İnsanların, karşı cinsin yaklaşımı çok mu değişir?
Bunu başaran oldu mu? Nasıldı ve nasıl oldu? Biraz motive olurum...
Mutlu yıllar.
İnsanların, karşı cinsin yaklaşımı çok mu değişir?
Bunu başaran oldu mu? Nasıldı ve nasıl oldu? Biraz motive olurum...
Mutlu yıllar.
Merhaba, öz güveniniz yükselir en başta yani kendinizle daha barışık biri olursunuz ve tabii ki albeniniz artar, daha çok beğenilirsiniz fiziken ama siz insan seçerken kesinlikle bunlara çok bakmayan, sizin içinizi seven insanlarla birliktelik kurmanız daha doğru olacaktır çünkü onlar hakiki dostlarınız olacaktır sizin hayatınız boyunca. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hayatta gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla dış görünüş çok önem arz ediyor. " İnsanlar kıyafetleri ile ağırlanır, karakteri ile yolcu edilir" bu kadar doğru ki! Çünkü tanımadığımız bir insanın dış görünüşünden yola çıkarak bir fikir sahibi olmaya çalışırız.
Bir manavdan elma alırken bile seçerek alırız, dış görünüş hangisinin iyi ise hemen torbaya koyulur. İşte dış görünüş böyle bir şey... Giymek istediğin ama giyemediğin kıyafetleri zayifladiktan sonra giymek ve kendini güzel bulmak, beğenmek özgüveni artırır.
Göze daha hoş geleceğin için elbette ki karşı cinsin sana karşı olan davranışlarında olumlu değişimler olacaktır. Beğenilen biri haline geleceksin. Bu da seni öz güvenli ve mutlu biri haline getirecektir.
Selamlar,
Her şeyden önce kendine olan güvenin yerine gelir. Hem bedenen hem de zihnen kendini çok iyi hissedersin. Dış görünüşün değişeceği için pozitif yönde kendini daha mutlu hissedersin. İnsanlar özellikle kilo veren insanları çok daha çabuk fark eder. Bu sana başka bir güzellik katacaktır. Dediğim gibi en azından farklılaşacağın için daha hızlı dikkat çekeceksin. Her şeyden öte sağlık olarak daha iyi hissedeceksin.
Cevap
2Cevap
Her şey değişir. Fazla veya eksik bir şeyin gitmesi veya tamamlanması... En önce kendini beğenmeye başlarsın, giydiğinin üzerine yakıştığını gördükçe şevkin artar, özgüvenin yükselir, ayna artık düşmanın değil biricik aşkın olur ve sporda yaparsan dünyanın en güzeli sensindir gözünde vs vs... 🙂
Tabi ki kilo vermen gerekiyır bu dediklerim geçerli. Kilon iyiyse verme çok zayıflık hoş değil.
Kendini nasıl iyi ve mutlu hissediyorsan o şekilde ol. Kilo verme azmin kendin için olsun başkaları için değil. 🌺
Evet insanlar dış görünüşe göre iyi davranıyor
Evet kilo verince gerek hayat kalitesi, gerek insanların bakış açısı değişiyor.
Ben kilo vermekle ilgili bir Bence yazmıştım. 6 ayda 20 kilo verdim ve nasıl yaptığımı anlatıyorum. Burdan okuyabilirsin.
Karşındaki kişi dış görünüşünle ilgilenen biriyse bakış açısı değişebilir. Aynı zamanda özgüvenin artar, daha sağlıklı ve mutlu hissedersin. Tabi hayatında diğer şeyler yolunda gidiyorsa, yok gitmiyorsa biraz zor. Genel anlamda bir değişim şart olur.
Kilo verince nemi değişir
Hayatına dair her şey değilir aklına ne geliyorsa bizzat gören yaşayan birisi olarak seni önceden beğenmeyenler bile sana hayran olurlar aikenle yakın arkadaşların sana daha yakın olurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?