Selamm❤️
kendinizi huylarınızı fiziksel özelliklerinizi vs başkaları ile kıyaslar mısınız?

Selamm❤️
kendinizi huylarınızı fiziksel özelliklerinizi vs başkaları ile kıyaslar mısınız?

Kendimi başkalarıyla kıyasladığım oluyor. Bazen iş için bazen eğitim bazen bilgi haznem falan falan daha sonra geliştiriyorum kendimi... Dış görünüş olarak bakacak olursak babamla falan kıyaslarım herhalde çünkü babamın genetiğine sahip olduğum için acaba ne zaman onun gibi olurum düşüncesine düşerim.
Başarı konusunda kıyas yaparım. Ben neden daha iyisini yapamayayım derim
Bu daha çok aşık olduğum adamin çevresinde başka bir kadın varsa oluyor. 9 kadının neyi benden fazla incelemeye alıyorum. Ve bu ne kadar önemsiz bir detay, gönlü olan zaten gidecek bahanesi bulur, gönlü olmayan da kalmak için saçının teline tutunur.
Hayır hiç yapmadım bunu. Bana verilenler bana ona verilenler ona yarasın.. mantık bu bende 😄 zeki insanları hep kendime ilham almışımdır ama o ayrı
Teşekkürler ♥️
Cevap
37Cevap
Kendimi seven biriyim. Başkasının malında şeyinde gözüm olmadı. Çünkü bana ait bir yaşam var elimde. O yüzden kendime odaklıyım işimde, sosyal hayatımda
Öz güveni fazlasıyla yüksek biriyim. Kendimi kimseyle kıyaslamak gbi bir eziklik içinde olmadım.
Hayır kıyaslamam. Kıyaslanmaktan da nefret ederim.
Kendimi sadece kendim ile kıyaslarım başka kimse ile kıyaslamam.
Hiç bir zaman yaptıklarımı, yaşadıklarımı, olduğum kişiliği ve karakteri kimseyle karsilastirmadim.
Öyle bir şey söz konusu bile olmaz.
Şahsına münhasır biriyim.
Tanımaya cesareti olana kapimim her zaman açık
Taki sevgiye mutluluğa aşka benim kadar gönülden değer veren bir kişiyi bulana dek.
Mutlu Huzurlu Geceler.
Hayır kıyaslama yapmayı sevmiyorum
kıyaslanmakta istemiyorum
Yaparım ama ne bileyim saçı daha güzel falan demem ama saçi güzelse off saça bak derim ama özellikle başarıyı kıskanıyorum yani o neden yaoiyor yapmasın falan değil benden daha güzel yapmış ben dha güzelini yapmalıyım vs 😅
Daha çok kendimi 6 ay önceki halimle kiyaslarim
Herkesin yaşadığı, kültürü, bakış açısı birbirinden farklıdır. Başkasıyla kıyaslamak gibi bir yanilgiya düşmedim
Kıyaslama gibi değil de benimle aynı şeyi yapan kişilerden daha iyi yapmak isterim kendimi onlarla kendi kendime tatlı bir rekabetin içine sokarım ki buradan motive olurum.
Hayır. Kendimden karaktersizleri gördükçe. Kendimle daha çok gurur duyuyor, kendimi seviyorum.
Kendimi eski kendimle kıyaslarım. Bazen geliştiğimi, bazen gerilediğimi anlayabiliyorum ona göre gerileyen noktalara takviye yapıyorum..
Ne yazık ki evet ajdnwnd hiç böyle bir huyum yoktu yeni adet edindim kendime. Fiziksel özelliklerden ziyade, huyları çok kıyaslıyorum.
Hayır hatta beni kıyaslayanı da uyarırım hiç sevmem
Amannn çokta tınn neden kıyaslayacağım her şeyimle iyiyim
Kendim için bir değerlendirme gibi bir şey yaparım arada
Hayır herkezede derim beni kimseye benzetmeyin diye
Hayır kıyaslamam ama başarılı insanları takdir ederim onlar gibi olmak isterim
Benden 1 tane var, herkes kendine özgü sonuçta kıyaslamıyorum
Yapmamam gerek ama maalesef kıyaslıyorum ve sinirim bozuluyor
O dediğin aşağılık kompleksi olan insanlarda olur
selammmm. Ben kıyaslamam çünkü önemli bir mutsuzluk sebebidir. İnsan kendisiyle barışık olmalı ve bu sayede mutlu olmalı. Kendisiyle barışık olmayan insanın mutlu olması oldukça zordur.
Hayır ben kendimin farkındayım
Hayir ben kiyaslanilmazim kendkmi kiyaslamam baskasinin da bir baskasiyla beni kiyaslamasina izin vermem.
Hemde nasıl çok çok kiyasliyorum 😓😓
Özgüvensiz bir kadın olmadığımdan hayır...
Neden kiyaslayayim ki iyi kotu sonuçta olan benim
Bıraktım bu meseleyi.
Nadir
Asla kendime hayranım ❤️
Eskiden çok yapardım ama artık yapmam
Kendimi kendimle kıyaslarım, kimseyle değil
Maalesef kıyaslıyorum.
Kıyaslamam kıyas yapmayı sevmiyorum kendimi
Hayır kıyaslamam
Kıyaslamaya girmem öz güvenim tam 🙃
Hayır kıyaslamam.
Kiyaslamam ben özelim
Hayır kıyaslamıyorum
Hayır en yanlış bulduğum şey dir
Ben ürün müyüm ki kıyas yapayım
Bir tylen durden olamadık
Hayır başkası olmam kendim olurum
Hayır hiçbir zaman yapmadım böyle bir şey.
Tabiki hayır neden kendimi başkasıyla kıyaslayim
Kiyaslamam ama ornek aldiklarim oluyor
Hayır ben benim neysem o
yok kıyaslamam hayal ederim :D
Hayır asla.
Hayır ben benim
Hayir...
nooo
Kilo alamıyorum bu beni bazen deli ediyor.
Kiyaslamam
Kıyaslamam
Hayır.
Hayır kıyaslamam
kıyaslamam
Hayır...
Her zaman evet
Hayır asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?