Sevdiklerim beni iyi ansın yeter bana. Kimsede öyle iz bırakma peşinde değilim. Bazı şeylere faydam dokunsun, yardımcı olabileyim, bir dikili ağacım olsun tamamdır.
Benim bırakacağım iz, dünyadaki çıkar savaşları olsun (petrol gibi, sömürge gibi), zevki kabadayılık (patronun kim olduğunu söylemek maksatlı) amaçlayan tüm tecavüzkar yapıdaki ülkelerin ellerindeki tüm silah ve teçhizatları kullanılmaz hale getirecek bi frekans yapmayı çok isterdim. Çok istiyorlarsa taş ve sopalarla birbirlerini öldüre bilirler! 2. Olarak insanların sınırları sadece kendi güneş sisteminin içinde seyahat gerçekleştiriyor. O seyahatleri sadece sondalarla gerçekleştiriyor. Şahsım olarak yıldızlar arası seyahatlere geçilecek projelerle insanlığa hizmet vermek isterdim. Bizi hayvanlardan ayıran en büyük özellik yıldızlara bakabilmemizdir.
Bir gün öldüğüm zaman arkamdan iyi şekilde anılmak istiyorum yaptığım şeyler ile anılmak istiyorum Umarım karakterimi niyetimi yansıtabiliyorumdur istemeden kalbini kırdığım insanlar olabilir Gerçekten bunun için beni duymuyorlar ama özür diliyorum