Kişilik & Karakter Birine duymak istediği şeyleri söyleyince iyi insan oluyorsunuz. Hepsi bu mu? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar! Nasılsınız?Hepsi bu değil mi?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Birine duymak istediği şeyleri söyleyince iyi insan oluyorsunuz. Hepsi bu mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet bazıları sadece duymak istediklerini duyunca iyi oluyor 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben kime ne istersem söylüyorum yine iyi insanım 😂 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yok canım ne insanı sen meleksin melek 🤪 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tabiki de Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet tastamam öyle. İstediklerini söyleyince, yapınca senden iyisi yoktur. Onlar bitince de senden kötüsü olmaz.Menfaati bitenin muhabbeti de bitiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet bazıları sadece duymak istediklerini duyunca iyi oluyor
Ben kime ne istersem söylüyorum yine iyi insanım 😂
Yok canım ne insanı sen meleksin melek 🤪
Tabiki de
Evet tastamam öyle. İstediklerini söyleyince, yapınca senden iyisi yoktur. Onlar bitince de senden kötüsü olmaz.
Menfaati bitenin muhabbeti de bitiyor
evet hepsi bu aslında
Her şey menfaat olmuş
hepsi bu