Herkese merhaba psikolojik sorunlarım var kimseyle konuşmuyorum dışarı çıkmıyorum. Dışarı çıkınca bi şey olacak diye korkuyorum. İlaç kullanıyorum ama çoğu zaman evde çıldıracak gibi oluyorum. Napıcam bilmiyorum inanın. Siz olsaydınız siz ne yapardınız? Sanki hiç büyümemiş gibi hissediyorum. Babam yeni vefat etti rüyamda sürekli onu görüyorum. Normal hayata adapte olamıyorum ve öleceğimi düşünüyorum. Doktor işe başla dedi başladım ama yine aynıyım. Kendime bakmıyorum. Evden çıkmadığım ve sürekli oturduğum için de kişisel bakımımı yapamıyorum. Ne olacak böyle inanın bi fikrim yok. Ne yapmam lazım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorunların üzerine gidersen zorlanirsin problemler ysarsin
Ama üzerine gitmezsen daha büyük sorunlar yaşarsın ve ufacık şeyler çok büyük görünür
Bir kurallar zinciri oluştur
Her gün bakımını yap
Her gün yarım saat binanın çevresinde sokakta gez
Bir hafta sonra bir saate ve sokak dışına çıkar
Açılmaya çalış kapandikcs daha kötü olursun
Çıkmıyorum. Sevmiyorum çünkü istemiyorum. İstemediğim bir şeyi de yapmak hoş olmaz diye düşünüyorum. Hafta içi 2 gün işe gidiyorum. Biraz rahat ediyorum sanki ama tabi tam emin değilim
Sevmemek Bask şey hava almak insan içine çıkmak başka. Alışırsın. Sıkma canını oluruna bırak biraz
İlacın dozunu arttırman gerekiyor yani ilaçtan medet umuyorsan diye dedim. Bence napman gerektiğini biliyorsun ama yapmak içinden gelmiyor
Bilmiyorum. Bilsem sormazdım değil mi? Ne yapmam gerekiyor söz söyleyin isterseniz
İlaç onu baglimli eder , psikiyatrik ilaçları bırakmak çok zordur , ha madde içmiş ha ilaç aynı şey tarzında olur bir süre sonra
Peki peki.
Dışarı çıkmıyorsun ÇIK
Evde çıldıracak gibi oluyorsun HOBİ EDİN
Büyümemiş hissediyorsun BIRAK O ZAMAN YAŞA
Normal hayata adapte olamıyorsun OLABİLDİĞİN KADARIYLA VAR OL
Öleceğini düşünüyorsun EVET ÖLECEKSİN HEPİMİZ ÖLECEĞİZ
Kendine bakmıyorsun KENDİNE BAKMAYA BAŞLA
Sürekli oturuyorsun SÜREKLİ OTURMA
Fikrin mi yok? Olumsuz her şeyini yaz ve dürüst ol sonra "acaba naparsam bunlar düzelir yha" diye bi düşün ve çözümlerini korkmadan yaz. Beklentilerini, kendinden beklentileri küçük tut. Hiçbir şey aslında gözünde büyüttüğün gibi değildir. Çalışıyormuşsun da? Çok iyi. Bir yerlerden başlama fırsatın kendi elinde. Mesela bugün hemen dışarı çıkmak zorunda değilsin, birden tamamen "bakımlı" olmak zorunda değilsin. Tek tek yavaşça kendini kandırmadan bişiler yapmalısın
Kimseden sana ne yapmanı söylemesini beklememelisin mesela. Sanırım şu anlık paranla kendine yapacağın en iyi yatırım bir psikolog bulmaktır.
@thecastoff bişi olmaz ben kullandım bıraktım bağımlı da değilim bu sadece zayıf insanlar için geçerli
Tabi sen bilirsin , ben sadece psikiyatri servisinde sekreter olduğum için deneyimlerime dayanarak söylemiştim
@thecastoff beyni pelte eder ama o ilaçlar evet. d
@thecastoff fulsac kullanıyorum. Bağımlı olur muyum acaba.. 6 ay olacak kullanmaya başlayalı. Bir de doktor 10 gün kullanmam için Xanax verdi. Onu bıraktım ama şu an durumlar böyle. Ne yapabiliriz
Bağımlı olmak dediği şey şu, ilaç kullandığında senin kötü düşünce ve isteklerini biraz olsun baskılayıp kafanı rahat ettiriyor ve bu etkiden çıkınca çıldıracak gibi hissediyorsun ve bununla mücadele edecek gücün yoksa tekrar ilaca başlıyorsun. Markasının önemi yok sorduğun şey saçma.
Sana o ilaçları ilaçların etkisiyle bir şeyleri başar diye yazıyolar. İlacı al otur iyileşmeyi bekle diye değil
Senin iyileşme niyetin de yok mucize bekliyorsun kolay gelsin
Markasının önemi yoksa neden ağır hastalara ağır ilaçlar yazıyorlar da diğerlerine daha normal ilaç veriyorlar. Sen de her şeyi çok biliyormuş gibi yorum yapıp durma. Cümlelerinden cehalet akıyor. Saçma dediğin şey için önce kendi yorumunu oku saçmalık ne anlarsın. Yorum da yapma bana. Hadi başka yere
Ne saçmalıyorsun? Bağımlı hissetmenin markayla ilgisi yok diyorum ne kullanırsan kullan bağımlı hissedeceksin. O kadar açıkladım bi bk anladığın yok daha yazmayı düşünmüyordum zaten
Bak her ilaç, her antidepresan tarzzi ilaç bağımlı eder anlıyor musun, doktor haricinde kullanırsan ya doktor başlatıp sen kendi kafana göre bırakmaya çalışırsan nanay efendim sonun biraz sancılı geçer hersey sana tavsiyem doz düşürerek ilaçları birakman
Hadi başka kapıya.
@thecastoff al bak yazdı buna inanırsın şimdi. Ben sana açıklayarak yazıyorum gene yok
Beyin yoksunu neden iyileşemediğin belli. Düşünebilen bir beynin yok. Kb gerçekten yardım istiyorsun sanmıştım benim hatam
Arkadaslar en kolayı, bir parolu her başınız ağrıdığında içerseniz, bir müddet sonra parol içmeden o ağrı geçmez. Çünkü bünye o ilaca bağımlı olmuştur ve o ilaçsız duramaz. Bakın en hafifi parol yani
@thecastoff daha ilerisi de var sürekli parol içerse bi müddet sonra baş ağrısını geçirmek için daha etkili bir şey kullanmak zorunda kalır.
Yeni arkadaşlar edin , dost edin kendine herseyini anlatabileceğin birisini , içinde tutma inan daha da ağırlaşır yükün birak insanlar sana yardımcı olsun, arkadaş olmak isteyene hayır deme
Arkadaşım yok. Bulamıyorum. Lisede intihar ettim. Genelde içime kapanık bir insanım. Hep öleceğimi düşünüyorum ve annemle tartışıyorum
Arkadaş olmak ister misin? Cidden , kötü bir niyet için demiyorum. Sadece arkadaş olacağız.
Hayır istemiyorum özellikle erkeklerden uzak duruyorum
Neden , sana ne zararımız var ki? Sen böyle kaçarsan nasıl iyileşmeyi istersin ki. Arkadaş bulamıyorum diyorsun erkeklerden kaçıyorum diyorsun. Cidden saçmalıyorsun.
Ne geldiyse başımıza erkekler yüzünden geldi. Hepsi çıkarcı, kötü niyetli, işini görene kadar. Sonra bırakır bir daha aramazlar
Ah hayır tabikide , benim senden ne çıkarım olacak ki , cidden bir arkadaş gibi yaklaşmaya çalışıyordum , sana karşı hele ki bu durumdayken kötü bir niyetim olmaz olamaz. Sadece arkadaş, dost olmak istemiştim fakat sen bilirsin yinede umarım çabucak iyi olursun 😊 iyi günler