Tamam tamam, bu son olacak vhgcvcfg. Çocukları mı yaşlıları mı daha çok seversin?
Ben çocukları daha çok severim sanırım. Çünkü bazı yaşlı insanlar hayattan soğutuyor yahu

25 Aralık 2022 // 20.28
Tamam tamam, bu son olacak vhgcvcfg. Çocukları mı yaşlıları mı daha çok seversin?
Ben çocukları daha çok severim sanırım. Çünkü bazı yaşlı insanlar hayattan soğutuyor yahu

25 Aralık 2022 // 20.28
Çocukların ezilmesine, eğitim alamamasına, sağlıklı beslenmemesine karşıyı, haklı nedenlerle dayak yemelerine karşı değilim. Burada çok saygı duyduğum bir avukatla bile aile büyükleri konusunda anlaşamadık ve iletişimi kestim. Bir evli kadın her ne olursa olsun kocasının ailesine belli ölçüde sevgide göstermek zorunda. saygı ile beraber. onu vermeyen kadın insan değildir bana göre. bu konuda çok katıyım. anne baba önemli.
Çocukları mı, yaşlıları mı seversindi soru..
benim anlayışım yaklaşımım sevgi üzerine değil. olması gereken üzerine. sevgiden daha önemli şeyler var. kendi çocuğum olmadan bir şey diyemem. ama annemi babamı saymayan bir kadınlada evlenmezdim.
Küçük insanları pek sevmiyorum. Sürekli ağlıyorlar, üstelik çok mızmızlar. Çekilecek dert değil.
Yaşlıları da sevmiyorum. Yaşlılar beni tüketiyor. Bir şey anlatmak zor, bir şeyi kabul ettirmek zor. Bir fikre sabit kalıyorlar. Bu da beni deli ediyor.
Küçük insanlar xgfcgxdf
Çocukları. Yaşlılar yoruyor insanı ya.
Valla ya
Eig için teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
6Cevap
çocukları severim
Çocukları çünkü o kadar saf ve temiz yürekliler ki gözleri parıldıyor:) Ankara 'da böyle öğrencilerim vardı gözlerinin parıltısından ilk dersimde doğru dürüst konuşamamıştım :)
Herkesi severim konuşurum fark etmiyor.:) Çocukla çocuk da olurum büyükle büyük.
Çocuklar geleceğimizi yaşlılarda gecmisimizin simgesi birbirinden ayırmak mümkün degil
* soru senin hangisini sevdiğin
Önceden açmakla ne alakası var
Hacker falan mısın sen?
Öyle demeyelim de sitenin bir açığını buldum diyelim
Ooo hll lan sana
Çocuklar 💙
İnsan olanı severim.
O zaman bu soruma da beklerim İnsan mı kitap mı hangisini seversin? ↗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?