Sinirlendiği zaman kontrollü olan mısın, yangına körükle giden mi? Keyifli geceler.. 🔥🥂

#smell

Sinirlendiği zaman kontrollü olan mısın, yangına körükle giden mi? Keyifli geceler.. 🔥🥂

#smell
Sesim yükseliyor, olmayacak laflar çıkıyor ağzımdan fakat ne yaşanırsa yaşansın fiziksel şiddet boyutunda gözüm dönmedi hiç. Hep kontrolümü sağladım.
ben öfkemi kontrol eden bir insan evladıyım
ve kontrolden çıkarsam gerçekten öfkelenmişim ve çıkmışımdır gözüm dönmüştür hayatımda o noktaya bir kaç defa geldim gelmek istemem yeniden
Kontrolü kaybedecek duruma geldiysem eğer zaten o zamana kadar yeterince sabretmişimdir. Ondan sonra hiç kendimi kontrol altına almaya uğraşmam, iki elimde körükle giderim.
Bazen çok nadir olarak gözüm döner o andada herşeyi yakıyorumdur. Bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmayacağı anlamına gelir. Bunu nedense sonradan pişmanlıkla farkederler
Cevap
43Cevap
Olaya göre degisir. Çoğu zaman kendimi kaybederim, karşımdaki laftan anlamaz inatlaşir hakaret edersen önce uyaririm sonra beni tutabilene aşk olsun..
Kontrol bir iki deneme yaparım kavga sevmem
Genelde kontrollü olurum. çünkü bir anlık öfke büyük sorunlara yol açabiliyor.
Kadın erkek çocuk köpek kedi ayırmam. Kimseye bulaşmam. Bulaşandan uzaklaşırım. Daha da bulaşırsa orantılı şiddet uygularım. Hiçbir şımarıklığı, hadsizliği çekemem artık.
Nöbetimde erkek, kadın, çocuk (18 altı 16 falan) hırıszlar, müptezeller ve sokak köpekleri ile uğraşmak zorundayım. Emir böyle. Laftan anlarlarsa sorun yok. Anlamzlar, gitmezler, bana saldırırlarsa canlarını zevkle yakarım. Duygusallıktan hiç hazzetmem.😎
Kontrollü olan. Kavga nedir bilmem de ayrica. Biraz cocukken yaşadığım travmalarin etkisi vardir elbet. Genelde sessiz kalip bir kenara siniyorum. Bu halimden çok sikayetciyim ama kavga gürültü sevmiyorum ne yapayim.
Sakin olmak karakterimde var.
Durup izlerim ve dinlerim ne söylediğini.
İçindeki öfkesini bitirmesini beklerim
Çünkü o öfke bitmeden ne söylesem boş...
Sonuç olarak o da bir insan.
sevdiğim kişilerle karşılıklı yaptığımız tartışmalarda son derece kontrollüyüm kırmam dökmem vs ama gene sevdiğim kişileri üzen yaralayan kıran zarar veren kişilere karşı kaplana dönüşürüm aşırı sinirlenirim parçalarım valla
hayatımda yeterince kavga olduğu için kaçınıyorum, ama kaçamadığım zamanlarda hep kendimden korkmuşumdur, zira gözüm dönüyor ve hiç bir şey göremiyorum (asla kadına el kaldırmadım bunu da belirtmeliyim)
Yumruk vurmadığım sürece sakin kalıp işi konuşarak çözmeye çalışırım veya saldırganı etkisiz hale getirp ortalık sakinleşene kadar beklerim. Ama kazara yumruk vurmak zorunda kalırsam lütfen mümkün olduğu kadar hızlı uzaklaşın...
İlk başlarda kontrolü sağlamaya çalışırım sakin tavırlar sergilerim ama damarıma basılınca kendimi kontrol edemiyorum vücudum beynimden bağımsız oluyor.
Öfke seviyeme bağlı olarak değişir. Öfke sınırı aşarsa kimseyi tanımam (bu sınır çok yüksektir). Sınırı aşmamışsa en kontrollü olduğum andır. Normalde daha kontrolsüzümdür.
Karşı tarafı kışkırtır ilk hamleyi onun yapmasını bekler sonra benim gözüm döner. Öfkem geçtiğinde o an ne yaptığımı ne söylediğimi hatırlamam. Hem kontrollü hem fe gözü dönenim.
Gözü dönen ama yine de kontrollü de olurum. Hatta yaptıklarımdan pişman değilim, daha Yapmadıklarımda aklım. Keşke kontrollü olmasaydım dediğim de oldu.
Önceden kavgalarda gözüm dönerdi. Sinirden patlar, karşı tarafı da yıldırırdım. Şu an ise daha kontrollü, daha sakin ve daha aklıbaşında ele alıyorum.
2. ci giften farkım yoktu bazen kontrolü saglayamayordum. 2 kere eli zedeleyip alçıya alınca daha kontrollü olmaya başladım. Tüm bunlar karsidakine zarar vermemek için.
Gözüm dönerdi eskiden kapının camına elimi vurdum bi gün baktım sadece kendime zarar veriyorum karşımdakiler değişmiyor artık umursuz oldum biraz sinirlenip kendi kendimi sakinleştiriyorum
Maalesef canavara dönüşüyorum😄 hele haklı olduğum halde üzerime geliniyorsa.. piremses kızdan eser kalmıyor
Fiziksel kavgaya girmedim hiçbir zaman. Mümkün olduğunca kavgadan uzak durmaya çalışırım. Kontrollüyümdür.
Yangının körüğü olayım hiç problem yok, o raddeye kadar gelmişse sabrım taşıp zaten korkması gereken kişi o’dur.
Kontrollü olurum kavga da gözüm dönmeyecek birisiyim
Kontrollüyüm tabiki acizmiyiz kadına bişey yapcak kadar
çok uzak sayılmaz bi sınırım var gecerse sonrasını hatırlamıyorum
Gözü dönünce elinden bir şey gelmediği için kaçıp giden kişisi.
genel anlamda kontrol ediyorum o anda bile ağzımdan çıkanı düşünürüm
Gayet kontrolü ve sakin..
Sakinliğimle karşımdakini deli edebilirim.
Gözü dönen, ve sakinleşince kavga anını hatırlamıyorum
Karşı taraf bir hamle yaparsa parçalaya bilme gücüne sahibim.
Öfkemi kontrol etmeyi öğrendim. İyi de oldu. Yoksa bi ton vukuatım olurdu
Nasıl öğrendin
Kendimle dalga geçerek, bağırmanın kırmanın saçma olduğunu benimsedim. Gerçekten de öyle zaten. Diyelim ki birisi tabak kırdı dikkat etsene diye bağırsam ne değişecek ki o tabak kırıldı zaten geri gelmeyecek bağırınca. Bunlara bakıyorum artık. Tamam kırıldı tabak olabilir sen iyi misin elin kolun kesildi mi? Buna bakıyorum insana değer vermek lazım. İnsana değer vermeye başladığın noktada öfke kontrolü geliyor işte. Tartışma benim için artık şöyle işliyor alıyoruz abur cubur içecek oturup sohbet ediyoruz konu hakkında. Bu işte doğru tartışmadır zaten. Bunlarla oluyor. Benim sinirli halim çok kötü. Tek elle bilgisayar koltuğu, bilgisayar ve sonra da bilgisayar masasını fırlattım. Tek elle diyorum. 3 yetişkin insan üzerime çullanıp tutmuştu beni. O yüzden öğrendim kontrolü şimdi çok rahatım kafa huzurum arttı. Level atladım resmen 15 yıldır
Yanıt için teşekkür ederim. Yaşınız gerçekten 34 ise yani 19 yaşlarında bu sıkıntı vardı çok şükür yine atlamışsınız
Yaşın 34 ise ve bunu öğrendiysen ne mutlu sana.
Evet gerçek yaşım 34 ama 16 gün sonra 35
Helal olsun 👏🏻
Kendin için en hayırlısını yapmissin
Teşekkür ederim. Bence bunu herkes yapabilir ve yapmalı da. Yolda yürürken biri koluma çarpıyor ben pardon diyorum. Bişey kaybetmiyorum çünkü bi yerim eksilmiyor pardon demekle. Belki acelesi var belki kafasında bi derdi var dalgınlığına gelmiş olabilir hatta öfkeli olabilir ve ben de atar gider yaparsam bu öfke kavgaya dönüşür. Ne gerek var ki zaman kaybı, enerji kaybı, sağlık kaybı, belki de çıkarcak bıçağı saplıcak hayat kaybı. Hiç gerek yok atraksiyona. Dediğim gibi herkes bence öfke kontrolü öğrenmeli
Çok tebrik.. bu olgunluk seviyesine gelmen her erkeğe nasip olmuyor.
Teşekkür ederim. Sen nasılsın bu konuda @SextraOrdinary
Gozum doner, dunyada kavga ettigim kisi ve ben kaliriz sadece. Beynimde bir şartel var aninda kapanir... ozellikle mevzu sevdiklerimse, nefes dahi almam, aldirmam
Kişiye, kavgaya, olaya göre değişir.
Şakak kemiğinden girip gözümden çıkan sanayi levyesini görüyorum hocam 🤣🤣
Kontrollu olan. Ofke aninda olabildigince sakin kalmaya calisiyorum gozum donebilse de (nadiren).
Genelde sakin bir yapıya sahibiyim kavga anında kendimi kontrol etmeyi başarabilen biriyim ama bu biraz karşımdakine de bağlı
Kontrollu ve yatistirici olmaya calişiyorum ama karsidakide harada gured ise yan onada bağli kendini savunmak gerekiyor haliyle
Kadına şiddet uygulamam ama cam olmasın etrafımda zararım kendime
Kontrollü kisimim. Çünkü o hırs ofke ile. Geri dönüşü olmayan şeyler olmasını istemem...
dili zehir zemberek olan tarafım. bu söylenmez gibi bir ayrım yapamıyorum!
Kavga esnasında Kontrollü sakin kavga çıkmasın diye kaçan baktıkki anlamıyor ölümüne... 🥂
Olaya kişiye duruma göre değişir ama sinirlerine hakim olan biri degilim
Sakin kalırım. Karşımdakinin hamlesini bekler sonra hastanelik ederim.
İkiside olabiliyom degişiyo gözüm dönünce saçmalıyorum genelde hahaıqjfkwkwk
Kesinlikle kontrollü olurum ama her insanın bir sınırı vardır. Bazıları zorluyor o sınırı
Ani patlayan fevri kararlar alan biri oluyorum
Kontrol ederim kendimi hiç bir zaman gözüm dönmedi Allah'a şükür
Kontrollü olan kazanır
Gozu dönen kendini kaybeden
Ne kavgası ya hangi devirde yaşıyoruz
Kavgadan kaçan
Gözü dönen taraf. Dünya yansa umrum Olmaz 🙈😔
Kavga değilde üstüme gelinirse
Gözüm dönüyor net
Heee , kimle kavga ettiğime bağlı
Pek kontrollü olduğum söylenemez
Kontrolsüz güç güç değildir