Bu ciddi bir problem mi? Yani insanlar beni mal buluyor olabilirler ama mal değilim
Bu şekilde biri olmaktan kurtulmalı miyim yoksa beni sevecek insanlar bundan rahatsızlık duymaz diye böyle kalmalı mıyım
Bu ciddi bir problem mi? Yani insanlar beni mal buluyor olabilirler ama mal değilim
Bu şekilde biri olmaktan kurtulmalı miyim yoksa beni sevecek insanlar bundan rahatsızlık duymaz diye böyle kalmalı mıyım
Bana saçma gelmez. Ben karakterine bakarım, kafama uyuyorsa biter, her insan saçmalar. Hatta ben bazen saçmalamak gerektiğini de düşünüyorum. Açıp Ajdar bile dinleyebilir bir insan. Çünkü kimse kimsenin kuralına uymak zorunda değil. Gerçek absürttedir 👍
Valla bende öyleyim çok heycanlandigimda saçmalarim ben bir kere birisine aşık oldum çocukla ilk defa konusucam normalde insanlarlada çok rahat konuşan bir insanimdir ama onunla konuşmaya başlayınca başladım kekelemeye 🤣 saçma sapan cumleler kuruyorum 🤣 sonra çocuk anladı tabi bana güldü 🤣 bende rezil oldum haliyle ama diğer günler çok normal konuştuk yani bunun çözümü yok o heyecanın geçene kadar bu şekilde olur sonra normal seyrine dönüyorsun zaten
Bende böyleyim zamanlaa aştım biraz bu durumu bu kötü bişey değil ki gereksiz heyecanlanıyoruz elimiz ayağımız birbirine dolanıyor, hergun inadına seni heyecanlandıran o korkuların üzerine git kendimi rezil ederim insanlar güler diye aslla korkma
Cevap
11Cevap
Derin nefes alın ve sakinleşmeyi deneyin o anlarda
Ha öyle bir şey değil aslında
Ama bu yöntem çok güzel birçok şey için teşekkürler
🌸
Rica ederim ne demek 🌸
Şahsen benim hoşuma gider heyecanlandığında saçmalayan biri. Bırak neden değişiyorsun millet için beğenen böyle beğensin
Sen kendin gibi ol. Seni sevecek insanlar olduğun gibi sevsinler. Sen insanlara uyma, sana uygun insanlar bul 😉
Bazen faydası olur bazen zararı olur o yüzden dengeli olarak bu huyunu kullanmayı öğrenmende fayda var.
Hayır güzel bir şey aslında kıymet bilene..
Zaten hep böyle kalmayacaksın...
Ben de öyle çok rahat olayim diyorum bu kez unutuyorum her seyi
Nasıl saçmaladığına bağlı.
Güzelsen sorun etmezler.
Ne yapsınlar balım. Kız saçmalıyor diye eğitime mı yollasınlar, nasihat mı versinler, oturup ağlasınlar mı... Yapacak bir şey yok ki. Güzelse kırılır falan diye çok laf etmezler. Yürürler fırsat bulurlarsa. Çirkinse güzel laflar yer toplamaya çalışır.
Psikoterapi alabilirsin, iyi gelir
Severim heyeconli kizlari
Mal ne kızım ya 😂
Çok sempatik bir durum bu bence
Himm
Evet itici
Kova mısın
Tedavi olabilirsin
Panik atak olabilir mesela degilse de bi görünsen iyi olur kafan rahat eder
Tabi
Hayır itici değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?