Selam💚
genel olarak olumsuz bir olay yaşadığınız da hatayı kendiniz de arar mısınız?

Selam💚
genel olarak olumsuz bir olay yaşadığınız da hatayı kendiniz de arar mısınız?

En büyük hata kendimizi haklı çıkarmak adına özür dileyip enpatiyi yanlış yaparak kendimizi hatasını kabul eden biri gibi göstermek bu tür durumlarda aslında sadece kendimizi kendimize iyi bir şey yaptığımızı kanıtlama çabasına giriyoruz bunu zamanı geriye alsanız yine aynı şeylerin dürüst bir şekilde gerçekleşeceğini sanırız ki öyle kendimize olan yalanlarımızra dahil yalan ortaya çıkmadıkça yeterince dürüst insanlarız
Selam gadası 🙃
Her şerde bir hayır var sözünü asla aklımdan çıkarmam. Eğer ki sürekli aynı sorunlarla karşı karşıya kalıyorsam hatayı önce kendimde ararım.
Her zaman empati ve öz eleştiri yapan birisiyim. Hatalarım varsa bunları görür ve yüzleşirim özür dilemem gereken birileri varsa özürümü de dilerim
Cevap
13Cevap
Hatasız değilim ama hatalarım güzeldir
Evet, aradığım zamanlar olmuştur.
Evet her zaman öz eleştiri yapıyorum tabi ki
Evet genelde hatayı kendimde ararım ama karşı tarafın hatasını da göz ardı etmem. Ve her ne kadar büyük hata yapsa bile hatasını örtmeye çalışırım
Bunu çok sık yaptığım zamanlar oldu. Yine de aradığım oluyor.
Şöyle desem daha doğru olur, hatayı her zaman bir başkasında veya her zaman kendimde aramam. Sonuçta madalyonun iki tarafı var ve bu iki taraftanda olaya bakıpbbir sonuca varmak gerekir.
Arardım. Ama bir baktım ki sorun bende değil. Karşımdaki manipüle oyunları oynuyor özür dileme tenezzül bile yok, o gündür aramıyorum
mesele hata yapmak değil hata yapılır ama düzelebilir yanlış yapmak farklıdır ama yanlışın telafisi olmaz işte
Hayır Hatayı haritada ararım 😅
Evet ararım
Bazen ararım.
Mutlaka öz eleştiri yaparım.
Aramam, dünyada kız çok
Evet her zaman
Yani, değişiyor.
Evet, düşünürüm tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?