AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
362Cevap
evde kalmış demeyelimde secici davranıyo kariyer yapıyo feln bence bu saatten snra evlen :) vakit gecmeye baslamıs
Hayır nasibin ne zaman geleceği belli olmaz, aslında 30 yaşı evlilik için uygun, evlenip doğum yapabilmek için biraz riskli bir yaş 😊👍
Değil bence. Artık herkes 30 undan sonra evleniyor. Bende 30 yaşıma kadar evlenmeyi düşünmüyorum
erkekde yaş büyüklügü sorun olmuyor ki sen 30 yaşındayken 20lik kız istersin 30 yaşındaki kızın yüzü buruşur falan kendin begenmezsin
O kadar yaş farkı olan ilişkilere karşıyım ben. Herkes kendi dengiyle bir hayat yaşamalı bence. Ayrıca bakımlı olan bir kadın da 40-45 yaşında dahi olsa hala çok güzel olabilir.
ben evkızıyım onu diyim pek dışarı çıkmam işim olmadıgından
Ama sosyal olmazsan kendini yalnızlaştırırsan hep böyle tek başına kalırsın. Biraz çık gez dolaş. Çevrelere gir. İnternetten bul diyeceğim de buradan iyi birini bulmak çok zor olur.
Sevgiden mahrum olan bir vücudun yaşam enerjisi günden güne azalır. Hep mutsuz olmaya mahkumdur
hain knka nedn cevap veriyorsun soruma :D
@gokhan389 Vallahi görmedim. Hemen bakıyorum kanka
Teyzemin biri 45 yasinde evlendi. Kuzenim ise 38 yasında ve evli değil. Ama beraber yaşadığı bir erkek arkadası var o da mi evde kalmis oluyo :) :)
yok o evde kalmis olmuyor sadece migdeler genislemis.
Migdeler genislemis ne demek?
Meshebi genis demek:)))
@sabirsizim ha tamam teşekkür ederim :)
onlar çalışan kadındır teyzen
benim teyzem 32 yaşında kpssyi kazandı atandı bir ay geçmedi koca aradı buldu çok mutlu ben iş bulamıyorum hergün evdeyim
cevabı biliyorsun ama yalan söylememi ister misin :)
Günümüze göre geç kalmış ölüm yaş oranı gittikçe azalıyor..
30 kalmış sayılıyorsa 29 neden sayılmıyor, sayın bağyan?
Evde kalmamistir ama biraz geç hele 34 olursa tam geç
evet yas gectı artık u saatten sonra zor bulmak.. gecmıs olsun... belkı dul bulursun...
takma kafana bulursun bırını bence 30 dan sonra kafa daha oturuyo oyle
tam evlenme yaşı bence insanın karakterinin oturmaya başladığı yaş bence
Evlenmenin yaşı olmadığına göre senin içinde hâlâ geç değil.
Kuruyup düşssede vermicen yani. Durum vahim kime gitsen elinde kalır :D
kısmet meselesi yarın bulursun belki birini 2 aya evlenirsin.. kafana takma. 35 den sonra kork ama..
Bu sürede bir yüksens lisans doktora felan yapmamışsa evde kalmıştır
maalesef evde kaldın. düzgün biri karşına çıktığında evlenirsin. strese girme.
.35 ten sonra cocuk sıkıntı olur sana. Iyi huylu birini bul bari. . ha sunu da soyleyim evde kalmis diye bisi yok. . her trenin yolcusu vardir.. xxx
Kıza tren dedin resmen :D
Trene beraber binersiniz demek isteyebilir. belmond com'a gir. Ordan yer begen... hayallerin gerçek olsun umarim
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama evde kalmışsın seni kimse almaz o yüzden bana gel sorununu kökten çözelim :D
yani , 25 yaş üstü zor artık. Erkek kendinden 5 yaş küçük bir kadınla rahatlıkla evlenebileceği için.
Biz burada tanidiğim abla 46 yaşinda evlendi 2 kiz çocuk doğurdu evlendikten sonra gencerdi onuda söyliyim
30 yaşın da sevgili yapsa 2 sene çakışsa 3. Sene nişan 5. Sene evlilik desek yaş oldu 35 o saatten sonrada anca bir çocuk yani geçmiş olsun ;-)
bir ayagin cukurda evde kalmak ne kelime
Neyse moralin bozulmasin askin yoktur diyip askini aramaya devam et
kariyer filan yapıyorsa kesinlikle aslaa aşktan nce kariyer gelir zaten ama evde oturuyorsa evde kalmıştır.
üni bitti iş bulamadım evde oturuyorum
En ideal yaş bana göre 25 tir. Üstü bana göre kalmış oluyor. Ben erkek olmama rağmen bende evde kaldığımı düşünüyorum:)
Yooo bunu anca bizim milletimiz söyler yas icin evde kalmış degil bu kader kısmet 😊
Bence evde kalmış sayılmasın daha önünde uzun bir zaman var iyi değerlendirmeyi bil
evde kalmamıştır. ama evde kalmamak için evden dışarıya çıkmak lazım:)
evde kalmazsın yazacaktım ilk cümleye:)
hayır illa evlenecek değil ya kendi ayakları üzerinde durabilmeli bir bayan her zaman
Her şeyin zamanı var buna inanırım. Er ya da geç.
yakında menopaza gircen, geçmi, diyon, menopoz ne onuda bilmiyorum ya neyse
Ne diyorsun yani bizde erkek olarak evde mi kaldık :S ama benim ruhum hala genç sanki :)
max 22 yaşında evlenenleri görmezden gelirsek yok kalmamıştır heralde
Yok artık daha neler 30 evlenmek için tam ideal yaş
30'lu yaşlarına gelmiş kendine bakan bir kadın her zaman bir adım öndedir.
kız hiç evde kalmaz erkekler evde kalıyo artık bunu anladım ben
Evde kalmamıştır.5 yıl sonra yine bekarsan o zaman evde kalmışsın diyebilirim.
Daha 3-5 senesi var son baharını yaşasın evlenmeden önce ben 28 de evlenmeyi dusunuom çok gec değil
ablam 29 yasında ve 3. bebeğine hamıle diyim sen ordan anla
yok canım ne evde kalması evin kadrolu elemanıdır artık
Evde kalmak nedir ya
Tercih işidir evlenmek kader e inanmış kişilerin kendi tercihidir bu
Bence en iyi cevap seninki. Banada sacma geliyor o laf
Teşekkür ederim hanımefendi
Evet biraz öyle gibidir ama geçte değil stres yapma :)
Evde kalmak diye bir şey yok ya ne zaman gönlüne göre birini bulursan o zaman evlenirsin
Evin en ücra köşesinde kalmıştır.. İnşallah talibi çıkarda... Şöyle elinden tutupta çıkarsın evden.
nerde kalmış onu bilemem ama daha neyi beklediğini merak ediyorum :D
20lerinde evlenip çoluk çocuğa karışmaktansa iş güç sahibi olur paramı harcarım
evde kaldığın falan yok
kariyerliyse çalışıyorsa bir mesleği varsa hayır.
liseden sonra evde oturmuş ev kızıysa katmerli evet.
30 yaşında kız olmaz
30 yaşında kadın olur
asfadafssas :D
kızım
Ajajsjdjdjdjdjdj
Ve evde kaldın? ?
evet
ümidini yitirme. dua et. karşına çıkar birisi inşallah. :)
yok beyaa, kalmazsın. ama eşin olacak kişi senden büyük olur muhtemelen. en az 35 falan mesela :(
5 yaş neyse daha büyükse korkuyorum büyük adamdan
yani büyük olmasından değil de yaşlı olması nedeniyle bazı sıkıntılar yaşarsın kısa sürede. fazla detaya girmiyorum, belki önemli değil diyeceksin ama inan ki önemli. ben eşimden 3 yaş küçüğüm, bir sıkıntım olmuyor çok şükür
ben erkegin benden küçük olmasını istemem ama öyle arada büyük yaş farkına karşıyım onuda istemiyorum 2-3 yaş benden byük olsun enfazla bunu isterdim lakin yok kısmetim işte
vardır kısmetin mutlaka, cinsiyet olarak avantajlısın. kullan bu durumu, mutlaka peşinden koşturabileceğin adaylar olur ya. sen görmüyorsundur
Hakkında hayırlısı olsun evde kalmış diye bir şey yok.
Artık bu nasıl bir travma ise, soruyu bile soru olmaktan çıkarmış...
Evet 28 dedi mi evlenmeli bence inş kalmam xmövxmöcbnxmöc :D
Yok evlilik icin ideal yaslardandir 18 yasinda evlenip hayatini yasayamadan evlenmek sacmalika bence
Parası varsa kalmamıştır valla okumamak için onla evlenirim zaten kendimden büyük seviyorum
Bn 30 yasindaki bir insana kiz demem uzgunum. evet malesef
Yani 30 yaşına gelmiş ve artık talipliside yolsa kalmıştır evde
Calısmiyosan eğer evde kalmışsın maalesef. Şaka şaka kısmetin ne zaman gelicegi bilinmez.
bu yaşına kadar evlenmemişsse seçiçi davranmıştır artık seçiçi davranmasın temmeli evde kalır :D
Yok yok canını sıkma kırkına gelipte koca bulan var
Evet kesinlikle kalmışın.
Kamyon altında kalmış çaydanlık eskisi gibi ;)
Daha nerde kalcak. Evde kalmis tabi. Bu saatten sonra kim alir onu