Ve her baktığında bu nefretini gözlerinden okumak... Aranızda hiçbir gönül bağı ve ilişki olmamasına rağmen? Neden, bunun mantığı nedir?

Ve her baktığında bu nefretini gözlerinden okumak... Aranızda hiçbir gönül bağı ve ilişki olmamasına rağmen? Neden, bunun mantığı nedir?
Belki içten içe sizi kıskanıyordur. Kıskançlığın illa bir sebebi olması gerekmez. Bazı öz güvensiz insanlar ister istemez çevresindeki insanları kıskanır. Bunun sebebini sorgulamak size bir şey kazandırmaz bence. Önünüze bakmayı tercih etmelisiniz..
İki sebebi olabiliyor.
Eğer bu kişi senin hemcinsin ise kötülüğün dokunmadığı için. Evet ebet doğru okudun kötülüğün dokunmadığı için, çünkü bu kendisinin isteyip de yapamadığı ama senin yapabildiğin bir şey oluyor.
Eğer bu kişi karşı cinsiyet ise senden beklentisi veya istekleri gerçekleşmediği için. İnsan istekleri olsun isteyen ve bunda ısrar eden bir canlı, eğer bu olmazsa bunun olmama sebebine bakmadan, önemsemeden oldurmayan kişiye nefret besleyebiliyor.
Her iki durumda da hak edip etmemesine bakmaksızın...
Teşekkür ederim bilgi için..
Hasettir, haset insanın beyni zaten kendinde olmayan şeyi arar direkt. Bazen bir gülüş, bazen birini dinlememden, bazen yürüyüşümden nefret eder. Çünkü içinde yetersiz kalmış bir çocuk vardır ve onu bastırmak için beni ezik görmek ister, açığımı kollamak ister.
Sinirine dokunacak, gözüne batacak davranışlar da bulunmuşumdur mutlaka. İnsanlara çok çıkışırım. Yani, sinirlenirim. Yüksek bir ihtimalle de bu agresif tavırlarım benden nefret etmelerine neden olur.
Cevap
18Cevap
Kötülük dokunmayan biri nefreti bilemez
Genelde kıskandıkları için nefret ederler
Kıskançlık... Onun hayalindeki hayatı yaşıyor olabilirsin ya da ondan daha güzel olabilirsin ben bunu en yakın akrabamla yaşıyorum resmen ne gelmek istiyor ne benim gitmemi istiyor zaten bende meraklı değilim ama her yoluma taş koyuyor sürekli bu hasetlik kıskançlıktır
Sizden nefret etmesinin sebebi sizin gibi olmamasi olabilir insanlar istedigi seyleri bir baskasi elde edince ondan nefret ediyor hayalini bir başkası yaşıyor çünkü..
Öyle biri var bu Aralar çevremde ben muhattap olmadıkça kendisi öne çıkmaya çalışıyor bence bunun tek nedeni sende olan imkanları kıskanmak onda olmasını iatiyor ama olmuyor gizli kıskançlık bende bildiğim için hiç umursamıyorum deli oluyor😅
Çok rahatsız edici bir durum ama.. 😃 Hiçbir bir anlamda iletişim yok.. sadece aynı iş yerinde çalışıyoruz ne ara benden bu kadar nefret etti inan bilmiyorum. 😅
Genelde kıskandıkları için nefret ederler veya yaptığın şeyler ona uymadığı için seni sevmeyebilirler
Bazı insanlar kötülük bekler ve beklediğini alamayınca nefret ederler.
O kadar cok benden nefret eden hemcınsım var ki sebebini ben de bilmiyorum ama beni seven hemcinslerim de var onları ben de cok seviyorum 🌺💞❤️
Reelde mi
@Herşeygeçiçek00 evet
Vallahi benimde kimseye zararım yok beni de çekemiyorlar seni kıskanan insanlar ya onlardan çok daha güzelsin ya da başarılısın...
@Herşeygeçiçek00 yani bence de
Kalbin güzel☺️☺️
@pirpirella000 senin gıbı ❤️💞
Canimmmmm yo õylesin bana gõre💜🌷☺️
@pirpirella000 cok sevindim ıyı ki varsın💞😊🥰❤️
Sende prenses coķda guzelsin maşallah su gibi🧿💜🌷
@pirpirella000 teşekkür ederim canım ıcı🥰💞🌺❤️
bunun sebebi kıskançlıktir hayatımda iki defa denk geldim buna bu şekilde nefreti gözlerinde hissettim desem yeridir ama hiç tanımam daja önceden görmüş değildim sadece aynı sınıfta ders aldığım biriydi acayip ilginçti
Doğrudan olmasa da dolaylı olarak dokummuştur bazı şeyler..
Kıskançlık da olabilir tabii ki..
Hiç bir fikrim yok, ama herkes cürümü kadar yer yakar. Benim için sorun da yok, sevmeye bilir hatta nefrette edebilir benim için her türlüsü bir onurdur.
Hasetliğinden, kõtülükle beslenmiştir hep kendinden daha õnde daha üste olmani istemez icten ice kahrolur nefret kusar sana ezmek ister hep asagilik kompleks icerir bunlar bide..
Muhattap olmamak en iyisi gõr ama gőrmeee...
işyerinde hiç kötülügüm dokunmamiş olan bir bayan bana düşman sebebini bilmiyorum kendisi dedikoducu yalancı pislig*n önde gideni tek kelime kötü söz söylemedim
Cevabını vermişler.
Kötülüğünün dokunmadığı biri senden sebepsizce nefret ediyorsa o kendinde olmayan bir şeyin sende oluşundandır, bu kural henüz hiç şaşmadı.
Hasettendir belkide farkında olmadan bir zararın olmuştur ya da sorunludur
Sahip olduklarını istediği hatta elinden almaya çalışıp alamadğı için
Kiskanclik, cekememezlik, baskalarinin senin hakkinda uydurdukalri seyler vardir vs vs
Karakterini sevmemiştir illa yakın olmak gerekmiyor.
Sebebi kesinlikle kıskançlıktır. Sendeki bir şeyleri kesin kıskanmanın sonucu nefret duygusu oluşmuştur.
Bu karşı cins ama...
O zaman sebebe bile ihtiyacı yok.
Kesinlikle kıskançlıktir ve ayrıca da kötü niyetlidir
Kıskançlıktan bazılarında çekememezlik oluyor gerçekten yani sizden kaynaklanması gerekmiyor
Kıskançlık. Onun olmak istediği konumda sen olduğun için
Kıskançlık yaşamak istedgni yaşayamayıp başkasnda görmek
Benden nefret eden beni hiç tanımamıştır.
Kesin bilmeden kuyruğuna basmışsındır.
Kıskandığı cekemedigi için
Hasetinden.
bence kıskançlık
insanlar kincidir çünkü
Kıskançlık ve eziklik hissi🤷🏻
Kıskanıyordur
Kıskandığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?