Çok yönlü bir kişiliğe sahip olmam diyebilirim. 3D grafik animasyon tasarımları yaparım. Resim çizerim, bir kaç müzik enstrumanı çalarım, psikoloji kitapları okumayı severim, bilime meraklıyım, yazılım biliyorum, kendi elektronik devrelerimi ve otomat sistemlerimi tasarlıyorum ayrıca bunları pazarlıyorum.. İktisat, ekonomi mezunuyum, kendi yemeğimi kendim yaparım, enfes kahvaltılar da hazırlarım, kendi bulaştığımı çamaşırımı kendim temizlemeyi severim. Amatör fotoğrafçıyım.. Uzay meraklısıyım. Her sene kamp kurmaya giderim. Bunun yanında dikişe meraklıyım. Dikiş diker, overlok kullanır kendi giysilerimi kendim yaparım. Tek başına bir ordu gibiyim 😃 Yakında tarım devrimi yapmayı da planlıyorum 😃 Kimseye yük olmayı sevmem. Çoğu zaman hazır hiç bir şey almam. Dostlarım beni çok severler ve hayatı kolaylaştırmak için emek ve çaba gösteririm. Pek bir yardım severim. İlgili, duyarlı nazik saygılı ve sevecen biriyim. Mustafa Kemali hep örnek alırım. İdeallerim görüşlerim nettir. Çizgimi aşan kim olduğu farketmez bağım kopar. Laubaliliği hiç sevmem. Yalanlardan hazırcılıktan kopyacılardan nefret ederim. Papağanlarla işim olmaz. Çevremde kendim gibi insanlar biriktiririm. Türk milletini kalkındırma hayalleri kurar, kadın hak özgürlük ve eşitliğini savunurum. Çağdaş ve milliyetçiyim. Anti emperyalistim.
2 omzumun da sık sık yerinden çıkıp tekrar yerine girmesi ve ayağım kırıkken basit bi bandajla diskoya gidebilecek kadar manyak olmam 😅(evet ayağım kırıkken diskoya gitmişliğim ve bu ayakla öylece 1 hafta dolaşmışlığım var)