Merhabalar Herkese🌸

Siz huzuru nerde ya da kimde arıyorsunuz?
Merhabalar Herkese🌸

Siz huzuru nerde ya da kimde arıyorsunuz?
Merhaba,
Aslında huzuru bir yerde aramaya ihtiyaç yok ki insanlar çeşit çeşit huzur aramaya çalışıyor yok yalnızlıkta huzur arıyor yok bilmem Arkadaş ortamında huzur arıyor yok bilmem doğada huzur arıyor aslında huzur her dakika bizimle biz görmek istemiyoruz biz çevremizdeki insanların veya çevremizin kıymetini bilmiyoruz, huzur nedir Ben sana söyleyeyim mi akşam olduğu zaman evine girdiğinde huzurla bir yemek yiyorsan kavga olmadan insanların birbirine surat asmadan birbirine laf dokundurmadan, güle oynaya bir çay kahve içebiliyorsan oturup yemek yiyebiliyorsun akşam olduğunda yatağına girip de güzel bir uyku uyuyabiliyorsan bence en güzel huzur budur huzuru başka şeylerle aramaya gerek yok.
Bugün insanların huzursuz bir evde yaşadığını düşünsene her gün kavga kıyamet bir fikir söylediğin zaman çeşitli kavgaların ortaya çıkması kimsenin seni adam yerine koymaması da her dakika insanların birbirine karşı kırıcı kelimeler kullanması işte huzur budur huzursuzluk budur o yüzden huzuru başka yerlerde aramaya gerek yok kafana sokacak bir evin yiyecek bir Lokman sohbet edecekti iki ailen varsa en huzurlu insan sensin
Ortamı kızıştırmayı severim ama bilinen o mahalle kadını tarzında bir kızıştırma değil tabi ki. O kadar basit biri olduğumu kim iddia edebilir? 😊 Ortamda art niyetli, haset fakat desteğe ihtiyacı olan kadınların kıskançlıklarını daha da körükler, erkeklerin ise aşağılık komplekslerini körüklemek için onları üstü kapalı aşağılarım. Neden mi? Bu ülkede çok az kişi kendine iyi ve güzel şeyleri layık görür ve elde etmek ister. Çünkü toplumun geneli potansiyeline güvenmez (öz güvensizdir) ve öz değer duygusu düşüktür. Bu tarz insanları harekete geçirebilmek için mecburen ebeveynlerinin onlara çocukken uyguladığı taktiği uygulamanız gerekir.
Örneğin; sizin fiziğinizi süzen ve içten içe sizin gibi olmak isteyen öz değeri düşük ve öz güvensiz haset bir kadına “Aslında spora çok uygun bir fiziğin var. Dilersen bu konuda seninle tecrübelerimi paylaşmak isterim. Çok seveceğinden ve tercih edeceğinden eminim.” derseniz artık o kişiye size düşman olması için güçlü bir sebep vermiş olursunuz') Vereceğiniz desteği de düşünmeden reddeder. Çünkü yapabileceğine olan güveni yoktur ve kendine layık görme konusunda öz değer sorunu yaşıyordur. Beceriksiz ve yetersiz olduğuna o kadar inandırılmıştır ki; sizin onunla dalga geçtiğinizi düşünerek bu yaklaşımı hakaret algılar. Oysa “Lanet olsun yaa.. Çok güzelim. Şu spor ne kadar da keyifli bir şey! Fit ve sağlıklı olmamı ona borçluyum.” diye nispet vâri bir tavır sergilerseniz o kadın yine size öfke duyacaktır fakat en azından kıskanıp sizi taklit etmek için harekete geçmeye çalışacak. 🙃 Kezâ erkeklerde de durum bundan farklı değil. Kompleksli bir erkeğe “Sana inanıyorum, başarabilirsin!” dediğinizde değil “Bunu çok akıllı ve güçlü erkekler başarabilir. Senin yapabileceğinden emin değilim.” deyin ve görün nasıl da harikalar yaratıyor. Peki ama neden? Çünkü çocukken anne ve babaları tarafından desteklenmeyen, sürekli aşağılanarak ya da bir diğer çocuk örnek gösterilerek rekâbet duygusuyla harekete geçirilmiş çocuklar, yetişkinlik dönemlerinde bu “harekete geçme alışkanlığını” devam ettirirler. Ta ki bunu fark edip üstesinden gelmeye karar verene kadar..
“Özümde, birçok konuda dış dünyaya kendimi tanıttığım gibi biri değilim.” derken işte bundan bahsediyorum, sadece küçük bir örnek vermek istedim. Ben dış dünyada aslında herkesin anladığı dilden konuşuyorum fakat gerçek karakterimi sadece sağlıklı bireylere gösterebiliyorum maalesef. Benden kendini beğenmiş, egoist, kibirli, ukala ve kaba bir tavır görürseniz bilin ki o an birini harekete geçirmeye ya da anladığı dilden konuşmaya çalışıyorumdur. Benim tüm eylemlerimin altında bir diğer insana fayda sağlama niyeti gizli. Kimin beni dış dünyada nasıl tanımladığı zerre kadar umrumda değil. Çoğu kişi bunu fark edemeyecek kadar toy. Peki bunu çok yüce gönüllü biri olduğum için mi yapıyorum? Elbette hayır! Benden geride olan kişi benim huzurumu kaçırır, denk ya da ileride olan kişi ise kendi hâlinde mutlu mesut yaşamına bakar. Aslında ben çevreme tüm faydayı kendi huzurumu koruma amaçlı sağlıyorum. Bir insan benden her konuda mükemmel olabilir, bundan keyif duyarım hatta buna katkım olmuşsa bundan gurur bile duyarım fakat geride olursa rahatımı bozar. Çevremdeki ezikliğe, güçsüzlüğe ve öz güvensizliğe tahammülsüzlüğüm yüce gönüllülüğümden değil; sadece #huzuruma olan düşkünlüğümden ✋🏻
Haarika bir yazı olmuş😊 Senden öğrenecek çok şeyimiz var anladığım kadarıyla. Özellikle de birini hayatımıza almadan önceki gözlemlerimiz konusunda.
🌷
Eig için teşekkür ederim♡
Ric ederimm❤️
sizi yoran herkesle iletişimi kesin.
adama derdini anlatıyorsun ''boş ver be abi bu da geçer!!'' diyor.
bu tiplerden de uzak durun. hiç bir fikirleri olmayan tayfa bunlar.
size kendinizi değerli hissettirecek insanlarla, bilgi birikim tecrübeleriyle size bir şeyler katabilecek insanlarla beraber olun. bu tür insanlara denk gelemiyorsanız, tek takılın.
kaliteli bir yalnızlık bazen insana ilaç olur.
Mukemmelllll bi yorum aynn õyle... fazlasi var eksiği yok.👍

Yüzüklerin Efendisi karakterlerinden biriyle karşılaşım diye umduydum. Büyük hayal kırıklığına uğradım o günü 😂😂

Doğada tabiki
Bir gün karşılaşırsın belki😂
Biraz daha oralarda takılmam lazım.
Şirinleri de görürüm bir yerde belki 😂
İyi bir çocuk olmayı unutma ama😂
Gargamelle işbirliği yapacam.😂
Teşekkür ederim
Cevap
44Cevap
Huzuru genellikle aramıyorum çünkü ne kadar ararsam huzur gelmiyor bir türlü bir tek sigara içtiğim zaman rahatlıyorum yani huzur buluyorum. ama aşkı bulsaydım sigarayı bırakırdım :D
Artık mutluluğu aramiyorum. Her seyi kabullendim onuruna bıraktım. Hiçbir şey için çabalamak istemiyorum.
Kendi iç dünyamda ararım her zaman huzuru. Ancak bulamam elbette. Mutlu olmaktan uzakta yaşıyorum ben bu hayatı.
Kendi içimde huzurlu olmam lazım.. Hayatımla alakalı konularda vicdanen rahatsam huzurluyum demektir. Keyifli günler..
Sevgilimde arıyorum ❤🐨
@AşkıÖldürmek 🙄🙄
İçimdee 😄 huzur içimizdee sevgi.. o da içimizde. Mutluluk? İçimizde içimizdee 😂
Kdv? 😂
O da içinde ahahshfg 😂
Benim huzur anlayışım bir gün daha sağlıklı bitirebildiysem helalinden ekmeğini kazandıysam bu benim için em güzel huzurdur.
Ve daha iyisini söylemek gerekirse samimiyetimle söylüyorum bunu gerçekten hayatımın kadını bulup onunla birlikte şehir şehir ülke ülke gezmek isterim.
Yani huzur ait olmak istediğini yerdedir sen nereye aitsen huzur oradadır.
Huzuru sadece ve sadece müziklerde buluyorum. Başka hiçbir şey bana bu denli huzur vermiyor.
Müzikler etrafımı sarıyor. Bana sarılıyor. Ruhumu rahatlatıyor. Beni anlıyor ve düştüğüm zaman kalkmam için enerji veriyor.
https://youtu.be/Yt6pWLjLgBAHuzuru kendi içinde arıyorum. Aranarak bulunamayacağını anlayalı yıllar oldu. O yüzden kendi içime dönüdm bu konuda.
Kendi içime dönüyorum, huzur orada, kalbimi iyileştirmede, doğru şeylere yönelmede❤
O huzuru geçen Pazar çocukluğumun yazlarınin geçtiği aile dostumuzun köyüne gitmiştim. Yani varya o yollar beni hep o döneme götürdü. Bir de eski müzikler beni benden aldı zaten.
Bazende yürüyüş yaparak ve müzik dinleyerek buluyorum bu huzuru.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 İçimde bulduysam huzuru herkes ve her şey de huzurlu hissedeyim diye seferber oluyorlar gibi. Huzursuz bi ânımdaysam, geçmiş olsun. Hintli guruya bile atar yapabilirim o vakit! 🍀🍀😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Huzuru şu sıralar yalnızlıkta ve sükunette arıyorum ama kimbilir kader kısmet neler gösterir bilemiyorum. İç dünyamla başbaşa olmak gibisi yok 🙏
Huzur yok huzur cocuklukta kaldı hiç bişe umursamadıgımız zamanda nezaman iş hayatına atıldık ozaman huzur kalmadı...
Huzur verecek birileri aranıyor ama bulunamadı, şimdilik huzur müzikte
Huzur diye birsey mi varmış kimde arasak huzursuzluk yatatiyor
Huzuru yalnızca Allah'ta buluyorum. Bu yüzden de başka yerde aramıyorum ¢
Huzuru deniz kenarında buluyorum, acaba kollarının arasında bulabileceğim biri var mıdır?
Huzur askdadir Dünya güzelliklerini yaşadıkça huzurlu olursun
Ah benimkinde arıyorum vermeyince de huysuzlasiyorum
Beynimde arıyorum bulduğum an yaşıyorum malum beyin yönlendiriyor her seye
Huzur İslam'dadır.
Namaz kılmakla huzuru buluyorum çok güzel rabbim herkese nasip etsin
Dağlarda, yaşasaydı anamın dizinin dibinde. Sevdiğime kavuşmuş olsaydım, onun gözlerinde..
Parada arıyorum. Genelde buluyorum.
Küçük bahçeli bir ev. Yanında vazgeçemediğin. Küçük bir gelir. Hergün gez. Herhalde sadece emeklilik de olur.
Hayatımdaki karışıklıklardan dolayı huzurlu degilim
@pilly_bhebek de buluyorum
aramıyorum buldum tam merkezindeyim
Motor ile gezer iken
Ben huzuru yalnızca kendimde arıyorum 🍂
Yalnız kalıp kafayı dinlemekte arıyorum.
Benim dünyamda huzur yok ki arayayım.
Huzuru kaybettim bulamadim aramiyorum
icimde. baska yer yk
Huzur Allah'ın evi...
Paranın olduğu yerde dfgh
İçimde arıyorum ve buluyorum
Bazen müziklerimde bazen güzel manzaralı bir yerde
Kendimde. İçimde.
Huzur kedilerde
Artık bıraktım aramayı 😆
Kedinin yanında
Kendi içimde arıyorum.
Nerede olduğunu bilirsem, orada arayacağım.
Banka da
Dovizcide
Parada
İşte içi dışı bir insan ahfjwj
Onda arıyorum umarım bulurum
Ben bulamıyorum
Huzuru yalnız kalmakta arıyorum
namazda
Evimde ve karavanimda
Kitaplar ve müzikte
Uyku
Hayvanları severek ya da odun kırarak