Bazen olumsuzluğu öyle bir kilitleniriz ki her şey olumsuz gibi görünüyor. Olumlu düşünmeye başladıkça görmeye başlıyoruz.
Sen nasıl görüyorsun kendini?

Bazen olumsuzluğu öyle bir kilitleniriz ki her şey olumsuz gibi görünüyor. Olumlu düşünmeye başladıkça görmeye başlıyoruz.
Sen nasıl görüyorsun kendini?
Ne kadar depresif biri de olsam hiç bir zaman isyan modunda olmadım. Önceden her ne kadar takılı kalsam da yine de olumlu yanlarını aradığım zaman buluyordum. Son zamanlarda okuduğum kitaplardan dolayı bakış açım daha çok değişti. Çünkü insan aradığını her zaman bulur.
Evet, hayata nasıl bakmak istersek onu görüyoruz bence.. Hepimizin başına olumsuz olaylar geldi ve gelecek ama önemli olan bunları nasıl karşıladığımız ve nasıl atlattığımız.. Bazı insanların dertlerini dinleyince gerçekten gülüyorum. Ben zamanında bir çok olumsuzluk yaşadım ve bir çok fedakarlık yaparak bulunduğum yere gelmişken başkaları tırnağım kırıldı diye ağlayınca istemsizce gülüyorum.. Keyifli geceler..
Gülmeye devam et ikizler.
#İkizlervegülüşü
Ona ne olursa olsun devam edeceğim yengeç :D
#yengeçvetemennileri
Benim hashtag rengi nasıl görünüyor sende ikizler?
Nasıl görünüyor derken yengeç? Lacivert :D
Ben de lacivert değil pembe görünüyor 😤 yönetime yazdım bakın böyle böyle yine olmadı. Dur bir daha yazayım
ahah :D iyi olmuş sana yengeç 😂😂
Kına yak 😐
Sana yolladım hepsini üzgünüm 🤣🤣 neyse sen yaktın hiç yoktan ziyan olmadılar ahsh
Kargoyu da bana kitlemiş 😤
ahsh zevkle 🤣
Hayat inişli çıkışlı bir yer
Hep mutlu olmakta polyannacılk bana göre
Mutsuz olmaya da hakkn var hata yapmaya da başarısz olmaya da
Olmuş olan olanlarn en iyisidr
Insan her zorlugu aşabilecek potansiyelde yaratılmstr
O yüzden her sey olacağına varır diyorz
Ve zihnimizi güzel senaryolar kurmak icin programlıyorz
Hayat bir yansımadr
İçinde ne varsa dünyan da odur
İnsan hayatındaki o olumlu yönleri görmezse ne tutunacak sebebi kalır, ne de şükran duyar. Herkesin hayatında dönem dönem inişler çıkışlar olumsuzluklar olabilir. En basiti hepimizin içinde olumsuz bir iç ses var, fakat bizim olumlu bir iç sesimizde var. Bana hayatımdaki olumlu yönleri hatırlamam fırsatı sunduğu için ne zaman bir olumsuz deneyim yaşasam kutlar geçerim..
Cevap
2Cevap
Olumlu tarafları da olumsuz tarafları da gayet net görebiliyorum ama o an hangisi işime geliyorsa onu kullanıyorum😅
Olumsuz şeyler işine gelemess 😬
Tirip yedim fkdks
Teşekkürler olsun fjsk
Evet olumlu yönleri görebiliyorum ama hem olumsuz hem olumlu yönlere de bakıyorum her zaman
Evet. Her şey psikolojikmen aslinda neye nasıl bakmak istersek öyle görürüz. Bunu söyleyen ben çoğu şeye somurtarak ve olumsuz bakiyorum. Keşke şu dediğimi birazda ben uygulasam.
Olumlulari görüyorum ama olumsuzlar önümden çekilince
Görüyorum ama göz önünde tutmuyorum :P
İlginç 😐
Bugün aşırı olumsuz 😔
Neden neden
Kim üzdü ponçiğimi 😬💪🏻🤨
İş yerinde olaylar be yengeç.
İş yerinde kafaya tak o zaman. Şu an modunu düşürmee
Yengeç insanlar işsiz kalabılır oyle bır sıkıntı var. Nasıl yaparız nasıl ederiz diye düşünüp duruyorum.
Böyle bakınca haklısın. Düşünmemek elde değil
Bakacaz ya çözemeye calısacaz bir şekılde.
görüyorum çok şükür 🤲🏻 😌😌😌😌
Genellikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?