzelliğinden bişey kaybetmemişse hayır ama bu yaştan sonra çocuk sahibi olursa çocukla arasında büyük bir kültür çatışması olur
bence kalmamıştır
evde kalmış olayına inanmıyorum.
aşağılanma ile eşdeğer olan evde kalmışlığı red ediyorum.
Ole bir yas yoktur. 30 yasinda ama hayalindeki es yoktur hepsi o
ne hayali kısmetim olmadı ki hiç
Nasip , bende en az 2 3 yil cikip ayriliorm iste kismet
sen küççüksün yaşın 30 a çıksın görürüm seni
Peki abla ins evlenirsin
Evlilikte yaşın sadece bir yönden önemi vardır.. O da doğurganlık.. Bir bayan için belli yaştan sonra bu konuda sıkıntılı durumlar oluşabilir..
Evde kalmamistir insan istedigi yasta evlenir bu kimseyide ilgilendirmez boyle kompleksler luzumsuz bence
en güzeli canmm ya :) ne evde kalması yeterki evde kal namusun temiz olduktan sonra kime ne bundan
canm akrabalar evde kaldı falan diyor hiç bitmiyor bu konuşmalar korkuyorum
aman boşversene ben hiç evlenmeyi düşünmüyorum ister evde kaldı desinler ister koca yok desinler
senin yaşın 30 oldumu benden daha çok bir telaşın olur sen küçüksün
yok ben 20 yim 30 40 olsam şuanda düşünmüyorum evliliği
Bence kalmamıştır. Onun gibi 30 lu yaşlarda bir erkek bulunabilir. Ama genelde aileler falan devreye girer artık o durumlarda
35 olup 20 likten daha fazla albenisi olan hatunlar var sen öylemisin bilemem 30 genç bir yaş doğru zamanda doğru yerde olursan seninde talibin çıkar
talibim yok benim
istiyorum evlenmeyi
öyle albenimde yok
tvye çık esra erola katıl :) çıktığın falan yoksa bence bir sevgili bul ufaktan şansını dene
Ev kızı olduğunu söylemişsin. Nasıl 30 una kadar bekledin ki, çalışmıyorsan. Sanırım sende armudun sapı diyenlerdensin
öyle demedim ama gerçekten olmadı biri
Hmm Allah nasip eder inşallah ne diyelim
Dua etsene...35 ten sonra bosanmaktansa gec evlenirsin daha iyi... ya da çalışabilirsin... tamamen kismet isi
kızım 30 yaşım dulla evlenmeye zaten korkuyorum kimsenin evlenmeye cesaret edemedigi adamdanda korkuyorum ne yapim 30 oldum evkızıyım ondan gören yok bakan yok öyle
Önemli olan o kızın ne düşündüğü oböyle mutluysa sorun yok çünkü evlenip keşke evlenmeseydim diyen veya boşanıp çok mutsuz olan insanlar var. Önemli olan m huzurdur bilemeyiz nedenle hherşeydebir hayr umup Şükretmeliyiz.
Evde kalmış sayılmaz bence.. neden diye soracak olursan;
şöyle düşün, 30-40 yaşlarında evlenen bir sürü bayan ve erkek var. Bir de böyle bak olaya.. :)
çevremde bana evlenecek gözüyle bakan yok yaş 30 oldu
ama arkamdan laf söyleyen çok
Olumsuzluğa kpılma bnce. hiç mi yok 30 yaş üstü bekar bir erkek?
benim gördügüm yok
35'e kadar yolu var bence. 35'ten sonra kısmeti kapanır zaten shfdhrjd
"evde kalmak" diye bir şey yok önce sen onu boş ver
güzelaplam ilk buldugun adamla evlen valla evde kalırsın sonra toplum dıslar valla zaman kötü
O evde kalma boyutunu çoktan aşmıştır ev onda kalmıştır bence :)
:D :D
Evden gitmek zorunda değilsen kalmış da sayılmazsın. Bu gün felsefem uzay
Bir holdingin ceo'su değil ise evde kalmıştır...
Seni bu dertten kurtarmaya gönüllüler olduğu müddetçe evde kalmazsın.
kalmıştır hala kalmaya devam edecektir çünkü 25 den sonra seçicilik başlıyo kimseyi begenmiyolr :)
30 yasinxakine kiz degil kadin denir. S. kim sizin bakireliginizi
kendi kız kardeşinin bakireligini s.
Tipe bak.
30 olmussun ama daha kafan calismiyor.
kendine bak sen
seni alakadar etmem ben
sanane benden
Ben sana degil genel bakis acisina kufrettim. Bakirelik diye tutturdugunuz lanet seye. Kiz kadini bile bakirelik denen sacma sey uzerinden sinifliyorsunuz. Sadece kizkardesimin degil herkesin bakireligini s. kim. sozde bayansin ama burada kadin haklarini savundugumu anlayamiyorsun. Neyse
bana it
kendi sülalenin kızlarını s.
tamam mı
bütün kızlar seni alakadar etmez
tamam canım basarilar
İsteseydi her halukarda birini bulabilirdi, tercih bence.
bulamıyorum
Nasıl? Ne tur bir ortamdasın? yaz o zaman bana merak ettim
evkızıyım ben
Evet kalmış olur da kısmetlerine imkan vermeli yani artık
kısmetim yokki imkan verim yok
Nasıl ya ozaman sen uyanık değilsin :) az uyanık ol herşey güzellik değil arkadaşım güven kendine ne kaybedersin
30 a gelip hala cıtır bakanlarda var. Eekegin yaşı 35 felan olcak yani. Hala cıtır yakışıklı coccuk bklmeyin.
Ayrıca sana ne teklif eeenler olmuşturda sen elmanın sapı armutun cöpü dmeişsindir
hiç teklif olmadı evkızıyım
Sen gercekten evde kalmışsın. Kim görcekte seni sana teklif getircek. Biraz sosyalleşmen lazım. Meslek edindirme kursları var ilk aklıma gelen oaraya katıkabilrisin.
insan belli bir yaştan sonra seçici oluyor evlenmek için evleneceğine evlenme daha iyi bence. seçici ol. ortalık dul kaynıyor.
Kendi isteğiyle evlenmemişse hayir ama isteyeni yoksa evet evde kalmıştir
isteyenim yok
sadece bir kere oldu oda ben 19 yaşındayken 38 yaşında bir adam oldu yaşlıydı oolmadı başkada yok
iyiki evlenmemissin onunla baya yas farki var cunku
o olmazdı zaten kimse öyle bir adamla evlenmezdi akrabalar başıma saldı sanki ozaman bu halimi görmüş gibi anlatırlar keşke onla olsaymış falan diye allah korudu
her kötü malın kör bir alıcısı vardır be gülüm. takma fazla
ben kötü mal mıyım yani
evkızıyım öyle çevrem yok
nerden bileyim iyimisin kötümüsün
Yoo evde kalmamış doğru insanı bulamamış hem one sanki yaş 40 mış gibi
ne kaldı 40 a
10 yıl kaldı
10 yılda ohooo mutlu bir yuva kurulur çocuk sahibi olunur hem niye tesellimi bozuyorsun benim 9 yıl kalmış :)
Hayır ama genç yaşta evlenmek daha güzel kısmet belki çok güzelsin milleti reddettin hep sonuç böyle ama yaşı büyük insanlar talip olur artik