Selamm❤️
Emir vererek konuşan insanların istedikleri şeyi yapıyor musunuz?

Selamm❤️
Emir vererek konuşan insanların istedikleri şeyi yapıyor musunuz?

Argo konuşmak istemiyorum başka zaman daha uygun dille bu soruya cevap veririmm😂
Emir kipiyle benimle konuşan insanları büyük zevkle itin g*tune sokarım. Zaten buna tevessül edecek cesarette kimse de yok çevremde.
Cevap
16Cevap
Emir kipinin kim tarafından ve neden kullanuldığına bakmak gerekir.
Aksini yerine getiririm zevkle.
Hayır tabi ki sadece sevgilim bana emir verebilir :D
Emir verenin kim olduğuna bağlı😄 ama genel olarak yapmıyorum
Emir veren kişiye göre değişir, patrondan mecbur ama dengim biri ise ve bilerek öyle konuşuyor ise işine baksın
Üslup ve sesin tonu her şekilde önemlidir ama şunu da vurgulamak isterim. Kadına karşı kibar değil, resmi ve mesafeliyim.
En sinir olduğum olay ve bir de zaten yapacağım şeyi söylüyorsa asla yapasım gelmiyor
Fotodaki gbiyim. O şeyi yapacaksam eğer ve emir kipiyle söylenirse mümkün değil yapmam
Alkış 👏
hayır. üslubunu düzeltmeden yapmam kimse babamın oğlu değil.
Hayır , askerde kaldı o işler. Ne emir verip bir iş yaptırırım ne emir verilmesine müsade ederim.
Emrivakiden hiç hoşlanmam. Emir olarak söylenen hiç birşeyi de yapmam.
İş hayatında olan bir şey fakat özel hayatta öyle bir davranışı olanın dediğini yapmam
Istediği şey benim yararımaysa, kimin söylediği ve hangi şekilde söylediğini umursamam, faydama bakarım dmfsmdj
Bana kimse emir kipiyle konuşmaz. Konuşanın da kendisini düzeltmesini beklerim. Düzeltmezse yapmam.
Emir verene çok denk gelmedim bi ara dayım oğluyla ben yan yanayken oğlu küçük benden bana kalk şarj aletimi getir dedi ben de oğluna döndüm kalk babanın şarj aletini getir dedim baya bozulmuştu sksjsjl
Emri vaki veya bu türde emir telakki ettiğim sözleri aşırı ayar oluyorum.
Hayır tersliyorum ama sen istersen bana emir verebilirsin
Neden ben 😂😂😂
Tam da görseldeki moddayım
Getirmem tabiki o kim köp... k
sadece tek bir konuda :D
Kim olduğuna bağlı ama getirmem genelde
Hayır tabikide
Getirmem
Isim olmaz
Yapıma ters bir şey
Kim olduğuna bağlı
hayır