"Benzersiz" demeyelim de "ayrıştırır" diyebiliriz.
Kendinde sevdiğin özellikler neler?

"Benzersiz" demeyelim de "ayrıştırır" diyebiliriz.
Kendinde sevdiğin özellikler neler?
Kendimde sevdiğim özellikler ayrı, beni ayıran özellikler apayrı. Hatta düşündüm de beni ayıran bir özelliğim yok. Öyle dümdüzüm aslında.
Ama sevdiğim özelliklerim herkesin aksine umursamaz ve rahat olmam, işlerimi genelde son ana bırakmam, uykucu olmam falan😅
Kendimde sevdiğim özelliklerim, yaşıtlarım ve çoğu benden büyüklere göre gerçekten daha olgun davranabilmem. Aslında hemen hemen her özelliğimi seviyorum sadece gereksiz şeyleri bile bazen takmam ve her insanın iyi olduğunu düşünüp değer vermem dışında.
Ben de severim seni.
Çok sağol eksik olma 😅
Ruh halim sanırım sadece. Aniden değişip durması acayip geliyor. Diğer insanlarda olduğunu sanmıyorum bunun dışında herkes kadar normal, herkes kadar deliyim ¢
Eyw eig için
Eyw nedir ya 😂 tesbih de vereyim mi 📿
fhgjfhg bileklik alırım o daha güzel oluyor tesbih fazla erkeksi olur şimdik
Bileklik severis
Tabe
Artık olayları kafama takıp geçmişe dönük yaşamıyorum önceki kadar ve bu huyumu gerçekten seviyorum. Baya baya bu konuda aştım kendimi.
MaşAllah hocam 😬
Ricaa 😬
Cevap
7Cevap
Baştan aşağı her birimiz zaten benzersiziz.. Gerek duygularımız, düşüncelerimiz, tercihlerimiz ve yaşam biçimimiz, gerekse fiziksel özelliklerimiz bakımından her birimiz özeliz.. Keyifli geceler..
Ayarsız oluşum, sevgi de, öfke de, merhamet de, ayarım yok. Hep uçlarda yaşıyorum her şeyi bu beni farklı ve özel yapiyor bana göre...
Benzersiz bir özelliğim yok sıradan birisiyim. ama genelde çok kolay samimi olurum birde kafa dengi bir insanım bazen de tam tersi yani değişik olmam diyebilirim
Sakinliğim diyebilirim. Dinlemeyi severim. Birisi konuşurken sözünü kesmem. Sakinliğimi karşındaki insanlara işleyebilirim. Ağlama krizi geçiren bir bebeğim bile kucağıma alınca susturabilirim. İnsanlara pozitif enerji verdiğimi düşünüyorum.
dengesizliğim abdurrahman beni diğerlerinden ayıran özellik :)
herkes dengesiz olamaz neticede..
Doğru olamaz 😃
Kendimde en sevdiğim özelliklerinden yerine göre davranmasını biliyor olmam. Çoğu kişi bunu başaramıyor.
Eveeet
bütün özelliklerim 😂
Abart biraz daha 😂
ne var kendimizi sevemezük mü çok 😒 bana bütün özelliklerim değişik geliyuu 😒
Sen zaten değişiksin 😬
benzemez kimse banağğ tavrıma hayrann olayımmmm 🎵😂
Kendi sorumu terk edecem ya. Bi sakin ol 😂😂
Şaka bir yana kendini sevmen güzel. Sen kendini sevmeseydin ben de sevmezdim seni 😂😂
bir kerem herkes kendini çok seviyor ben tek değilim 😒
Sen baya baya kendine yürüyorsun 😂 yokluk mu kendini sevme mi emin değilim 😂😂😂😂
Enerjim
Çok iyi bir dinleyiciyim insanların da bence buna çok ihtiyacı var malum günümüzde insanlar dinlemeden konuşma konusun da bir numara
Özetle kanatsız meleklik diyebilirim
Yok galiba , bilemedim
Hayalperest
Mızmız
Romantik
İçimdeki benin çok başka biri olması.
Beyinsiz olmam
Deliliğim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?