Yalnız başa çıkamamağım şeyler ne?

eskiden yanlız kalmak istemediğimden insanların bana bok gibi davranmasını bile görmezden geliyordum. artık bunun sadece kendimi oyalamakla ve duygusal boşluğu kafamdakilerle doldurmak istememden kaynaklandığını fark ediyorum ve kimsenin beni hiç bi zaman anlaicağını sevmeyeceğini insanlar hep hakkımı yemek için fırsat kolladıklarını biliyorum daha mantıksal bakmaya çalışıyorum artık bunları kabullendiğim için herkesten uzak durma kararı aldım belki canım sıkıldığı için konuşurum. beni önemsiyomuş gibi davranan bir sürü erkek var neyseki hepsinin sahte olduğunu bildiğimden bağlanmıyorum sadece yanlız başıma yaşayıp kendime bakabilmek istiyorum daha önce kimsenin beni önemsemediği gibi kendimi önemsemek istiyorum kendimi iyi hissetmek istiyorum ama param çok olmadığı için anca kendime aburcubur alarak mutlu edebiliyorum ama sonrasında kilo alıyorum ve daha çok üzülüyorum vücudumla barışık olmak isterdim kendi başıma nelerin üstesinden gelemeyeceğii merak ediyorum birde nasıl para kazanabilirim biraz olsun paraya doymak istiyorum telefonum bozuldu telefon almam gerekiyo ama param yok bide garip bir şekilde oje kokuyor. çevremdeki insanlar sürekli beni sabote etmeye çalışıyor sürekli eşyalarım çalınıyor veya kırılıyor bozuuyor ve ben bundan çok bıktım

Yalnız başa çıkamamağım şeyler ne?