Kişilik & Karakter Hayatınıza sokacağınız insanları ne tür kriterler üzerinden değerlendiriyorsunuz? Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Allahtan çok korkacak! ya da Allahı çok sevecek.Allaha uzak olanlar bana yakın olamaz. Güncellemeler+1 yıl benimde zaten uykum gelmişti bb Hayatınıza sokacağınız insanları ne tür kriterler üzerinden değerlendiriyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Güzel bir kalbe, ahlaka ve karaktere sahip olmalı. Kalbinde benden önce Allah olursa gerisi de gelir zaten 1 5 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl çok zor rastlanıyor böyle insanlara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef, ahir zamanın geldiğinin bir kanıtı işte bu da Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl yaşınız doğru mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır, neden Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl hiç Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kaliteli ve karakterli insan olup, güzel bir ruha sahip olması. Bu durum çok nadir görülüyor 1 0 Yorumla
gizlimisafirrhhh Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Dinine bağlı olacak. Zeki olacak. 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Aynen:) okadar nadir rastlanan bir şey ki dinine bağlı olan insanlar ben zekayı bile es geçiyorum Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl tam tersi. dindar olmamalı 0 2 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl neden ne zararı dokundu dindar insanların sana? Yorumla aslıı_449 +1 yıl hayatıma karıştılar, kadınlar hakkında yanlış yanlış düşüncelere sahipler, baskı yaptılar onlar gibi olmam için. onun için dindar birini hayatıma alamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel bir kalbe, ahlaka ve karaktere sahip olmalı. Kalbinde benden önce Allah olursa gerisi de gelir zaten
çok zor rastlanıyor böyle insanlara
Maalesef, ahir zamanın geldiğinin bir kanıtı işte bu da
yaşınız doğru mu
hayır, neden
hiç
Kaliteli ve karakterli insan olup, güzel bir ruha sahip olması. Bu durum çok nadir görülüyor
Dinine bağlı olacak. Zeki olacak.
Aynen:) okadar nadir rastlanan bir şey ki dinine bağlı olan insanlar ben zekayı bile es geçiyorum
tam tersi. dindar olmamalı
neden ne zararı dokundu dindar insanların sana?
hayatıma karıştılar, kadınlar hakkında yanlış yanlış düşüncelere sahipler, baskı yaptılar onlar gibi olmam için. onun için dindar birini hayatıma alamam
Kişiliği sağlam olsun başta.