Hangi duygunuz boşlukta?

Hangi duygunuz boşlukta?

Çocukluğum güzel geçti diyebilirim aslında tam öyle güzel geçmedi Ama bunu söyleyince ailem üzülüyor o yüzden tam istediğim gibi geçmedi. Hayallerim de olduğu gibi çocukluk geçirmek isterdim. Tekrar bir şansım olsa hayalim de olan çocukluğu isterdim
Olsun o zaman, yeni yılda yap bir şeyler 😀Akşam yazacaktım uyku ağır bastı, sabaha sakladım 😂
Görselle de bağlantılı olan bir anlam arayışının getirdiği o tamamlanmışlık duygusu eksik, onun boşluğu var. Eksiklik, boşluk hissi hep vardı galiba ama tanımlayamıyorsun onu baślarda, zamanla oturuyor hatta belki şu anda bile tam tanımlanmış değildir.
Belki de sendeki bu baba olma mevzusunun başlangıcı veya sonucudur bu tamamlanma hissi, duygusu.
Hep eşeyli üreme sonucu bunlar 🤣Yarım, eksik doğmanın devamlılığındaki boşluk... Eşeysiz üreyebilseydik böyle dertlerimiz olmayacaktı kdjdk
Tek başımıza neden çocuk yapamıyoruz ki.. 😄
Hani tıp ilerlemişti.. 😅
Bence bizimki daha kolay olurdu sanki.. 😅
Onu bilmem bak 😀
Geçen gün okudum bunu, sorusunu soracaktım da vazgeçtim 😂
www.cumhuriyet.com.tr/.../disi-zebra-kopekbaligi-tek-basina-uremeyi-tercih-etti-2014066
Ne şanslı hayvanlar var yav.. 😄
Di valla.. 😂
Çalınmış bir parçamdır, sen kapılarını sorgusuzca ardına kadar açtığın bir gecede...
hırsızına ellerinle emanet ettiklerin, seni senden ettiklerindir belki de...
bir başkasının adına, bencilce...
Boşluğunu hissettiğim bir duygu yok.. Ama yaşadığım duyguların arasında en güzeli hangisi diye soracak olursan tabiki de ANNE olmak.. Kendi canından bir parça anlatılmaz yaşanır 🥰
Cevap
17Cevap
Evet bomboş derin nmbir duygunun içindeyim ve artık o boşluk asla dolmaz.
Şüphe var bir şüphe var içimde
Aşk ve sevilme duygusu
Ben biraz duygu kontrolü olan biriyim o yüzden eksikliğini ya da fazlalığını yaşadığım herhangi bir duygu yok.
Sevgi eksikliği var biraz o boşluğu dolduramıyorum sankim.
İnanır mısın hiç arkadaşım yok, telefonumu bir sene kapalı bıraksam mesaj atanım olmaz. Bu durum bazen içimi kemiriyor.
Var ve kötü etkiliyor bazen neden deyip üzülüyorum bazen umrumda değil zaten olmuyor deyip daha çok üzülüyorum
Aşk çok yalnızım beni sevecek bir yüreğe ihtiyaç var sol yanım hep boş kaldı bir gün yalnızlıktan çürüyüp gitmekten korkuyorum.
Babalık duygusu bendede var kız çocuğu özellikle eksik kaldığım tek duygudur herhalde sonuçta yaşımızda geçiyor.
Düşündüm de tatmadığım bir şey veya duygu kalmamış
Özlem hasret kat kat katlandı bazen agır, yakıcı, zor. Birgün vuslatla dolduracagım🤲🏻
Var , özlem ve güven duygusunun yeri hiç dolmayacak.
Yok ya rahatıma düşkünüm belki bunu kaldırmak isterdim hshahah
Boşlugunu dolduramadığım bir duygum yok. Evet evet yok
Güven duygusu var.. şöyle olduğu gibi tam tamına tamamlanamayan.
Güven
Kendime bile güvenmiyorum.
Kuşum. Var besledigim onun yerini dolduramam kimseyle
Bütün duyguları tattım da annem olmadı benim hiç.
Orası eksik, tamamlayamadım...
Bunu ifade etmek o kadar zor ki.. ama duygularım hissiyatim çok yoğun kontrolsuzum güçsüz dayaniksizim. saldım ve öyle yaşiyorum..
Var, şu varlık yokluk meseleleri yok mu bazen çıldırtıyor adamı düşününce, işte o zaman boşlukta hissediyorum kendimi
Yani Allah, Kur'an vs.. tövbe yaa🤷♀️
Şimdi değil ama çocukluk duygularim hepsi boşlukta
Birine tamamen güvenemiyorum ve bu yüzden ilişkilerimde hep bi mesafe var bırakamıyorum kendimi birine
Anne baba sevgisi şefkati merhameti ve çocuk sevgisinin bence boşluğu çoktur..
Hayır
Tamamlanmamış hissediyorum
Hayır, yok. Bütün duygularım tam.
Evet sevgi var.
Güvensizlik duygusu
Dolmasından umudumu kestiklerim var.
Kuşku kesinlikle 😄
Huzur sanırım.. Huzursuzluk hali hakim...
Herseyin yeri doluyorda babanın eksikligi dolmuyor
Aşk sevgi aile
Bir kız çocuğum olsun isterim.
Yok öyle bir duygu
Yalnızlık ….
Var 😃
Var, ama önemsiz
Sevgi ve ilgi
Boşluğu dolmayan çok duygu var mesela aşk
Hayır yok.
Ebeveyn kaybı
Umut 🥲